Treceți la conținutul principal

Lotiune de corp Sensual Blush Victoria's Secret - review



   Hello! Cred ca v-am mai spus si in trecut, de cele mai multe ori postarile pe care le vedeti voi scrise la ora 9 dimineata fix, sunt concepute cu ceva timp inainte. Uneori modific ceva in ele, schimb ordinea sau pur si simplu apare ceva neprevazut si atunci aman anumite postari, dar de obicei nu ma abat de la regula. Am ales sa fac asa deoarece am mereu material de postat pe blog, imi impart mai bine timpul – devin mai eficienta si, cel mai important, profit de momentele in care simt ca am inspiratie.

  De ce va povestesc acest lucru? Pentru ca desi voi cititi postarea asta marti, ea a fost scrisa deja de duminica – se pare ca asta ramane ziua mea de scris. Daca am avut sau nu inspiratie ramane sa vedeti mai incolo. Voiam sa va spun contextul in care m-am apucat de acest review. De cateva zeci de minute am terminat de facut tae-bo, stiti voi, programul cardio a lui Billy Blanks despre care v-am povestit intr-o postare trecuta despre sportul acasa. Imi place sa fac sport, ma simt mult mai bine dupa si parca vad totul mai optimist in fata mea. E destul de cald si afara si in camera mea, asa ca am dat rapid fuga la dus, iar apoi am decis: azi ma dau cu lotiunea Sensual Blush de la Victoria’s Secret! Nu-i o decizie noua, chiar din contra: s-a tot repetat in ultimele saptamani. Fac ce fac si tot la ea ajung pentru ca O ADOR! E una dintre cele mai minunate produse pe care le-am folosit. Stiu, folosesc cuvinte mari la adresa ei, insa din momentul in care am vazut-o, m-a si fermecat. Acum stau la pc, mi-am luat un tricoul alb labartat si-o pereche de colanti negri, asa ca ma simt foarte confortabil si gata de scris, iar in fata mea am pus lotiunea ca sa ma ajute :)). Ma ajuta, nu zic nu, dar cam la fiecare doua fraze ma opresc s-o mai miros o data. Si-mi aduc aminte de momentul in care am intalnit-o.

  Am descoperit in colet o sticla foarte girlish, roz si cu un capac auriu elegant. Daca vorbim de capac, trebuie sa spun ca se deschide prin apasare, dar este atat de solid lucrat incat cu siguranta recipientul poate fi transportat fara nicio emotie. Aroma se simtea prin ambalaj si parea divina. Pentru ca aveam mai multe produse de corp pe care doream sa le termin, am decis ca trebuie s-o las inchisa, altfel as fi stat tot timpul langa ea, iar celelalte produse chiar trebuiau terminate.


  Ei bine, azi asa, maine tot asa (noroc ca am avut o perioada agitata care nu m-a prea lasat sa ma gandesc la cosmetice), se facusera deja cateva saptamani de cand o aveam si in care tot miroseam prin jurul capacului :)).Am terminat produsele restante si am dat fuga la noutate: am avut dreptate! Daca o desfaceam, garantat se alegea praful de restul produselor si ar fi trecut mult prea mult timp pana le-as fi bagat din nou in seama.


  E ceva senzual in toata aroma asta! E o aroma florala, foarte usor fresh, dar foarte feminina iar aceste note sunt asezate pe o baza lemnoasa, care asigura persistenta acestui miros. Am asa o vaga impresie ca aproape oricine (fie de sex feminin ori masculin) ar fi sedus de aceasta aroma. E o lotiune cu vino-ncoace! ;) In plus aroma se mentine in jur de 12 ore pe piele.

 Gata! Eram cucerita! De-aici ma rugam doar sa hidrateze. Si pe partea aceasta am avut o mare surpriza: hidrateaza excelent! Chiar si pielea mea in momentele ei cele mai rautacioase, asa ca mi se pare notabil. Imi rezolva chiar si coatele si genunchii. De curand am descoperit in genunchiul drept o portiune ca un fel de batatura. M-am tot gandit de unde o fi, nu cazusem, nu ma lovisem si nu ma rugasem prea mult ;)). Dupa cateva saptamani de intrebari fara raspunsuri, saptamani in care batatura aia ramasese la locul ei, m-am prins de la ce e: cand stau pe net, foarte relaxata si cu nicio grija, obisnuiesc sa ridic putin piciorul drept si sa ma sprijin de birou fix cu genunchiul! Mister rezolvat! :)) Cu alte creme portiunea aia arata rau, dar Sensual Blush a pus-o la colt si a netezit-o foarte repede.

  Formula pare destul de densa, insa se intinde foarte usor si intra rapid in piele. Nu e deloc prea grasa, nu astupa porii, nu e lipicioasa iar dupa cateva zeci de secunde este complet absorbita. Are in componenta aloe, ovaz, ulei de struguri, vitaminele E si C. E o formula care hidrateaza perfect. Nu stiu daca e doar impresia mea pentru ca iubesc aceasta lotiune, dar simt ca-i face foarte bine pielii mele. Hidratarea se mentine 24 de ore fara probleme. Si, sa nu uit sa va spun, am nevoie de o cantitate foarte mica comparativ cu alte lotiuni. Cand e mai cald, ca azi si nu vreau sa transpir crema imediat dupa ce-am aplicat-o, folosesc cam 8ml, cam asa estimez eu. Iar cand e mai frig imi permit sa pun putin mai mult, dar nu exagerez, pentru ca rezultatele sunt foarte bune si cu mai putin si, trebuie sa recunosc, nici nu vreau s-o termin prea repede. Am trecut de jumatate si inca nu m-am plictisit de ea asa ca trebuie s-o esalonez! In plus, mai am doua lotiuni Victoria’s Secret care ma privesc gales de pe noptiera.



  Sunt foarte tentata sa spun ca Sensual Blush e iubirea vietii mele (in materie de lotiuni de corp cel putin) si ca n-am sa renunt la ea niciodata. Cu toate acestea, imi dau seama ca exista inca o intreaga colectie de lotiuni si creme de corp de la Victoria’s Secret care ma asteapta cuminti si care spera sa fie si ele atat de laudate. Tentatiile sunt enorme, o spun cu mana pe inima si as vrea sa le incerc pe toate. Sau, cel putin, cat mai multe.

 Si trebuie sa va reamintesc ca am luat Sensual Blush pentru ca avea un pret irezistibil de doar 35 de lei pentru 250 de ml, nu se afla pe lista mea initiala, eu fiind fascinata pe moment mai mult de toate lotiunile cu mirosuri fresh si/sau acvatice.

  Asa ca teoretic, as mai vrea s-o am, dar mai intai am sa ma concentrez pe alte arome despre care o sa va povestesc si voua. Iar cand le termin pe toate, ma voi intoarce si la aceasta. Pana atunci, nota: 10!


  Pe voi ce produs Victoria's Secret va tenteaza cel mai tare?



Kissez!

Comentarii

  1. am avut si eu o relatie asa de iubire cu o singura lotiune de corp. :D in rest lotiunile ma pasioneaza doar la stadiul de aroma. :))) nu am pielea uscata si de multe ori uit sa aplic ceva dupa dus. mai ales daca folosesc si un gel mai cremos. :D

    dar asta suna bine si poate dupa ce cumpar tot ce am pe wishlist, ajung si la ea. :d
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-ar putea ca o data ce incerci una sa dezvolti o obsesie :)).

      Ștergere
  2. Arata asa bine, nu stiu daca am incercat acesta dar am fost convinsa de multe ori ca produsele lor isi merita fiecare banut!

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult imi doresc si eu aceasta lotiune♡♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mi-am dorit mult lotiuni si asta s-a intamplat sa fie prima :)).

      Ștergere
  4. lotiunea asta trebuie sa o am, toate bloggeritele o lauda :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si la mine a fost dragoste la prima vedere :D.. Si mirosire! Ma simt cea mai rasfatata cand o aplic :))!
    Dar ai grija cu transportul, ca si eu am zis ca ambalajul e solid lucrat, si m-am riscat sa o pun in geanta cu gandul de a o aplica in masina, pentru ca eram in criza de timp.. Si am avut o surpriza neplacuta :D. Asta ar fi singurul minus. In rest, numai de bine :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. serios? :( eu chiar aveam impresia ca-i perefct capacul acela. oricum, am fost inspirata si daca/cand oi pleca mi-am ales alta cu un capac si mai sigur :)).

      Ștergere
  6. Doamne, ce bine suna lotiunea asta! Chiar m-ai facut super curioasa! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat inca niciun produs Victoria's Secret, dar imi doresc mult si mi-ai trezit curiozitatea chiar cu privire la acest produs. Cred ca e o incantare :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla