Treceți la conținutul principal

Armani Rouge Ecstasy Peony - review

   Hello! Atunci cand v-am aratat ce continea cel mai recent colet Aoro multe dintre voi ati fost curioase in legatura cu noul meu ruj. E adevarat, vi l-am aratat doar in cutiuta pentru ca am vrut sa tin toate detaliile pentru review. Nici swatch n-am facut deoarece am zis ca o sa va indragostiti prea tare de el si n-o sa mai aveti rabdare pana la review ;)). Cred ca dupa ce o sa-l cititi, o sa vreti si voi un ruj marca Armani. Sau cel putin sper!





  Cum am ajuns sa-l iau? Pai am simtit ca merit si eu un ruj high-end! Si am vrut sa fie Armani pentru faptul ca era nou lansat (februarie 2014), arata teribil de bine pe site si pentru ca n-am prea experimentat cu aceasta casa si am considerat ca e timpul.

  Giorgio Armani s-a nascut in Italia in anul 1934 si a fondat compania de succes cu acelasi nume in 1975. In 2001 a fost desemnat cel mai de succes designer italian. Inainte de asta, Giorgio Armani a fost medic! O alaturare putin mai neobisnuita, insa cunoscutul designer chiar a studiat mult in domeniu, a intrat si-n armata si a lucrat in spitale, insa si-a dat seama ca nu acesta e drumul lui in viata. Se pare ca a gandit bine si a inceput sa lucreze la un magazin La Rinascente din Milano unde se ocupa de estetica vitrinelor. Apoi a ajuns vanzator in acelasi magazin iar acest lucru l-a ajutat foarte mult in zona de marketing.


   Ca designer a inceput sa lucreze in anii ’60 la Nino Cerutti, dar peste scurt timp  a inceput sa lucreze si ca freelancer.


  Intre timp l-a cunoscut si pe Sergio Galeotti care a devenit partenerul lui si care l-a indrumat mereu cat se poate de bine si astfel a ajuns pe culmile succesului. Restul e istorie si cred ca oricine macar a auzit de Giorgio Armani.


  Un amanunt pe care poate nu-l stie toata lumea, dar care mie  mi s-a parut foarte important a fost decizia lui de a renunta in cadrul show-urilor sale la modelele care aveau o greutate mult prea mica fata de valorile normale. Armani a luat aceasta decizie dupa moartea modelului de 21 de ani Ana Carolina Reston, care suferea de anorexie si care s-a infometat pana la moarte. Mie chiar mi se pare laudabila initiativa lui.


  Dar sa trecem la lucruri mai optimiste ca doar avem aici in imagini un produs de exceptie.

  Cand vine vorba de rujuri, nu am o experienta vasta cu ele si din cate imi aduc aminte, am mai facut aceasta confesiune. Era o vreme cand consideram rujul un accesoriu al femeilor mature, iar eu intindeam mereu mana spre glossuri deoarece mi se pareau mai tineresti si mai potrivite pentru mine. Cu toate acestea, mereu imi bagam… botul in rujurile mamei mele, mereu le testam si daca voiam ruj stiam ca la ea gasesc mereu ceea ce am nevoie.


  Cu timpul, mi-am dat seama ca si batranul ruj are multe calitati si acum cativa ani am descoperit ca detineam mai multe rujuri decat glossuri si credeti-ma, asta chiar a fost un eveniment. Nu cred ca mai pot lua partea vreunei tabere: glossurile sunt faine, rujurile sunt faine si ambele merita sa fie in orice colectie.


  Pe acest ruj Armani l-am ales pentru ca am consumat aproape toate rujurile pe care le aveam. Imi dau seama ca multe dintre voi preferati sa dati o suma mai mica pe un produs similar, insa eu chiar consider ca nu-i scump. In primul rand, pe mine un ruj ma tine intotdeauna mai mult decat un parfum care deseori costa peste 200 de lei. Daca la potiuni pot sa dau cu doua puf-uri mai mult, cu rujul chiar nu poti face excese ca arati ca un clovn, asa ca el singur iti impune moderatia. Apoi, am ales o culoare care se potriveste practic cu orice, deci poate fi purtat zilnic fara niciun fel de probleme. Iar in al treilea rand, eu chiar nu aleg sa am colectii de 30 de rujuri pe care sa le las sa rancezeasca. Prefer doua de care sa fiu multumita. Sau chiar unul singur. Daca va regasiti in profilul meu, chiar va incurajez sa va luati un ruj high-end. Face bine la moral ;)). In plus, e valabil 24 de luni de la data deschiderii, asa ca aveti in fata doi ani de folosire! Eu consider ca e foarte bine asa.

 

   Bunul gust si clasa se observa de la primul contact. Ambalajul este elagant si rosu, un detaliu care il face si mai atragator. Tubul e simplu, doar accesorizat cu marca inconfundabila. Se deschide si de inchide foarte usor, gratie magnetului care aseaza capacul mereu in locul potrivit.




   Rujul e cremos, dar nu se strange inestetic in liniile buzelor. Ma temeam putin de acest lucru, pentru ca rujurile cremoase tind sa aiba acest efect asupra buzelor mele. Nu se tranfera pe dinti, rezista foarte bine, iar nuanta mea, Peony, e naturala, placuta, dar si eleganta in acelasi timp.  Pe buze se vede usor lucios, asa ca imediat a devenit preferatul meu. E produsul ideal pentru primavara si vara, insa cu siguranta voi intinde mana dupa el si in sezonul rece. Daca ma imbrac sport, aplic doar un strat subtire, car sa-mi ofere putina culoare, daca trec la casual deja imi permit sa aplic ceva mai mult.






  Oricum, am ramas cu sentimentul ca nu poti da gres nici cu acest ruj, nici cu aceasta nuanta. Pretul e in jur de 130 de lei si are 4 grame. Iar daca tot jonglez cu numerele, pot sa va spun ca nota mea e 10!


  Sunt tentata sa-mi mai iau o nuanta, dar voi astepta pana ajung la jumatatea lui Peony! Pentru viitor iau in considerare si nuantele: Eccentrico, Blush, Lotus sau chiar Tokio! Le gasiti AICI. Bineinteles, dupa aceasta experienta foarte reusita, am inceput sa ma uit cu si mai mare atentia la toata gama de produse Armani.


  Pe voi care produs high-end va tenteaza cel mai tare indiferent daca e de la Armani ori ba?



Kissez!

Comentarii

  1. eram curioasa sa il vad pe buze.. daaaar.. o sa ma multumesc si cu swatch-ul asta. :D
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fiu sincera, as da atat pe un ruj. Am inceput sa ma deschid usor spre produsele scumpe si bune. Cum ai zis si tu, prefer unul si bun decat enspe pe care le las sa expire nefolosite. Daca as ramane cu maxim doua rujuri acasa, as da si 100 de lei pe un ruj. Dar momentan, lucrand cu cosmeticele, mai primesc, mai incerc, mai cumpar si nu prea scad sub 10 rujuri.
    E superba nuanta, cred ca se potriveste oricui. E nuanta pe care o prefer la rujuri, arata bine pe pielea mea alba. :)
    Sa il folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, tu ai tentatia chiar sub nas, daca as lucra intr-un magazin de cosmetice probabil as aduna si eu mai multe :)).

      multzu!

      Ștergere
  3. Interesant, frumoasa nuanta.Te pup

    gya-make-up.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte fain rujul tau, intr-adevar merge la mai multe machiaje, e o culoare foarte frumoasa si versatila.
    Imi place de tine ca esti foarte cuminte, unul sau doua rujuri...pfff, nu as putea sa ma limitez la atate, desi, precum zici si tu, le arunc pe toate aproape pentru ca nu le pot consuma.
    sa-l folosesti cu placere!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu la parfumuri ma intind mai mult decat mi-e plapuma :)). si la geluri si, mai nou, la sapunuri :))


      multumesc! :)

      Ștergere
  5. arata excelent!! sa il folosesti cu zambetul pe buze!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine!!! Sa-l folosesti pana la epuizare;)) pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-mi pot permite nici un produs high-end. Sunt prea scumpe pentru mine si parfumurile daca nu mi le-ar face cadou sora mea as purta doar parfumuri de duzina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla