Treceți la conținutul principal

Crema de dus Gerocossen Herbals cu piersica si avocado - review

  Neata! In general, imi place sa fac review-uri dupa o anumita perioada dupa ce v-am prezentat produsele pe blog. Un motiv ar fi ca-mi place sa testez pe indelete, al doilea motiv e faptul ca trebuie mereu sa fiu atenta la produsele despre care n-am reusit sa va povestesc inca si a caror poze sunt in arhiva si stau cuminti.


  Ei bine, azi chiar nu mai tin cont de nimic, deoarece vreau sa va povestesc neaparat despre o crema de dus care a devenit obsesia mea momentan si pe care o veti vedea cu siguranta si in articolul cu favoritele lunii august!


  Am testat mult acest produs, chiar daca-l am relativ de curand. In ajutorul meu au venit niste grade in plus care m-au indemnat la si mai multe dusuri :)).

  Dar hai sa va spun ca aceasta crema de dus de la Gerocossen poate fi gasita prin plafare, farmacii, dar si pe anumite site-uri online. Recipientul are 250 de ml, un ambalaj simplu, dar care mie imi place mult si costa cam 12-13 lei. Promite senzatie de confort si o piele revigorata si rasfatata.

  De cum am primit-o, am sarit cu ea in dus! Aroma ei este atat de placuta, parfumata destul de puternic. Combinatia de piersica si avocado ma duce putin si cu gandul la mango. Mie mi se mai intampla sa mi se para apropiata aroma de piersica de cea de mango, dar mie chiar imi place alaturarea aceasta.

  Textura este lichida. Eu prefer de multe ori texturile lichide din cauza ca ofera o spuma fina, care imi da o stare de bine. E adevarat, produsul nu este chiar spornic, imi trebuie putin mai multa crema de dus comparativ cu alte produse similare. Cu toate acestea, este favoritul meu acum pentru ca aroma fructata este perfecta pentru vara, iar efectul asupra pielii mele este notabil. Dupa dus am o piele super catifelata, moale, usor mirosind a fructe. Pot sa sar fara probleme peste crema de corp, ceea ce la mine nu se intampla prea des.


  V-ati prins: ador aceasta crema de dus si sunt tare multumita ca am gasit inca un produs romanesc care imi place. Nota 10!


Kissez!

Comentarii

  1. Haha acum am avut eu un deja-vu vazand postarea ta pe facebook :))
    Ma bucur ca iti place si tie la fel de mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a plăcut ce am citit, motiv pentru care l-am trecut pe lista de aşteptare!
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-a placut teribil de mult. :D

    puup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Il am si eu.Imi place parfumul lui,dar nu-mi prea place ca e atat de lichid,dar folosindu-l atunci cand folosesc si gomaj,e perfect :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine chiar nu ma supara consistenta, doar ca se termina putin mai repede din cauza asta :).

      Ștergere
  5. Marca aceasta nu m-a dezamagit niciodata. O sa ma uit si eu dupa el. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu am mare experienta cu Gerocossen, dar presimt ca o voi imbogati :)).

      Ștergere
  6. Hmm, suna bine bine. Ia sa adulmec si eu cand imi iese in cale!

    RăspundețiȘtergere
  7. tot ce seamana cu mango vreauuu :)) interesanta combinatie ,o sa-l trec pe lista acum am destule geluri de dus si nu mai apuc sa le termin daca imi mai iau :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il vreau pe cel balea, dar sunt prea multe tentatii pe lumea asta :)).

      Ștergere
  8. Imi place cum ai scris, ma tenteaza sa il cumpar datorita parfumului:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cred ca aroma este unul din principalele motive pentru care majoritatea optam pentru anumite geluri :)).

      Ștergere
  9. L-am tot vazut si eu, dar nu l-am luat, si nu stiu de ce :)) sigur am sa-l iau, presimt ca ma voi indragosti de miros <3

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi lasa apa in gura :)))
    Imi plac si piersicile, imi place si avocado. Chiar azi am mancat pasta de avocado. Mmmiamiii!
    Dar pana la geluri de dus! Am destule! :))) Don't kill portofelu'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai atunci trebuie sa te concentrezi pe stomacel, nu pe geluri :)). eu nu mai pot spune ca am stocuri, am terminat enorm din ce aveam :)).

      Ștergere
  11. Il cam vreau, Brumarica ce esti! :P
    Mai, mai, ce talent are la a ma instiga!

    Puuupp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Yummy! Abia astept sa termin project pan-ul. ;))

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am avut untul de corp cu piersica si avocado. Mi-a placut, dar seara imi tineam mainile departe de nas dupa ce ma dadeam cu el pentru ca mi se parea cam prea dulce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si untul ma tenteaza de ceva vreme. inseamna ca ar trebui sa-l iau iarna, atunci probabil mi-ar placea.

      Ștergere
  14. Combinatia asta pare <3. Cand ajung in Romania ma duc si eu sa iau neaparat!

    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  15. uhuuu, o sa caut si eu gelul asta, sunt curioasa de miros. dar cum e lista de ingrediente?

    http://girly-stuffs-and-more.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai am ambalajul. stiu sigur ca era un sls in primele ingrediente, mai mult nu-mi amintesc.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla