Treceți la conținutul principal

The One Illuskin concealer - review

  Hey! Incepem saptamana intr-o nota pozitiva deoarece astazi va povestesc despre un alt produs care a ajuns printre favoritele mele. Gasiti concealer-ul in brosurile Oriflame la un pret standard de doar 19 lei pentru 10 ml. Are un ambalaj simplu, usor de folosit si care dozeaza optim. Nuanta mea e Nude Beige, asa ca a trebuit sa ma bronzez putin ca sa mi se potriveasca. Din momentul in care aceasta problema s-a rezolvat, acest corector a devenit preferatul meu si-l folosesc aproape zilnic.

 L-am folosit si ca anticearcan, insa mai des l-am folosit pentru mascarea anumitor imperfectiuni. In plus, am avut o perioada in care pielea de pe nas mi-era foarte uscata si cam rosie si orice fond de ten arata rau si foloseam acest produs ca sa hidratez zona si sa uniformizez culoarea.

  Textura e foarte placuta, cremoasa, se intinde foarte repede si usor, nu se strange de-a lungul zilei si lasa in urma o piele luminoasa. Acoperirea e medie, asa ca face fata si cearcanelor mai inchise la culoare. Alt lucru care mi-a placut a fost ca micsoreaza porii. Eu am tenul uscat, dar am cativa pori mai maricei pe obraji, iar cu acest corector ei deveneau aproape invizibili. Nu am observat sa fie comedogen, nu incarca tenul deloc.


  E foarte spornic! Chiar daca-l folosesc des de vreo 2 luni nu am constatat ca lipseste prea mult din tubulet. Imi este imposibil sa-i gasesc un minus si de aceea il voi tine mereu in jurul meu si in perioada urmatoare. Nota 10!



Kissez!

Comentarii

  1. Și eu împărtășesc aceleași opinii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il folosesc zilnic, in special pentru ascunderea unor imperfectiuni si pentru conturul sprancenelor. I love it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu îl folosesc cu drag, deşi nu pe post de anticearcăn (având o acoperire insesizabilă), cum îi este menirea, ci pe post de corector, pentru micile imperfecţiuni de pe ten :-)
    Zi frumoasă, Alina! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mă bucur că și ție ți-a plăcut, e printre favoritele mele! :D Eu îl folosesc mai mult ca anti-cearcă, dar mă înțeleg bine cu el și pentru mascarea micilor monstruleți care-și fac uneori de cap.
    Să-l folosești cu plăcere în continuare! Și eu cred că-mi va ajunge o veșnicie, nici nu se cunoaște din ce am folosit! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine ca-i spornic, daca era mai deschis, puteam sa-l folosesc un an intreg. :)

      mersi.

      Ștergere
  5. Pare foarte tentant! Sa fiu sincera, inca sunt in cautarea unui astfel de produs. Nu am gasit nimic care sa imi faca cu ochiul pana acum. Dupa review-ul tau si nota acordata acestui produs, voi comanda si acest concealer!

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragut! Nu prea gasesc produse Oriflamee, desi am fostt reprezentant o perioada...

    RăspundețiȘtergere
  7. Il trec pe lista, sper sa fie un bun inlocuitor pentru cel de la Rimmel. xo

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam care-i treaba cu concealer-ul in general, dar dupa ce am citit review-ul tau cred ca nu mi-ar strica si mie unul, dar intr-o nuanta mai deschisa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o sa imi cumpar unul si eu voi opta pentru o nuanta mai deschisa.

      Ștergere
  9. Am avut un singur concealer de la Oriflame si nu mi-a placut: avea reflexe argintii si nu acoperea bine. Ma bucur ca tie ti se potriveste acesta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine acesta e primul corector crema de la oriflame. am mai avut pe vremuri cateva, dar stick si erau cam prafoase, dar pe vremea aia eram destul de multumita :)).

      Ștergere
  10. imi place si mie la nebunie. pana la acesta nu am folosit nici un corector dar de el m-am indragostit si il folosesc la fiecare machiaj. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. L-am luat si eu dupa ce am citit acum ceva timp review-ul (ai o mare influenta asupra mea, am comandat sau cumparat multe produse doar penru ca le-ai dat tu o nota buna, si am observat chiar si produse comune, pe care le iau pentru ca asa imi vine, iar apoi le vad pe blogul tau :)) ). Am aceeasi nuanta, si imi place ca e hidratant. Eu il folosesc pentru cearcane (monstruleti am foarte rar), si imi place impreuna cu un fond de ten tot de la Oriflame. Wow, i-ai dat 10 :D! Si ce sa mai zic de pret? L-am prins la oferta, cu 10 lei :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca avem multe in comun si ma bucur pentru asta :).

      oo! 10 lei? e aproape gratis :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla