Treceți la conținutul principal

Servetele demachiante pentru ten uscat si sensibil Blanchette B. - review

   Neata! Deja stiti ca-mi plac servetele demachiante si am un fix sa le iau pe cele marca proprie. Asa am facut prin primavara si in Kaufland si-am ales doua pachete: unul pentru ten normal si acestea, pentru ten uscat si sensibil.

  Au un pret mic, de vreo 2-3 lei, fiecare pachet contine 25 de servetele care sunt netede pe-o parte si cu striatii pe cealalta. Sunt suficient de umede, curata bine orice urma de machiaj si nu sunt foarte groase. Mirosul e ok si el si alt plus e faptul ca nu contin alcool.

  La celalalt pachet Blanchette B ma plangeam ca ambalajul nu rezista prea mult, mai bine zis pachetul odata desfacut nu se mai inchide perfect si asta favorizeaza uscarea servetelelor. Si cu al doilea pachet am patit la fel. E pacat, caci servetele sunt chiar bune si isi fac treaba. Nu am sesizat diferente intre cele doua tipuri de servetele, doar la miros. Nota 9.



Kissez!

Comentarii

  1. Mi-am cumparat si eu un pachet, insa nu mi s-au parut extraordinare. Intr-adevar, pentru pretul lor foarte mic, isi fac destul de bine treaba. Nici la mine nu a rezistat prea mult ambalajul, astfel ca mereu servetelul de deasupra era mai uscat.

    Te astept cu noul meu articol: http://ebonyvintage.blogspot.com/2014/08/timp-liber-pentru-femeile-destepte.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu tin pachetul cu fata in jos, asa ca vrand-nevrand a stat inchis, dar n-as putea sa fac asta intr-o excurise :(.

      Ștergere
  2. Hello, Alinuța! Momentan folosesc și eu aceste șervețele și sincer îți spun că mi se par mai bune decât multe altele încercate. Înainteaa lor am folosit Nivea și mă usturau tare ochii de la ele, dar cu acestea n-aam niciun fel de problemă. Cele normale, în ambalaj cu albastru, nu mi-au plăcut la fel de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie NIvea nu mi-au placut sub nicio forma. totusi, am observat ca toate produsele nivea au suferit niste schimbari, paote acum or fi mai bune, dar sincer nu-mi prea vine sa le incerc...

      Ștergere
  3. Nu le-am incercat dar am auzit multe persoane care le folosesc si sunt multumite :)

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Le am si eu si-mi plac. Acestea pentru ten uscat sunt mai hidratante decat celelalte - eu avand tenul uscat simt imediat diferenta. Eu nu am probleme cu ambalajul, se inchide bine - am grija totusi ca atunci cand scot un servetel sa nu ud marginile ambalajului - trag de servetel perpendicular pe ambalaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am tenul uscat, dar chiar nu am simtit diferente, m-am si mirat :).

      si eu sunt atenta cand le scot, dar la mine a cedat repede ambalajul :(. acum mi-am luat din auchan si vad ca pachetul asta n-are probleme.

      Ștergere
  5. e bine de stiut cand plecam in deplasari :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cea mai buna metoda de demachiere cand suntem prin tari straine :)).

      Ștergere
  6. eu am avut un demachiant de la ei si mi-a placut mult. nu am incercat aceste servetele dar cred ca ar trebuie sa imi iau un pachet pentru cand sunt plecata prin vacanta :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-ar putea sa ti usuce servetele in bagaj daca le ai edsfacute. daca iei un pachet nou, atunci ar trebui sa fie ok, macar cat stai in excursie ;).

      Ștergere
  7. Eu folosesc foarte rar servetele pt demachiere dar acestea nu ma prea incanta..le prefer pe cele de la pampers pentru piele sensibila..acelea le folosesc si pt bebe♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut ca multe fete prefera servetelele de bebelusi, insa eu tot cu cele speciale pentru demachiat defilez :)).

      Ștergere
  8. Si eu le folosesc de aproape 1 an jumate. Nici nu ma mai gandesc sa le schimb, de fiecare data cand ma duc la cumparaturi imi iau cate doua pachete sa am si de rezerva. Sunt foarte bune si au un pret mai mult decat ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-ar putea sa-ti placa si oops, mie mi-au fost foarte dragi :).

      Ștergere
  9. parca am incercat si eu niste servetele Blanchette B si stiu ca mi-au placut. Si pretul e super bun :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mi-au placut mult mai mult astea pentru ten sensibil, celelalte pt. ten normal parca ma zgariau, imi simteam fata agresta de la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vad ca tenul meu n-a facut nazuri si le-am perceput la fel. interesant :).

      Ștergere
  11. Am inceput sa nu mai cumpar astfel de servetele demachiante pentru ca se uscau prea repede din cauza ambalajului :( Pacat ca se intampla asa cu ele :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca ultimele luate de mine sunt din auchan, sunt extraordinar de ieftine, insa pachetul de lipeste bine chiar daca am ajuns la jumatatea lui.

      Ștergere
  12. Eu nu am absolut nici o problema cu ambalajul....la mine rezista eroic :)) si le folosesc de ceva vreme si cu un singur pachetel am avut probleme si asta pt ca l-am rupt eu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate au umblat la ambalaj ca eu nu le-am mai cumparat de ceva vreme.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla