Treceți la conținutul principal

Masti pentru ten Missha - review



  Salutare! Cred ca postarea aceasta a fost destul de asteptata si a venit vremea sa va spun impresiile mele despre aceste masti. Intai le-am aratat intr-o postare ce continea noutatile din universul meu cometic, iar apoi le-am postat si in articolul cu favoritele lunii iulie. Luna trecuta am descoperit multe produse foarte interesante pe care le-am adaugat in rutina mea, iar aceste masti au stat la loc de cinste. Cu siguranta voi mai incerca si altele, iar pretul mic, de doar 8 lei nu ma lasa sa le gasesc vreun minus.

  Eu am facut cunostinta cu brand-ul Missha prin intermediul altor bloguri. Mai multe fete au scris despre BB Creams acum vreun an, chiar doi, cand interesul fata de acest gen de produs atinsese apogeul. Am citit, am remarcat numele, insa nu pot spune ca am tanjit foarte tare dupa aceste produse, deoarece am tenul uscat iar un BB Cream poate potenta zonele uscate. Cel putin eu asa am observat. In plus, prefer acoperirea oferita de un fond de ten, ma simt mai in largul meu cand folosesc batranul fond de ten. Cu toate acestea, am retinut ca Missha are produse interesante. Am regasit brand-ul pe site-ul Aoro si am constatat cu incantare ca exista o gama foarte larga de produse pe langa ce stiam eu. In primul rand mi-au atras atentia mastile care vin in diverse variante: pe baza de fructe cum sunt cea cu rodie, cu zmeura, cu lamaie, apoi varianta cu masline, arbore de ceai, aloe, miere sau alge sau cele cu iz luxos: cu caviar sau perle. Apoi urmeaza tot felul de emulsii, creme si seruri, geluri de curatare si chiar si buretei pentru curatare. Ba chiar puteti sa va achizitionati seturi intregi care contin produse din aceeasi gama. Cert e ca produsele sunt foarte atragatoare.

  Initial mi-am luat doar masca cu extract de caviar, dar apoi am mai adaugat trei. Am vrut sa folosesc una pe saptamana timp de o luna ca sa vad cat mai bine efectul. Toate mastile sunt de tip sheet, adica de material imbibat cu ingrediente ce aduc beneficii tenului. In primul rand va pot spune ca bumbacul din care sunt confectionate mastile este foarte fin, de buna calitate, suficient de gros ca sa aiba “tinuta” si suficient de delicat sa se potriveasca perfect pe pielea tenului. In plus, taieturile pentru ochi si gura sunt bine amplasate. Intial am avut rezerve – mastile sunt confectionate in Coreea si stim cu totii ca fizionomiile asiatice sunt diferite si ma gandeam ca acele taieturi nu se vor potrivi perfect. Ei bine, cine le-a conceput s-a gandit foarte bine si cred ca aceste masti ni se potrivesc tuturor :). Desi foarte umede, mastile sunt imbibate optim. Cu altele am patit sa mi se scurga lichid pe gat si pe la ochi, dar la Missha n-am avut astfel de probleme.


 O data pusa pe ten, masca se tine 15-20 de minute timp in care va sugerez sa ascultati muzica relaxanta, sa stati pur si simplu cu ochii inchisi si departe de grijile cotidiene sau, daca n-aveti prea multa rabdare, sa va uitati la un episod dintr-un sitcom. Mie imi place sa stau pur si simplu si sa ma bucur de aroma mastii, sa simt ca tenul meu se revigoreaza.


  Arata foarte bine, nu-i asa? :)


  In primul rand am folosit masca Missha cu extract de caviar. Eram curioasa cum va mirosi. Am dat de aroma subtila, usor florala care m-a facut sa vreau sa stau mai mult de 20 de minute regulamentare. Masca promite in primul rand  fermitate si nutritie. Dupa ce am dat-o jos am fugit la oglinda sa observ rezultatele: pielea mi-era mai neteda, foarte placuta la atingere. Ridurile fine de expresie erau estompate si, per ansablu, tenul era mai suplu, se simtea hidratat. M-am simtit atat de ok incat nici n-am folosit crema de noapte, iar dimineata tenul era in regula.


  Apoi am trecut la masca Missha cu aloe vera. Ea promite calmarea tenului.Aceasta masca mi-a lasat o impresie de racoare, aroma ei subtila si revigoranta mi-a placut foarte mult. In plus, va pot spune ca am folosit-o intr-o perioada in care am umblat mai mult prin soare. Nu ma arsesem, logic, ma protejez de efectele nedorite ale razelor solare, insa imi simteam pielea putin agasata. Dupa ce am aplicat masca am simtit tenul cum se destinde, am simtit ca nu mai e stresat si ca, in sfarsit, are parte de atentia cuvenita. E cu adevarat linistitoare masca aceasta si da o senzatie de confort.


  A treia incercata a fost cea cu rodie. Promisiunile sunau bine: efect anti-imbatranire! Mai bine sa ai grija din timp, decat sa incerci sa tratezi o problema, nu-i asa? Asa am gandit si eu cand am pus masca in cos. Mirosul putin acrisor relaxeaza, iar efectele se vad imediat: ten bine intins, linii diminuate, tenul mai luminos – am avut impresia ca sterge vreo 2-3 ani de pe chip. Cred ca poate deveni foarte utila dupa o noapte alba sau dupa o perioada stresanta – reda prospetimea in obraji.



  Iar a patra a fost cea cu zmeura, care promite tot fermitate si hranire, la fel ca cea cu caviar. Miros deosebit de placut, efecte similare cu masca mai sus mentionata: ten suplu, hidratat si hranit, iar pielea chiar parea mai ferma. Imi dau seama ca la varsta mea inca nu am mari probleme cu fermitatea, insa eu chiar observ imbunatatirea aspectului pielii si cu siguranta asta va conta in timp.


  La toate cele patru masti am simtit ca actioneaza in profunzime si ca hidrateaza tenul, pe langa beneficiile pe care le aminteau ele. Chiar daca le puem folosi si de 2-3 ori pe saptamana, mie mi-a fost foarte bine si doar cu una, aplicata in fiecare weekend.

  Din experienta mea cu mastile sheet, dar si cu orice fel de masca, e bine sa nu depasim timpul recomandat – 20 de minute sunt suficiente, pentru ca ingredientele sunt in concentratie mai mare, masca vine ca un tratament si stim ca ceea ce e prea mult, poate strica.

  In alta ordine de idei, dupa ce trec cele 20 de minute, dau jos masca si masez lichidul ramas. Nu ma clatesc si nu ma sterg, dar nici nu mai aplic crema. Imi place sa folosesc mastile seara, dar nu chiar inainte sa ma culc ca nu cumva sa-mi patez fata de perna.


  Cred ca v-am spus cam tot ce-aveam de spus. Doar nota mai ramane: 10! Mai am de incercat o multime de masti si cred ca cel mai tare ma tenteaza cea cu miere si cea cu perle. Desi cel mai probabil voi lua iar patru sa-mi ajunga o luna :). Iar apoi vin sa va spun ce-am constatat.




Kissez!

Comentarii

  1. http://www.the-beauty-addict.com/2014/08/noile-geluri-de-dus-cien-de-la-lidl.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+CamelcutzasBeautyBlog+%28Beauty+Addict%29

    RăspundețiȘtergere
  2. Masca Missha cu extract de caviar seamana cu cea de la Planet Spa tot cu extract de caviar?Ma refer la efectele de dupa folosire.Sunt in cautarea unei masti de fata eficiente si exista atatea sortimente de la sute de brand-uri incat sunt foarte nehotarata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut şi eu masca cu ymeură, dar nu mirosea a nimic :) Efectul este super, chiar am simţit pielea mai fermă :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-as incerca pe toate, eu de regula ma clatesc insa cum nu am mai folosit tipul asta de masca cine stie cum as simti textura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tenteaza extrem de tare mastile astea de fata, mai ales ca sunt o fanatica a acestui tip de produse :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac la nebunie mastile.Te fac sa te simti rasfatata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Par de vis :)). Le am în vedere. Clar!

    RăspundețiȘtergere
  8. Brumarica mea draga, sa stii ca si tu ai potential de Florin Piersic! Eu ma bucur tare sa am pereche! :))) :P
    Sunt ispititoare... chiar as incerca! Uite-asa mi-am amintit ca n-am mai pus o masca pe ten - mare lenesa mai sunt! :P

    Hugs!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am, am , recunosc :)))). eu zic sa colaboram odata la un proiect - l-om gata si noi candva, dupa povesti :))).

      Ștergere
  9. Am plasat aseara o comanda pe Aoro si am adaugat in cos si doua masti :D. Pe cea cu caviar, si pe cea cu rodie. Una vreau sa i-o ofer mamei mele, insa nu sunt hotarata pe care. Ai vreo recomandare :D?
    Sper sa fiu placut surprinsa! Mereu ma faci sa imi doresc cate un produs. Si nu numai ca ma faci sa mi-l doresc, ba chiar mi-l cumpar :))! Si nu s-a intamplat de putine ori! Cum reusesti :))?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau ca-ti raspund asa tarziu, probabil ati si folosit mastile! ti-as fi zis s-o oferi pe cea cu caviar ca e mai iesita din comun :).

      nu stiu cum reusesc :)).

      Ștergere
  10. chiar credeam ca ti-am scris la postarea asta :))
    mi-am pus si eu un cos o masca. abia astept sa ajunga. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla