Treceți la conținutul principal

Set Sunkissed - review

  Hey! Mi se mai intampla uneori ca socoteala de-acasa nu mi se potriveste cu cea din targ. Asa am patit cu setul din postarea de astazi! Eu am castigat acest set, l-am inceput undeva la mijlocul verii trecute, pana mi-am conturat o parere au trecut zilele frumoase. Logic, n-am mai scris review-ul mi se parea cam cinic sa-l scriu in timp ce dardaiam. Si mi-am promis: lasa ca-l fac vara viitoare.

  Bun! Ocazional verificam pe site-ul asta daca mai e in stoc. Si era! Acum ma pun sa scriu review-ul si ia setul de unde nu-i :(. Pozele sunt facute de luni de zile, eram convinsa ca voi scrie de set si iata ca n-am ce link sa va dau pentru el.

  Am vrut sa abandonez, dar mai apoi m-am gandit ca poate ar fi util sa scriu deoarece exista multe produse similare si poate va faceti o idee citind review-ul meu.

  In primul rand, la pretul pe care-l au, aceste cosmetice nu promit a fi fantastice, dar doua dintre cele trei produse chiar mi-au placut. Va avertizez, insa, au un miros de farduri ieftinute, stiti voi la ce ma refer. Pe mine nu ma deranjeaza.


  Setul meu a fost compus dintr-un creion de ochi, un bronzer-crema si unul pudra. Iata swatch-urile:


Sus e bronzerul-crema, mai jos cel pudra. La cel de-al treilea nu cred ca-i vreun dubiu :)).


 Cel mai mult mi-a placut produsul-crema. Am nevoie doar de o cantitate mica pe care o aplic pe pometi. Efectul este foarte fain, tenul e luminos si intr-adevar, pare sarutat de soare. Inutil sa va spun ca desi l-am folosit zilnic intr-o perioada, n-am reusit sa consum decat putin, asa ca e foarte spornic. Cantitatea e de 12 ml.

  Bronzerul pudra a fost ok si el, doar ca uneori imi scotea in evidenta pielea deshidratata. Daca stiti ca n-aveti probleme de acest gen, probabil nu veti gasi prea multe minusuri la el. E usor de folosit, se aplica rapid, dar trebuie ceva mai multa atentie comparativ cu cel crema. Punctul slab e ambalajul care se deschide greu si in care mi-am agatat unghia de vreo cateva ori. Greutatea e de 2,5 g. Rezistenta e decenta.

  Creionul sau mai bine zis creionasul ca e foarte mic e destul de moale si l-am putut folosi si eu cu cele doua maini stangi si tremuratoare. Din pacate, este foarte slab pigmentat, pentru linia din poza am ingrosat mult si bine! Pe pleoapa e doar gri si, din pacate, se si transfera foarte rapid. El e veriga slaba :(.


    Setul fiind mai ieftinut, ma asteptam la vreo senzatie de prurit, insa chiar n-am avut probleme :).
  Later edit: am dat de-o poza veche, in care puteti sa vedeti cum arata produsele, sunt cele din dreapta jos ;).


  Una peste alta, nu pot sa zic ca acest set nu-si merita banii! Poate fi incercat cu incredere, eu i-as da cam -7.




Kissez!

Comentarii

  1. Pe mine ma tenteaza fardul crema si creionul. Bronzerul deloc! Ce n-as da sa fiu alba ca laptele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi place sa fiu bronzata, parca arat mai sanatoasa. bine, nu stau sa ma ard ;)).

      Ștergere
  2. foarte interesant. nu am auzit de site-ul acesta dar e bine sa aflam lucruri noi. :D
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, cred ca ar fi fost utila si o poza la produsele propriu zise sa ne facem mai usor o idee. Oricum din ce vad in swatchuri bronzerele par sa fie foarte ok ca nuanta, nu mi se par sa bata in portocaliu si asta e lucru mare, mai ales pe o piele deschisa la culoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poza cu produsele trebuia sa fie preluata de pe site si cum a disparut...

      ambalajele mele sunt foarte muncite, dar stai ca o sa caut in arhiva ;)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla