Treceți la conținutul principal

De ce sa NU mergi la REVEDEREA de 10 ani de la terminarea liceului

  Hello! Vine vremea in viata celor mai multi dintre oameni in care trecerea timpului se simte destul de acut. Unul dintre aceste momente e chiar REVEDEREA de 10 ani de la terminarea liceului. Am postarea aceasta in plan de vreo patru luni, dar de abia astazi o sa va dau motive sa nu mergeti.


1. Chiar daca te-ai despartit acum 10 ani cu lacrimi in ochi si cu patru batiste la nas, jurand colegilor tai ca vei veni si de pe luna la marea intalnire, inainte de eveniment realizezi ca... nu-ti mai pasa si chiar n-ai chef sa le vezi mutrele. Ce-o fi fost in capul tau cu un deceniu in urma de plangeai de-ti sarea camasuta pe tine?

2. Pentru ca reuniunile de genul acesta sunt prilej de exagerare a reusitelor si de ascundere sub pres a chestiunilor mai putin laudabile:
- cei cu copii ii vor privi compatimitor pe cei fara, neputand sa creada ca exista oameni care chiar nu vor odrasle, parandu-le chiar rau ca ei sunt atat de norocosi, dar nu-ti vor sufla o vorba ca azi noapte n-au inchis un ochi din cauza copilului
- cei fara urmasi vor privi la cei cu copii si vor oscila intre trei ganduri: oare sunt anormal ca nu-mi doresc copii, oare-mi simt ceasul biologic? si Doamne ce cearcane are X in timp ce vor spune: Ce implinit(a) pari!
- cei cu cariere vor pasi tantosi, imbracati office si spunand ca viata lor e cariera, dar nu vor spune ca noaptea plang de disperare ca nu si-au intalnit jumatatea
- aia fara cariera prea grozava vor privi cu superioritate la cei de mai sus si vor gandi: Ce s-a schimbat Y! Eu nu vreau sa ajung asa. sau Daca ma apucam de cariera ajungeam si mai departe!
cei care-s nemultumiti de toata viata lor vor spune ca se simt grozav.

  Mai sunt si cei care se simt ok cu ce fac si nu simt sa se laude, dar culmea! aia n-au venit la intalnire ca n-aveau ce demonstra.

3. Pentru ca, la stadiul de proiect, toata lumea va zice ca participa, vor veni cu n-spe mii de idei fanteziste, toata lumea va fi entuziasmata, iar cand vine vorba de punere a planului in practica, te trezesti cu maxim 10 persoane din fosta clasa si, culmea, sunt exact alea cu care n-ai avut mai nimic in comun.

4. Pentru ca o sa trebuiasca sa ranjesti ca o maimuta in timp ce analizezi si esti analizat si vai ce bine-ti pare ca-i vezi pe toti!

5. Pentru ca s-ar putea sa nu recunosti pe careva si sa faci gafa secolului.

6. Pentru ca s-ar putea sa nu fi tu recunoscut si sa intri in depresie.

7. Pentru ca de departe grupul format din fostii colegi seamana cu o adunatura pestrita in care unii par parintii celorlalti.

8. Pentru ca din grupul ala pestrit tu speri ca faci parte dintre cei tineri, dar s-ar putea ca altii sa nu considere asa si chiar sa te anunte.

9. Pentru ca daca arati mai bine ca-n liceu vei primi niste priviri ucigatoare de genul cum iti permiti?

10. Pentru ca habar n-ai cu ce sa te imbraci! Si n-ai chef sa te gandesti la asta.

11. Pentru ca esti plecat cu yachtul personal si putin iti pasa de fraierii aia ce se dau nostalgici.

12. Pentru ca o sa te pupi cu prea multa lume si-o sa-ti distruga machiajul! Te infioara gandul asta.

13. Pentru ca marea majoritate a colegilor iti vor parea batrani si-o sa te deprime. La intalnirea de 20 de ani nici nu te mai gandesti sa pui piciorul!

14. Pentru ca intalnirea va avea, in final, impresia de lucru facut in pripa si in fosta ta clasa o sa gasesti cateva persoane stinghere, o sticla de suc cu capacul la 10 cm de ea si un platou cu prajituri de-acum 2 zile. Fix ca in liceu.

15. Pentru ca dupa ce vezi catalogul o sa vrei sa fugi de-acolo! Chiulitul dintr-a XII- a se face resimtit si dupa 10 ani.

16. Pentru ca o sa te uiti la unii dintre fostii colegi si-o sa te intrebi aproape socat: oare de ce eram noi prieteni atunci?

17. Pentru ca si unii colegi se vor uita la tine si se vor intreba acelasi lucru.

18. Pentru ca nu vrei sa-ti aduci aminte de momentele in care te-ai facut de cacao la liceu.

19. Pentru ca nu te lasa sotul/sotia! :D

20. Pentru ca uneori e mai bine sa lasi trecutul in trecut!










Acest articol poate fi un pamflet, tratati-l ca atare! Cu dedicatie pentru fostii mei colegi de liceu care habar n-au ca am blog! :))



Kissez!


Comentarii

  1. ha ce m-ai nimerit cu postarea asta....si eu as avea intalnirea pe 16 august dar nu m-am hotarat daca merita efortul de a merge..oricum subiectele comune au disparut de multi ani, de laude sunt satula , de critici nu mai zic....
    am avut un "preview" a acestei intalniri acum vreo 2 ani cand am mers la o intalnire cu cativa dintre ei, deci nu e nimic grozav doar plictisitor ...\
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca suntem de aceeasi varsta... :).

      si eu am tinut legatura cu cativa colegi, apoi s-a ales praful.

      Ștergere
  2. Ce tare esti:)) sa sti ca ai dreptate;))) eu am terminat de 3 ani liceul si deja am bebe. Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu stiu, mamica tanara! tu o sa te incadrezi la punctul 9, asa zic eu :))

      Ștergere
  3. Nu mai pot de ras..mai ales pentru ca ma regasesc la unele puncte :)))
    Eu sunt una din acele persoane care nu a plans la sfarsitul liceului, abia asteptam sa scap de toti colegii, bine in afara de vreo 2-3 persoane care erau chiar ok :)))
    Dar, cred ca m-as duce la întâlnirea de 10 ani mai mult din curiozitate, ca sa vad ce s-a întâmplat in viata unora dintre ei. Chiar acum ceva timp am aflat ca un fost coleg caruia nu ii pasa de scoala deloc, a terminat medicina veterinara. Cred ca poti sa iti inchipui ce surpriza am avut cand am aflat asta. Adica, tipul nu era prost, il ducea capul doar ca nu vroia, lipsea de la ore, le avea cu bautura...nu parea sa il intereseze scoala sau viitorul lui.
    Personal nu cred ca a avea copii e o mare realizare, iar viata inseamna mai mult decat a face copii. Pana la urma oricine poate sa aiba copii, important este cum ii cresti. In fine, chiar abia astept marea întâlnire de 10 ani ca sa vad cum s-au shimbat foștii mei colegi. Ma rog, eu terminand psihologia privesc chestia asta ca pe un fel de experiment ca sa zic asa :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca te-am binedispus :).

      mie imi pare ca toti fostii mei colegi de clasa sunt ingrozitor de anosti! :)) nu au nimic deosebit. noroc ca scap eu turma :)))))))))))))))))))))))).

      glumesc, bineinteles.

      atunci cred ca o sa fie un experiment interesant :)).

      Ștergere
  4. Super, mi-a placut.
    Exact asa gandesc si eu, de aceea la reuniunea de 10 ani nici ca am pus piciorul :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, hei recunosc atitudinea asta. Cam asa simteam si eu in momentul cand au trecut 10 ani dar din cu totul alte motive. Dar daca s-ar tine intanlirea de 20 de ani poate ca as merge.
    Nu m-am despartit cu lacrimi in ochi si nici cu promisiuni, m-am bucurat ca s-a terminat. Eram foarte multe fete in clasa -80% ca sa fiu exacta si foarte rele colege am avut. Eu eram luat de fraiera- le ajutam la teme, vorbeam frumos si ele ma rasplateau "pe masura". Eram subestimata nu voi uita niciodata replica pe care mi-a dat-o o colega cand am zis ce facultate vreau sa urmez.
    Daca intanlirea de 10 ani nu s-a tinut nu a fost nici o pierdere pentru mine, oricum nu m-as fi dus.
    Dar la 20 m-as duce si stii de ce- pentru ca sunt mandra de mine, pentru tot ce am realizat, nu sunt nici mare carierista, nu m-am maritat nici pentru bani, chiar avem venituri modeste in comparatie cu altii, am un copil si cearcanele de rigoare- dar fetita mea e o splendoare desteapta si deosebita, sotul meu e un tip destept, special si pentru miine e the best looking in the world, silueta mea nu mai e ce a fost am mai adaugat cateva kg dar in limite normale, sa zicem.
    Avem realizari frumoase impreuna ca familie, ne-am respectat principiile de viata si nu , nu m-as duce ca sa ma dau mare in fata colegelor mele ca cine sunt eu, dar nu pot sa nu recunosc ca una peste alta sunt multumita de mine si mandra de familia mea.
    A si eu chiar fac parte din cei care arata tineri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. citind comentariul tau am asa niste emotii amestecate. ti-am adus aminte de niste lucruri urate, desi scopul meu era sa amuz sau sa abordez subiectul acesta intr-o maniera diferita.

      ma bucur ca simti ca ai luat deciziile cele mai bune in viata si ca esti multumita de ceea ce ai facut :).

      Daca faci parte dintre cei tineri, clar ca poti sa te duci :)))))))))))))).

      Ștergere
    2. Stii ca azi naope n-am putut dormi (stai linistita nu din cauza articolului :)) si mi-am amintit de liceu. Mi-am amintit ca am avut si cateva colege dragute, baietii chiar au fost ok si ma gandeam ca si profii au fost ok, dar cand am stat sa ma gandesc cati dintre profi i-am apreciat cu adevarat au ramas cam putini.
      Eu am ramas cu un gust tare amar dupa toate cele 12 clase, am simtit de multe ori ca nu am fost apreciata de profesori, ca luam note mai mici si nemeritate, iar colegi care aveau parinti cu functii luau note mai bune- nu stiu cat de meritate ori ba.
      Sper din tot sufletul ca fetita mea sa nu treaca prin asa ceva. Si stateam eu azi noapte si ma gandeam, oare de ce profii aia si invatatoare nu ma apreciau, e ceva in neregula cu mine, de ce colegii au fost de multe ori rai, de ce au profitat, de ce m-au ranit si de ce mi-am pierdut prietene in detrimentul altor fete. Sa stii ca dupa atata timp inca mai doare si inca mult, chestiile astea te marcheaza. Si da, poate ca intr-un fel m-as duce sa vada colegele ca am reusit in viata (implinita total nu ma simt, dar nici n-as stii sa spun exact ce-mi lipseste, poate ca asa suntem toti, in ochi celorlalti avem de toate doar noi nu suntem multumiti) nu ies cu nimic din tipare fata de ceilalti, doar ca eu m-am maritat si facut copil mult mai tarziu decat ele/ei si m-am mutat departe de casa ( la momentul implinirii celor 10 ani ma casatoream).
      Ar fi oricum un motiv in plus sa merg acasa si poate ca n-ar fi asa rea revederea asta.
      'Om trai si 'om vedea cum spune o vorba veche.

      Si inca ceva eu - am facut deja gafa cand nu am recunoscut o colega :D

      Ștergere
    3. sa stii ca si eu am avut diferite probeme asemanatoare din clasa a IV-a pana la sfarsitul generalei, dar si in clasa a IX-a. dupa aceea m-am mutat la alt liceu. cand stau si ma gandesc in urma, chiar daca atunci nu realizam prea bine, generala a fost urata. profesori care n-au ce cauta la catedra, copiii foarte rai... bine ca a trecut!

      si de mine au profitat prietenele, am fost foarte dezamagita si de atunci sunt foarte rezervata cu oamenii.



      eu presimt ca am sa fac multe gafe de genul acesta :)))). nici n-am memorie vizuala, nici nu-s foarte atenta si deseori mi se pare cineva cunoscut si nu stiu de unde sa-l iau :)))))).

      Ștergere
  6. si noi aveam intalnire de vreo "2o' de ani de cand am terminat generala...facusem planuri ne vedem toate clasele de-a 8 ,A, B ,C, D, totul bine si frumos... dar cine se ocupa de organizare ,, ce data se alege ..stai ca ala nu poate atunci ca nu e in tara , atunci alegem data x , atunci nu poate celalalt ..si tot asa s-a facut pana s-a amanat totul...nici eu nu cred ca ma duceam ...daca era doar clasa mea poate mergeam dar decat sa vad toate sclifositele din "8 A ' mai bine ma las la mana mea.. e de ajuns ca pe unele le vad prin oras si nici nu ma cunosc :))Oricum peste vreo 2 ani va fi si intalnirea de 10 ani de la liceu nu stiu daca se va face si nu stiu daca voi merge ..in unele aspecte ma incadrez si eu,Oricum fain articolul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si noi ne-am laudat ca facem si la generala si bineinteles ca acum jumate nici nu ne mai salutam...
      eu in general am observat ca intalnirile de 10 ani de la liceu se fac, dar de obicei vin foarte putine personaje. la punctul acela din articol chiar m-am inspirat din realitate :).

      ma bucur ca ti-a placut!

      Ștergere
  7. Foarte fain articolul!:))
    Iti impartasesc unele sentimente...rau de tot :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi.

      pai nu stiu daca-i de bine daca mi le impartasesti :))))))).

      Ștergere
  8. Eu nu m-am inteles niciodata extraordinar cu colegii din liceu. Bine, cu colegii nu am avut nimic, ba chiar ne-am inteles bine, ca au fost doar 4 :)). Dar intr-o clasa cu 30 de fete, e greu sa nu se formeze muuulte bisericute. Am absolvit anul asta, si in ultima zi am plans de m-am umflat, dar nu pentru ca o sa le duc lor dorul, ci pentru ca imi va fi dor de ideea de liceu :D. O sa raman in continuare prietena cu colega de banca din liceu, noi mereu am fost luate "la pachet", si toti ne spuneau "unde e una, e si cealalta, nu v-am vazut niciodata sa va certati sau sa va barfiti". Ar fi pacat sa stricam prietenia asta frumoasa. Cu restul, hmm, cu timpul sunt convinsa ca se vor rupe relatiile, chiar daca ipocrizia primeaza, si auzim mereu "noi o sa ramanem mereu prieteneeeee"!
    Noi mereu ne amuzam si spuneam "Vom fi prima generatie care va sari peste renuniunea de 10 ani", dar in gluma se spune adevarul :))!
    Macar sa stiu la ce sa ma astept in cazul in care se va organiza totusi o reuniune si ma voi decide sa particip :))...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am facut parte dintr-o clasa cu multe fete, stiu cum e :)).

      atunci va doresc o prietenie cat mai lunga si mai frumoasa!

      Ștergere
  9. Eu mai am cam 5ani pana atunci,dar nu mai tin legatura decat cu o singura persoana.in rest,prafu si pulberea.ma mai gandesc eu pana atunci daca chiar vreau sa.i vad pe toti colegii.tind sa cred ca nu.liceul nu a fost chiar preferatul meu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de obicei dupa ce termini mai tii legatura cu unii-cu altii. dupa ce se termina facultatea mai vb cu cel mult 2 persoane :)).

      mie mi-a placut la liceu in marea parte a timpului, a fost lejer si fain.

      Ștergere
  10. cred ca 9 e motiv de mers :))
    eu abia am terminat liceul dar nu sunt din categoria celor care plang dupa el si nu o sa fiu niciodata. am avut o clasa naspa asa ce decizia mea de a nu merge daca s-ar organiza peste 10 ani va fi una mai mult decat usoara :)) oricum, super funny! mi-ai inseninat dimineata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))) poate :)).

      am avut si eu o clasa super naspa intr-a IX-a, asa ca stiu perfect ca pe aia nici nu-ti pui problema sa mai vrei sa-i vezi :)).

      ma bucur :).

      Ștergere
  11. Mie mi-ar fi placut sa pot ajunge la intalnirea de 10 ani, din pacate nu s-a putut pentru ca eram plecata in Kazakstan pe atunci. Mi-ar fi placut sa-mi revad colegii, profesorii, sa-mi amintesc de perioada aceea lipsita de griji...
    Dincolo de asta, motivele enumerate de tine sunt doar de dragul amuzamentului... pe principiul asta nu mai iesi niciodata din casa, nici nu te mai duci pe la vreun eveniment.
    Sotul pastreaza legatura cu fostii colegi de liceu (cu unii dintre ei am fost si eu colega de facultate, asa ca avem cunostinte comune), prin urmare ne vedem cu totii periodic in oras, si pot spune ca sunt momente foarte placute - depanam amintiri pline de haz, radem, glumim si ne incarcam bateriile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca le-am scris cu titlu de amuzament, insa cateva recunosc ca sunt cam adevarate.

      ma bucur ca ai dat de oameni care merita, pana la urma cred ca asta conteaza.

      Ștergere
  12. hahahhahahah.. sa inteleg ca nu te-ai dus / ca nu o sa te duci?
    eu sper sa fiu plecata prin Caraibe cand o sa se faca ... tocmai a inceput sa se puna problema :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-a dat de gol articolul cu intentiile mele? :)))))))

      :))) atunci iti doresc sa pleci fix atunci :)).

      Ștergere
  13. Mi-a placut articolul tau. Nici eu nu am sa ma duc la reuniunea de 10 a ani liceului pentru ca acum chiar nu mai am nimic in comun cu oamenii cu care am fost candva colegi. Pe unii si de pe facebook i-am scos ca ma enerveau rau. Daca nu ii suport in mediul virtual cu i-as suporta cateva ore in aceiasi incapere :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. really? :))))) eu n-am fb personal, asa ca n-am fosti colegi in lista, dar cand aveam hi5-ul tin minte ca aveam doar o parte din colegi in lista :)). eu nu i-am sters, dar nu ne-am dat cereri de prietenie :)).

      Ștergere
  14. M-ai făcut să râd! :)) Cu punctul 2 ai totuși foarte-foarte mare dreptate. Sigur... sunt și excepții, dar mai rare. Asta cu reușita că ai un copil e clasică la mulți oameni. E normal să te simți mândru de copilul tău, dar totul are o limită și nici nu-ți dă niciun drept să-i judeci pe cei care n-au copii și poate nici nu își doresc.
    Eu mai am până la o astfel de reuniune, nu știu dacă aș merge sau nu. Am cam rupt oricum legătura cu ei, doar dacă ne întâlnim pe stradă ne salutăm și mai schimbăm 2 vorbe în treacăt și cam atât. A, și am mai aruncat câte un ochi pe profilele lor de facebook și la câțiva m-am speriat de ce-am găsit pe acolo. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, logic ca trebuie sa te simti mandra de copil, dar de obicei la intalniri din-astea, dar si in alte momente din viata, fiecare lasa impresia ca numai ce-a facut el e bine si in rest nu mai conteaza nimic.

      m-ai facut curioasa! oare ce-ai gasit? :))

      Ștergere
  15. Ma regasesc in cele legate de copii, avand in vedere ca eu nu am, iar colegii mei chiar cate 2. Noi am ales sa facem aceasta reuniune la 5 ani, din cauza unor probleme de sanatate a dirigintei, si se apropie destul de repede ziua. Inca ma gandesc daca sa ma duc sau nu. Oricum, genial articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai va trebui sa pui in balanta motivele pro si contra si apoi te hotarasti daca mergi :). sau vei avea alt eveniment in perioada aceea si atunci ai scapat de-o grija :)).

      Ștergere
  16. N-am fost la balul din clasa a 12-a, de ce m-as duce la asta? :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu chiar am pus la cap planul de reuniune pentru generală și sunt absolut de acord cu multe dintre punctele prezentate. Cel mai deranjant e faptul că mulți sunt cei care vor să iasă în față cu ceva și dup-aia te și iau la descusut, ca să vadă ce-ai făcut, câți bani câștigi, dacă ți-ai luat mașină, șamd. La întrunirea de liceu cred că o să fie fain, că am fost doar fete și în afară de bârfă maximă nu există alt pericol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa zic. intre fete e si barfa maxima, dar uneori poti sa te confrunti si cu rautatea pura :)).

      Ștergere
  18. La faza cu laudatul ai avut mare dreptate...asta am concluzionat si eu dupa ce colegi de ai mei au inceput sa puna la cale marea reuniune de 10 ani si in discutiile de pe FB se avantau persoane care acum 10 ani abia se salutau (sau care asta ar face si acum daca s-ar intalni pe strada) si nu aveau nimic in comun dar acre acum doreau sa se laude cu realizarile lor sau sa schimbe impresii despre odraslele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))) cand vine vorba de laudat toti se cunosc :)).

      Ștergere
  19. Eu m-am dus, m-am simtit bine si nu-mi pare rau cu atat mai mult cu cat a fost restrans... fara profesori, pe unul chiar nu doream sa-l vad la ochi dar sa mai si discut.
    Sotul meu a stat la o masa alaturata si apoi a plecat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am avut treaba cu profesorii din liceu, dar in generala am avut unele specimene pe care nu-i pot numi pedagogi.

      Ștergere
  20. Damn! Sa merg sa ma vad iar cu tocilarii? :))
    Nerver again! Frate, ma simteam paralela uneori pe langa ei si mentalitatea lor desigur pentru ca ascultam muzica, ieseam cu vecinii in oras si eram colega aia ciudata care nu sta cu nasul in carti non-stop, so no tenchiu! Am totusi o reputatie de pastrat :)) Vrei sa ma dea facultatea de gol ca invat acu'? :))
    Si nici nu prea am chef sa ii vad.Au fost niste ciudati, niste inadaptati si la fel sunt si acum unii din ei, asa ca nu am nici un stimulent care sa-mi spuna: du-te sa-ti revezi colegii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toata clasa era de tocilari? wow! n-am mai intalnit asa ceva.

      eu faceam parte din oamenii pe care profesorii ii considerau la locul lor, colegii credeau ca-s prea cuminti, dar cine ma stia inafara orelor stia ca am numai "prostii" in cap :))).

      Ștergere
  21. foarte tare. :)) nu m-am gandit la asta pana acum. oricum e mult prea devreme dar la ce clasa "unita" am fost, cu siguranta nu se va organiza nimic. :)))
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  22. Alina, culmea e ca ai mare dreptate in toate cele afirmate! Dar asta numai daca vezi cumva jumatatea goala a paharului! Eu, care vad - prin firea mea - lucrurile intr-o aura roz, cam asa gandesc in legatura cu asta! In schimb, Alex, care e cam pesimist - un pesimist cu tonus :)), ar spune: eee, mergi acolo, ii mai vezi ce-au mai facut, cum mai arata, schimbi pareri cu ala, iti mai amintesti de unele nazbatii! :))

    N-am fost la nicio reuniune (pentru ca nu s-a organizat asa ceva) dar, daca ar fi sa fie, as invinge reticenta si as merge! Cred! :)

    Puppp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Mi-ai zis ca ma astepti cu nerabdare. Cum puteam sa nu vin, stii doar ce fata sunt!!! :P :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. initial eu am vrut sa vad ambele jumatati ale paharului, dar asta a iesit :))). cred ca in final articolul asta e un fel de haz de necaz.

      Alex a mers la intalnirea de 10 ani?


      te-am asteptat cu nerabdare ca intotdeauna, asa ca apreciez ;)).

      Ștergere
  23. Deci, cel mai bun articol. Asta ma intrebam si eu, daca merita sau nu sa ma duc. Sincer, nu am ce demonstra, de laudat, nu-mi place sa ma laud! Ce sa le spun, ca sunt poate singura din tot liceul care a terminat o facultate de fizica, m-am casatorit relativ repede si am piedut 3 sarcini?! Ca am un job bun, dar nu-mi pasa prea tare ca am si familie pe langa?(sa vezi mutre, susoteli si imbranceli!!)No, mie imi place ceea ce sunt, ma regasesc in foarte multe din punctele tale, insa clar, dupa ce am citit, nu cred ca ma duc! Prefer prietenii mei actuali care nu ma critica decat atunci cand e nevoie!
    Felicitari pentru articol. Cel mai bun! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut :)

      tu stii cel mai bine ce colegi ai avut si cum te-ai despartit de ei. oricum, in general oamenii te toaca marunt, dar nu stiu cum se face ca la intalnirile astea parca se simt datori sa toace cat mai tare! :))

      Multumesc :).

      Ștergere
  24. O mare parte ti-am zis pe facebook. Dar mai am de zis si aici. :)) Adaug faptul ca eu sunt destul de salbatica, iar in liceu eram si mai rau, deci nu am legat prea multe prietenii si multi se luau mereu de mine ca eram aia care scria poezii si citea carti pe sub banca in ore. Nu chiuleam niciodata pana in a 12-a si mereu eram oaia neagra ca din toata clasa ramaneam singura si le punea lor absente. :))
    Mai am 3 ani pana la intalnire, dar chiar nu cred ca ma intereseaza. M-am razgandit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am mai citit prin a 12-a pe sub banca, dar mai mult de nevoie. si eu citeam mai mult, dar nu ma omoram cu invatatul. per ansalblu paream o fetita cuminte. eu eram mult mai trasnita in realitate si numai cei apropiati stiau asta.

      si eu am chiulit in ultimul an, dar mai mult ma invoiam si ma invarteam ca sa-mi fie mie bine :))). am avut medie mare pana la final, m-am simtit foarte mandra.

      in 3 ani se mai pot schimba lucrurile, ce-i drept.

      Ștergere
  25. Mi-a plăcut mult articolul! Să mai faci postări de genul, au priză mare!
    Eu de acum știu că nu mă duc la întâlnirea de 10 ani și trec abia în a 12-a. :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur, o sa incerc sa mai fac ;).

      eu inainte de-a 12-a nici nu puteam sa-mi inchipui ca la un moment dat o sa am intalnirea de 10 ani :)). aveam alte preocupari :)).

      Ștergere
  26. Haha, noi anul asta trebuia sa facem intalnirea de 10 ani de la terminarea scolii generale. But, no one cares, se pare. Si nici ca-mi pare rau pt asta, avand in vedere...cele de mai sus :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si noi ne-am laudat cu generala aia, mai si ziceam ca picam toti capacitatea sa repetam clasa a VIII-a :))))))))).

      Ștergere
  27. Eu nu merg la revederea de 10 ani de la terminarea liceului :D Nu am fost nici la balul din clasa a 12-a si nu m-am despartit cu lacrimi in ochi de fosti colegi :))
    In ultimele 2 saptamani de liceu chiam mi-am luat liber (nu am lipsit o zi in 4 ani) . Nici nu stiu cum a fost despartirea si nu ma intereseaza .
    Trebuie sa lasi trecutul in trecut !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) tu ai fost radicala din start :)). eu am fost si in ultimele zile, mai ales ca am facut si mai multe poze atunci, am fost si la banchet si a iesit binisor comparativ cu alte banchete :).

      Ștergere
  28. Hai ca m-am amuzat binisor! Mai am vreo 2 ani pana atunci, deci inca n-am luat decizia daca voi participa. Dar, din experienta celor din jur, pare-mi-se ca e prilej de barfa, invidie, lauda, ce sa mai?...colcaie pacatele pe acolo! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))))))))) exact! ar trebui sa mergem cu apa sfintita in poseta sa aruncam asupra pacatosilor :)).

      Ștergere
  29. Mi-a plăcut la nebunie ultima frază...”Cu dedicatie pentru fostii mei colegi de liceu care habar n-au ca am blog! :))” Așa e și la mine :))
    Au trecut 4 ani de când am plâns ca ultimul om la despărțire și acum mi-e indiferent dacă mă văd cu ei sau nu. Așa suntem toți, trecutul e trecut și asta este. Fiecare avem alte priorități acum, nu mai avem chef de pierdut timpul aiurea, în grup, să ne zicem ce facem în fiecare minut:))
    Am râs copios la postarea ta. Și eu tratez la fel subiectul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la un moment dat probabil vor afla si fosrtii mei colegi ce blogger de succes sunt eu :))))).

      cat de mult ne schimbam in doar cativa ani...

      Ștergere
  30. Au trecut cei trei ani si chiar nu am mers la intalnire. Eram pe punctul de a ma razgandi, cand pe grupul de chat unde fusesem adaugata, incepusera unii cu mistouri gen "vai, zeita, scuza-ne ca nu ne ridicam la nivelul tau" cand eu nu facusem nimic gresit, de fapt nu facusem nimic-nimic. Atunci mi-am zis "oh my God, liceul se intoarce! Clar nu vreau sa fiu din nou tinta mistourilor". Imediat dupa intalnire, m-au dat afara de pe grup.
    Atunci m-am felicitat in sinea mea ca am decis sa nu ma vad cu niste oameni cu care nu am nimic in comun, care nici macar nu ma respecta cat sa lase mistourile de clasa a zecea la o parte. Desigur, au fost si oameni faini la mine in clasa, dar daca vreau sa vorbesc cu ei (si invers), gasim noi o cale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ceeeee? omg! adica nici eu ma pot lauda cu fostii colegi perfecti (nu de alta, dar si eu m-am intersectat de curand cu o parte din ei) dar clar daca mi-ar zice asa ceva, mi s-ar parea nebuni!

      mai bine ca nu te-ai dus.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla