Treceți la conținutul principal

Putin shopping nu strica ;)

  Neata! In ultima vreme s-au strans cateva noutati si de unele chiar sunt incantata. In plus, voiam sa va aduc un anunt ce mie imi pare important si care nu mi-a adus prea multa fericire.

  In primul rand, cand ma duc dupa biscuiti buni in Auchan mai arunc o privire-doua la cosmetice. N-am luat eu prea multe, dar nu puteam nici sa plec cu mana goala.
- in primul rand, mi-am luat demachiantul Farmec cu ulei de argan. M-am inteles fenomenal de bine cu cel cu galbenele si am decis intr-un final ca vreau sa risc si sa-l testez si pe cel cu argan. Inca nu l-am inceput, dar sunt curioasa sa vad daca e la fel de bun. Pretul e cam 7,5 lei.

- servetele umede marca proprie dupa cum mi-e obiceiul :)). Am fost neatenta pe moment si de-abia pe bon am observat ca au un pret de vreo 1,5 lei! Sunt chiar ok, urmeaza un review.

- stick-ul de la Dove este mereu prezent si de vreo 4 ani il folosesc exclusiv. I-au schimbat putin ambalajul si mi-a fost teama ca i-au schimbat si compozitia. Temerile mele s-au spulberat, produsul e la fel de bun :), insa mi se pare mai ieftin decat inainte: eu am dat 9,5 lei pe el!

- benzi depilatoare Gerocossen pentru pielea sensibila. O perioada nu mi-am mai luat benzi deoarece am fost cam nemultumita, dar am riscat cu acestea, sa vedem cat or fi de bune. Costa in jur de 9 lei si pot sa va spun ca au un miros frumos. Conteaza si asta ;).


  Apoi am primit doua produse Gerocossen:
- demachiant cu laptisor de matca pentru toate tipurile de ten. Pe acesta l-am bagat deja la testat si-o sa scriu si un review. Costa cam 15 lei.

- crema de dus cu piersica si avocado care momentan este obsesia mea. O sa dau si detalii in curand. Pretul e in jur de 13 lei.


  Si in Dm am fost:
 V-am zis eu ca sunt obsedata de picioare :)).

- sprayul mare costa 8 lei

- sprayul mic 7 lei si e cu menta ;)


  Cine stie de-o alta obsesie de-a mea (Jeffery Deaver) sa ridice mana sus! De data aceasta Luna rece! Acum e pe Libris la doar 36 de lei si va spun ca merita. Cartea e intr-o editie de buna calitate, are peste 500 de pagini si pretul de pe spate m-a anuntat ca, de fapt, a costat initial 60 de lei. E o buna afacere :).





  Asaaa. Acum trecem la partea cu anuntul, desi l-am scris acum ceva vreme pe pagina de Facebook. Acum vreo luna am intrat in Lidl sa iau ceva dulce si un spray Cien roz ca nu mai aveam. Dupa ce am rezolvat cu dulciurile, m-am dus la raionul de cosmetice si mi-a cam cazut fatza: spray-urile Cien s-au schimbat. Au tot aceeasi denumire, insa ambalajul e modificat. L-am luat pe cel fuchsia. E mult mai slab decat variantele initiale, ceea ce pe mine m-a descurajat si va spun sincer: sunt foarte trista in legatura cu aceasta schimbare. Pentru cineva ca mine, care-si gaseste mai greu antiperspirante potrivite, o astfel de veste cade mai greu decat ca au scos nu stiu ce ciocolata de pe rafturi.


  Dupa o perioada mai scurta de timp, gen 1-2 saptamani, am ajuns in acelasi Lidl si am gasit cateva deodorante din vechea tura. Am luat unul verde si am sperat ca se vor vinde simultan.


  Am ajuns acasa si am vazut ca Cien-ul verde expira in iulie 2017, iar cel nou in septembrie 2017. De aici am dedus ca e clar, au fost schimbate si cele vechi se mai gasesc atata vreme cat mai sunt stocuri.


 Dupa inca doua zile, am prins si unul roz! M-am bucurat cand l-am vazut de parca nu-stiu-ce se intamplase. Si am ajuns la 3!

  In sinea mea tot nu m-am lasat pagubasa. Am ajuns si-n al doilea Lidl. Acolo era plin de spray-uri din vechea gama! Minim 4 cutii aproape pline. Eu aveam o groaza de lucruri pe lista de cumparaturi si vazand abundenta de-acolo am zis ca daca aman vreo doua zile, nu se-ntampla nimic rau. Acum regret, pentru ca stocurile aproape ca s-au epuizat in zilele alea. Am luat inca 5. Don't judge me! Spray-urile astea sunt mereu in casa mea de peste doi ani.

  Va spun sincer ca daca mai vad Cien roz garantat iau tot ce prind :((. Deja ma gandesc ce ma fac cand se termina astea :(.



  Si ca sa nu inchei postarea pe acest ton trist, va invit sa-mi spuneti ce produse ati incercat din cele prezentate mai sus!



Kissez!



 

Comentarii

  1. Eu inca nu am vazut noile variante de spray-uri in Lidl pana acum. Pacat ca le-au schimbat formula, erau chiar foarte bune si mereu aveam unul in casa, just in case. Acum am descoperit spray-urile antiperspirante de la B.U. si pentru mine functioneaza la fel de bine ca cele de la Cien. Mi-am facut stoc de la DM unde sunt acum la reducere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc si eu un bu dupa ce-mi termin stocurile de cien :).

      Ștergere
  2. Cate bunatati♡sa le folosesti cu placere¿♡sbia ast parerea produselor gerocossen♡

    RăspundețiȘtergere
  3. Dove Invisible Dry este si favoritul meu de ani de zile. Da' ai ceva spray-uri Cien prin casa :D, cand le folosesti pe toate? Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. o gramada de produse , sa le folosesti cu placere, pentru mine deodorantul Dove a fost o dezamagire, cat despre demachiantul Farmec la fel ca si tine intai l-am incercat pe cel cu galbenele si mi-a placut foartre mult incat am decis sa il incerc si pe cel cu argan, insa cel cu galbenele a ramas preferatul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi.

      teoretic banuiesc ca si mie mi se va intampla la fel cu farmec, dar sa vedem cum va fi in practica :)). sa termin intai gerocossenul si apoi ii dedic atentia mea completa.

      Ștergere
  5. Cien alb era chiar super..:( o sa-l regret si pe el si pe cel roz..:((

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vrut si eu ieri sa-mi iau sprayul pentru picioare Balea Wellness,mi-a venit ideea de la articolul tau de zilele trecute:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Capul sus, sigur vei gasi ceva sa inlocuiasca Cien-ul si va fi ceva mult mai bun .
    Eu prefer deodorantele stick, cu cien-ul nu m-am inteles deloc bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma multumesc sa fie la fel de bun. mie-mi convenea si ca lid-ul mi-e aproape si daca ramaneam fara deo dar n-aveam timp sa merg altundeva, stiam clar ca rezolv problema in 10 minute :(.

      Ștergere
  8. Ce de bunătăți, să le folosești cu plăcere! Trebuie să încerc și eu spray-ul de picioare mentolat de la Balea! Poate nu uit până data viitoare când ajung în DM. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. la mine erau multe pe raft. si plin de produsele cu pepene :)).

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu placere. Nu am incercat deodorantele Cien, dar cred ca o sa le dau o sansa. In special celui roz, prea l-ai laudat! :) Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aliinaaa, cate fete au ramas fara Cien ... because of you?! :)))))
    Ma faci sa-i spun lui Alex sa aduca in geanata frigorifica ceva Cien roz! :P

    Kisses!
    Sa folosesti cu bucurie noile achizitii!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar iti dai seama ca am ramas eu fara prea multe cien roz din cauza altor fete? :))))))))))))))))))))))))))))))

      daca mai gaseste, musai!


      mersi.

      Ștergere
  11. Mai lasa si la altii! :)) Asta roz nou miroase tot ca cel vechi sau l-au schimbat total?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cate bunatati <3 sa le folosesti cu placere!!
    Kisses :*
    https://www.youtube.com/watch?v=hiP14ED28CA&index=3&list=RDiS1g8G_njx8

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut gelul de dus Gerocossen si nu mi-a placut . Trebuie o cantitate maare pentru a face spuma :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, trebuie o catitate mai mare, insa pielea e atat de fina dupa... si miroase delicios.

      Ștergere
  14. vaaaaiii.. ce simpatica ai fost cu deo-urile de la Cien.. :D dar te inteleg. e greu cand ceva bun se retrage. :D
    am avut si eu gelul de dus cu avocado si piersica dar abia cand l-am vazut aici mi-am adus aminte. :D am cautat pe blog-ul meu convinsa fiind ca i-am facut si un review si am constatat ca m-am inselat. dar abia astept sa il citesc pe al tau. :)

    pupici si sa folosesti cu placere tot ce ai cumparat/primit :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. macar sa stiu ca am incercat sa-mi fac provizii :))).

      deja m-am mobilizat cu review-ul.

      tu nu ai poze ca sa-i faci review? poti sa imprumuti de la mine :).

      mersi!

      Ștergere
  15. Sa le folosesti cu placere :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. L-am avut pe cel roz și e bun. Dar nu prea sunt eu fană a norului de spray din jurul meu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut spray-uri mult mai prafoase, atunci intr-adevar eram si eu intr-un nor :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla