Treceți la conținutul principal

Benzi depilatoare Gerocossen - review

  Hello! De fapt review-ul de azi trebuia sa se numeasca benzi depilatoare pentru corp Gerocossen cu orhidee si parfum de fructe polineziene, dar am zis ca-i prea lung titlul asta.

  De ceva vreme nu mai incercasem benzi depilatoare, dar la raft, in Auchan, m-am decis ca am nevoie. Am dat un pret mic pe cutie - aproximativ 9 lei si inauntru am gasit 12 benzi si 2 servetele speciale.

  Benzile de ceara, in general, pot fi fantastic de bune sau ingrozitor de slabe. Numai ca e greu sa ghicesti asta doar dupa ambalaj. Cu Gerocossen a fost foarte bine, experienta a fost multumitoare si cu siguranta ca le voi mai cumpara. Am ajuns la concluzia ca hartia trebuie sa fie poroasa. Hartia lucioasa e de evitat.


  Benzile se separa foarte usor, insa pe timp mai calduros va sugerez sa ascultati sfatul scris pe cutie si sa lasati cateva minute benzile in frigider, deoarece contin o ceara foarte moale. Smulg cam 98% dintre fire din prima si fiecare banda poate fi refolosita. Este pentru prima data cand am aplicat o banda de ceara pe inca o portiune si a smuls aproape toate firele de par. Totusi, o banda merge folosita cam de trei ori, dupa care isi pierde din putere.


  Imi place si faptul ca nu raman reziduuri pe piele, n-a fost intotdeauna nevoie de servetel. Si apropo, numarul de servetele mi se pare inteligent ales, deoarece o cutie ajunge la doua utilizari, maxim trei (le-am folosit doar pentru picioare).


  Am dat de un produs bun care mai si miroase frumos: exotic, dulce, iar izul de ceara se simte mai greu. Clar mai cumpar ;)). In plus, pielea nu mi-a fost deloc agresata, am avut impresia ca m-a durut foarte putin comparativ cu alte benzi. Nota 10.



Kissez!

Comentarii

  1. Am luat si eu benzile astea de vreo doua ori si mi-au placut.Ai dreptate cu hartia.Cea lucioasa nu prea face treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am deschis cutia si m-am uitat la benzi :)). nu-i chiar laudabil ce-am facut, dar asa fac ca sa vad si hartia, dar si sa verific daca-i totul in cutie pentru ca odata am cumparat o cutie de ceara in care mai erau patru benzi. nu mi-as fi inchipuit ca lumea fura si din cutiile de ceara!

      Ștergere
  2. uu merci de info! chiar nu stiam ca au si nu le-am vazut la auchan. cele de la farmec parca au benzi de plastic si mi-au placut si alea. cele de al oriflame seamana cu acestea. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. farmec sunt pe lista de ceva vreme, sper sa le iau curand :).

      Ștergere
  3. Mă bucur să citesc că au fost de calitate.
    Tot de la ei, eu le am pe cele faciale, cu ambalaj portocaliu. Nu le-am desfăcut, de teamă că nu sunt bune şi mi-ar putea irita pielea. Oricum, eu scap la salon de tot ce înseamnă păr facial, dar poate că totuşi merită să le încerc.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt exact invers: imi place sa sufar de una singura :))). macar ma pot stramba in fel si chip :)).

      Ștergere
  4. 10? ma faci curioasa! eu am avut acum vreo 3-4 ani si am ramas lipicioasa pe picioare de-mi venea sa fug..:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca-ti par prea lipicioase, baga-le putin la frigider. chiar functioneaza si atunci o sa fie totul ok :).

      Ștergere
  5. Eu le am pe cele pentru fata, chiar ieri le-am folosit (pentru mustata :D ), dar nu mi-au placut deloc, nu sunt eficiente la mine, nu indeparteaza puful din prima si trebuie reaplicate pe aceeasi zona ceea ce creeaza iritatie. Ma bucur sa aud ca cele pentru coro sunt faine, dar din pacate mie nu-mi place varianta pentru fata. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca pentru puf e mai buna ceara pe hartie lucioasa :)).

      pentru firul mai gros - pe hartie cum e la gerocossen.

      Ștergere
  6. Benzile acestea seamănă foarte mult cu cele de la Farmec care mie mi s-au părut destul de bune :D Le voi încerca și pe acestea, mulțumim de recomandare! :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu iei gerocossen si eu farmec si revenim cu impresii :)).

      Ștergere
  7. hmm.. ma faci sa vreau sa folosesc si eu benzi depilatoare desi am oroare de epilatul cu ceara.. :D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand iese bine, e foarte eficient. cand nu, iti vine sa plangi cu banda lipita de picior :)).

      Ștergere
  8. Sunt foarte ok benzile, mie mi-au picat în mâini cele cu măr verde, 20 de benzi + 2 șervețele cu ulei la 6 lei, maxim 6,5 lei. Păcat că s-a epuizat stocul la Auchan-ul din Oradea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla