Treceți la conținutul principal

Aoro shopping



   Neata! Unul dintre cele mai placute momente pentru mine si pentru voi (cel putin asa ar trebui daca va plimbati prin partea aceasta a blogosferei) este atunci cand primesti un colet. Inca de dimineata, de cand primesti sms-ul curierului care te anunta ca intre orele 9-17 vei fi cautata pentru livrarea unui pachet, incepi sa-ti doresti sa treaca timpul ceva mai repede si sa ai, in sfarsit, pachetul acela! In timpul ramas, deja imaginatia isi face loc si de poti vedea cu ochii mintii in momentul in care faci cunostinta cu produsele. Apoi telefonul suna – e curierul! Stabilesti ora care-ti convine, uneori locul – daca nu esti acasa si gata: intalnirea se produce, semnezi hartia, primesti pachetul si-o zbughesti cu mica ta comoara.

  Eu reusesc sa-mi infranez curiozitatea bolnava de cele mai multe ori, dar mi s-a intamplat sa deschid colete pe scari, cu ajutorul cheii de la apartament :)). Macar sa vad printr-o nisa daca totul e ok.

  Daca-i colet de la Aoro stiu ca e impachetat bine si daca crap putin cutia stiu ca am sa vad produsele bine ambalate in folie de protectie. Sa nu zic intr-un ceas rau, mereu am primit coletele intacte chiar daca uneori curierii nu se poarta tocmai gentil cu ele.

  Apoi urmeaza nitica goana pe scari, deschiderea usii cu infrigurare, descaltarea si goana pana la mine in camera unde incep sa trag de cutie in toate directiile. Apoi ma lupt si cu folia de protectie si vad unul cate unul produsele mult dorite (Se regaseste cineva in istorisirea aceasta?).

  Urmatorul pas e analizarea tuturor produselor – asta ia cel mai mult timp, uneori dureaza mai multe zile la rand. De obicei le pun strategic, sa le vad din orice colt al camerei si mai trec pe la ele sa le mai miros, sa mai citesc de pe ele, sa le aranjez mai bine. Stiu ca ma intelegeti, probabil faceti la fel ca mine. Pana la urma urmei, fericirea trebuie sa vina si din lucruri de zi cu zi si chiar va indemn sa va bucurati de tot ce primiti sau va cumparati. Lumea va parea mai frumoasa in acele momente. Aceasta atitudine nu va face deloc superficiale, ba chiar eu consider ca a te bucura din lucruri mici e un lucru mult mai profund decat pare. Eu chiar lucrez la asta, incerc sa ma bucur de micile lucruri care apar in viata mea si sa le tratez cu seriozitate. Am observat ca aceasta atitudine atrage si alte intamplari minore, dar dragute. E adevarat, uneori e greu, mai ales ca eu nu-s o optimista prin nastere, dar intotdeauna ma bucur de un cosmetic, de o plimbare, de-o prajitura :D sau de cititul unei carti.

  Dupa cum va spuneam, asa mi se intampla de obicei si ultimul pachet a fost primit cu acelasi entuziasm. Ba parca cu putin entuziasm in plus, deoarece mi-am facut niste placeri pe care le preconizam de ceva vreme, insa nu ma asteptam sa le bifez pe toate deodata. Am avut noroc cu ofertele si chiar am facut super-afaceri :)).

 Voi incepe cu noua mea aroma: apa de parfum Lolita Lempicka! Si acest brand era de multa vreme pe lista mea, dar nu cumparasem nimic. Acum ceva vreme facusem o intelegere cu mine insami: un parfum dulce pana la sfarsitul anului. Sa se potriveasca in special pentru toamna si iarna,sa ma incalzeasca cu notele sale, sa-mi asigure senzatia de confort si, mai important, sa ma indemne sa visez la lucruri frumoase. Intamplarea a facut sa primesc o mostra de Lolita Lempicka in coletul precedent. Nu v-am spus absolut nimic despre ea, deoarece am simtit ca trebuie sa-i acord o postare intreaga. Mi-a placut atat de tare, incat am renuntat la alte potiuni si clasamente si am decis ca asta va fi parfumul dulce. Chiar pot spune ca a fost dragoste la prima mirosire. Nu e gretos, persistenta e foarte buna – cu asta chiar m-a cucerit si mi-am luat sticluta de 50 de ml cu doar 99 de lei, ceea ce mi se pare foarte convenabil. O sa-i dedic si un review si presimt ca intre noi se va contura o relatie solida ;)).

 Tot acum ceva vreme mi-am promis ca, daca sunt cuminte si folosesc rujurile si glosurile din dotare si le si termin pe majoritatea, o sa-mi iau un ruj high-end pe principiul de ce sa nu merit? Dupa ce-am studiat oferta, am decis sa ma cadorisesc cu Rouge Ecstasy Armani, nuanta Lotus – o nuanta foarte placuta de roz, naturala. Va urma un review luna viitoare, chiar merita. A fost 129 de lei, insa mie nu mi se pare exagerat. E un ruj high-end, e lansat chiar anul acesta si, sa fiu sincera, pe mine ma tine mai mult un ruj decat un parfum, asa ca mi se pare o investitie foarte buna. In plus, pana acum imi pare ca se consuma greu, asa ca ma voi putea bucura de el o perioada indelungata. E un produs cu adevarat luxos, cu detalii atent ingrijite, cu o nota eleganta – ce mai! E rujul ideal.


 Tot in acest colet am strecurat si un gel de dus Nivea – trebuia sa fie unul, nu? In ultima vreme m-am aratat mai deschisa spre acest brand deoarece mi-a lasat impresia ca produsele nu mai sunt atat de comedogene ca pe vremuri. Probabil s-a lucrat la lista de ingrediente si noile formule nu-mi obtureaza atat de tare porii. Din toata gama de geluri l-am ales pe cel cu cocos pentru ca pusesem ochii pe el inca de la lansare. Va urma review si pentru el, cert e ca nu prea simt cocosul la care tanjeam. Mi-a convenit sa-l iau tot de pe site deoarece pretul era ca in magazine si in perioada aceea mi-a fost prea lene sa-l caut in magazinele fizice :)). Inca-l testez de zor si nu pot spune ca mi-am format complet parerea, dar ma tin de treaba si revin eu cu informatiile.


  Cadou pentru comanda depusa a fost o mostra de I love love de la Moschino. O sa va spun cate ceva despre el intr-o postare despre mostre pe care o tot pregatesc de ceva vreme.




Kissez!

Comentarii

  1. Si eu vreu sa pun d eo comanda saptamana asta pentru un fond de ten si o pudra.Stocul de parfumuri e cam gata, dar nu ar mai strica un Escada sau poate un parfum Armani Diamonds :))
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana in acest moment nu am facut nicio comanda la Aoro, insa se va intampla candva cu siguranta :))
    Sunt curioasa de parfumul Lolita Lempicka, imi place mult cum arata sticluta. O sa-mi iau initial o mostra cand o sa ma hotarasc sa dau comanda pe Aoro.

    La ruj abia astept review-ul, cat despre produsele Nivea...si mie imi plac. Tocmai am consumat un sampon pentru volum de care am fost multumita, asa ca am cumparat altul in loc.Mi-au placut si gelurile de dus pe care le-am avut de la Nivea.

    O comanda faina, sa te bucuri de toate produsele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine cred ca-i a opta comanda.

      sticluta e adorabila la LL.

      acum 5 ani imi spalam parul doar cu sampon nivea, dar intre timp am descoperit altele mai bune :).

      mersi!

      Ștergere
  3. Asteptam un swatch al rujului ca pare foarte interesant! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fain shopping ai facut! Am studiat produsele pe site, e frumoasa nuanta rujului, iar sticluta parfumului- o bijuterie. Sa te bucuri de ele pentru caa intr-adevar le meriti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma regasesc perfect in povestea cu primirea coletului numai ca eu le primesc la servici si nu mai fac nimic altceva, poate sa se intample orice, pana nu deschid coletul :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  7. Am facut o adevarata colectie de cutii, mi-a prins bine cand aveam casa in santier, unele le-am refolosit trimitand colete mai departe. Sunt foarte gentila la deschis colete. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am vreo trei ca am tot banuit ca o sa am nevoie de ele. le mai tin vreo luna si daca n-am ce trimite in ele, le arunc :)). alea de la kurtmann se deschid cel mai usor!

      Ștergere
  8. Parfumul ma incanta foarte taree,mai ales ca eu iubesc parfumurile dulci!Foarte interesanta postarea!pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Pff, pe mine m-ai facut curioasa de ruj, abia astept sa-l vad...

    RăspundețiȘtergere
  10. lolita lempicka e parfumul meu de suflet, de vreo 6 ani incoace e singurul pe care l-am tot recumparat, si e f bun pretul la 50 ml pe aoro, dar da, e un parfum pentru toamna, iarna :P si mi s-a intamplat sa mai uit de el din cand in cand pana am trecut pe langa cineva prin oras care a lasat o dara de lolita in urma si mi-am amintit cat de mult imi place.
    si da, si eu deschid cutiile daca le primesc la posta imediat cum ies, tot cu cheia, sau chiar in sediu, la curierat, acasa bag cutterul in ele si le fac ferfenita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine ma tenta LL, dar nu ma asteptam sa-mi placa chiar asa de mult :).


      :))))

      Ștergere
  11. Nu am facut niciodata comanda pe aoro si chiar voiam sa imi iau cate ceva, sa zicem mai high end dar nu stiam daca produsele sunt originale!

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce de bunătăți! Să le folosești pe toate cu plăcere!
    Sunt foarte curioasă de părerea ta despre fiecare produs în parte, dar în special despre rujul Armani. Eu nu prea mă îndur să investesc în rujuri high-end, iar dacă mi-aș spune ca tine că o să-mi iau dacă sunt cuminte și mai consum din ele... e ca și cum aș spune că n-o să-mi iau niciodată. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      pai dupa comentarii e clar ca rujul a starnit mai multa curiozitate, asa ca o sa incep cu el, dar asta va fi pe la jumatea lui septembrie.

      eu daca stiu ca trebuie sa ma tin de niste produse, fac tot posibilul sa le termin ;)).

      Ștergere
  13. Woah, Lolita Lempicka <3! Il ador! Eu l-am purtat fara nicio remuscare si pe timp de vara :))! Bine, asta seara :D!
    Si L de la Lolita Lempicka miroase bine, o idee mai condimentat, si parca rezista si mai bine :D. Mi se pare ca are si siaj mai bun, dar tot varianta pe care o ai si tu imi place mai mult, imi defineste mai bine personalitatea. O sa ii faci review? Eu abia astept :D!
    Sa le folosesti cu drag! Ce de bunatati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles ca-i fac review :). l-am purtat si eu luni :).

      multumesc!

      Ștergere
  14. Da, cu pachetele si eu fac exact la fel ca si tine, daca trebuie sa le ridic de la Posta, fug repede in masina si cu cheile desfac cutiile- o nebunie nu alta.
    Lolita Lempika nu a fost in lista mea pana acum.
    Dus gelul de la Nivea si eu l-am cumparat crezand ca miroase a cocos, nu are nimic cu asta plus ca este prea subtire ca si consistenta; am vazut ca cei de la Aoro au uleiul de dus Nivea , care cred ca o sa fie in curand achizitionat de mine.
    Ca si comenzi, nu am decat 7 la ei, dar in ultimul timp am senzatia ca se cam lungesc cu timpul de livrare, dar poate mi se pare. Ca si preturi, imbatabili pe piata romaneasca: am verificat pretul la parfumuri in comparatie cu magazinele dedicate domeniului, diferente de la 40-50 de lei pana la peste 100, in favoarea Aoro.
    Sa le folosesti cu placere si la cat mai multe comenzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      da, gelul nivea se consuma repede si nici a cocos nu miroase, trebuie sa-i fac review.

      pe vremuri aveam si noi uleiul in magazine, eu l-am luat dar parca nu m-a dat pe spate. maica-mea, in schimb, era innebunita dupa el :)).


      multumesc ;).

      Ștergere
  15. stiu ca am intentionat si eu sa iau parfumul acesta la un moment dat dar m-am razgandit. acum am aletele pe lista si vreau sa ajung intr-o parfumerie sa le incerc sa vad pentru care ma decid :)
    pup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla