Treceți la conținutul principal

Crema pentru bebelusi Babylove - review

  Hey! In urma cu aproximativ un an va povesteam despre Bepanthen si despre modurile in care-l utilizez. Intre timp s-a terminat si am incercat cu varianta mult mai ieftina: Babylove! Se gaseste atat in varianta mica, dar si mare. Eu am ales-o pe prima, are 20 de ml si un pret de doar 3,5 lei. Diferenta fata de Bepanthen chiar se simte deorece cea din urma are un pret de 20-25 de lei pentru 30 de grame.

  Problema este ca Babylove se gaseste in Dm, deci n-are toata lumea acces la ea.


  Ambalajul poate fi strecurat cu usurinta in orice locsor, e simpatic - are diferite animalute pe el. Eu mi-am ales cu melc si ma binedispune mereu :)). Textura cremei e densa, se intinde mai greu, dar este la fel de eficienta ca si Bepanthenul. Anul acesta n-am avut ghinion sa fiu muscata de insecte, insa am facut o urticarie enervanta prin iunie. Cu ajutorul acestei creme am scapat de senzatia de prurit, urticaria s-a uscat mai repede si n-am ramas cu urme foarte pronuntate pe piele. Dupa epilat o folosesc doar ocazional, doar cand simt ca pielea mi-e agasata si orice iritatie trece in cateva ore. Cand ma trezesc cu un monstrulet dureros, imediat pun crema pe el: intr-un strat mai gros daca stau acasa sau unul subtire sub make-up. Pana si cosurile cele mai urate trec intr-o perioada scurta de timp.


 Eu am aceasta cremita inca din februarie si mai am vreun sfert din ea, asa ca e spornica. E foarte utila la casa omului, nu voi mai sta fara ea si chiar va indemn sa incercati genul acesta de produs si pe voi. Iar daca aveti bebelusi, cu atat mai bine :).

  Nota 10!


Kissez!

Comentarii

  1. Si mie imi place foarte mult, am avut-o mereu in casa de cand am descoperit-o. Acum am luat si cealalta varianta, la aceasi cantitate, Bubchen, e mai fluida si se intinde mai bine, desi continutul de oxid de zinc este mai redus. Totusi o simt la fel de eficienta si imi place textura mai mult.
    Sa o incerci si pe aceea eventual. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce fană sunt DM cu rușine îmi dau seama că nu am știut de crema asta. Încă nu am căutat de ajuns :)). Și mie îmi trebuie ceva mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ai prezentat aceasta crema,eu intotdeauna am avut problema cu urticaria sau cu muscaturile de tantar ,care se inflameaza teribil de tare.O sa incerc cu siguranta aceasta crema.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca o sa-ti fie de folos. eu am fost foarte multumita cand am inceput sa folosesc aceste creme de bebelusi :).

      Ștergere
  4. Am crema si imi place mult :D

    RăspundețiȘtergere
  5. e bine de stiut! credeam ca ai vreun bebe ascuns.. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu folosesc Bepanthen după epilat de ceva vreme și chiar vroiam să mai încerc și altceva, după ce o termin pe aceasta.
    Am notat, aceasta este următoarea pe listă, poate o iau chiar la prima vizită în DM. :D E atât de simpatic ambalajul, chiar te bine dispune instant.
    Mulțumim pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de aceasta crema, dar din cate citesc chiar e foarte utila. Iar pretul e foarte mic. O sa dau si eu o fuga la dm. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sigur voi avea intotdeauna cate-o cutiuta in casa :).

      Ștergere
  8. Ma enteaza si pe mine.
    Imi plac produsele multifunctionale.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Babylove, draguut! Multumim pentru prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc Sudocrem, e similar, am luat o cantitate mare si am dat si la rude. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am avut crema asta (inspirata fiind de Simona) si chiar n-am folosit-o cum ar trebui; am renuntat la ea pentru ca expirase; si-acum imi pare rau! Iar la dm, greu de ajuns!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu o folosesc doar dupa epilare si tare imi place efectul. Nu mi-a dat prin tartacuta sa o folosesc pentru cosuri, muscaturi de insecte sau iritatii, dar acum sigur o voi incerca daca e cazul. Multumesc mult de "luminare".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am tot citit ca se foloseste dupa epilat, dar am stat si m-am gandit: de ce nu si pe cosuri, daca vindeca? si-a mers :)).

      Ștergere
  13. am cautat crema asta de-am innebunit. si am gasit eu ceva la Dm, nu mai stiu daca era chiar asta.. dar stiu ca era foarte scumpa.. asa ca nu imi ramane decat sa mai incerc. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am Bepanthen acasa de la puiutul meu si nu stiam ca pot sa o folosesc si eu :)) Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna. Nu stiu daca mai este cineva pe aici dar imi incerc norocul 😀.
    Intr-o saptamana si un pic o sa nasc,de fapt ma programeaza la cezariana ce beby meu e incapatanat si nu s a intors. Idea este ca am o iritatie inginala de 2 saptamani si nu mi trece cu nimic. Sudocrem nu e asa wow precum este prezentat,ori difera de la persoana la persoana. Oricum vreau sa incerc crema asta babylove. Poate ma ajuta. Vroiam sa ma si epilez dar acum nu ramane decat sa ma rad cu bigul. Cred ca ca cauza asta am si patit o cu iritatia ca catima oara m am ras cu bigul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla