Treceți la conținutul principal

Parasirea blogului la aniversarea de 3 ani!

   Salutare! Toamna se numara anii Alinei lui Brumarel. Acum trei ani puneam (timid) bazele blogului. Mai un review, mai o recenzie, holbari obsesive in statistici sa vad daca a intrat cineva sa citeasca articolele mele, emotii cand primeam un comentariu si batai neregulate ale inimii cand ma vedeam prin vreun blogroll :)).

  Ultimul an a fost bun - am facut mai mult in el decat in cei doi precedenti, am postat articole pe care le amanam de luni de zile, m-am tinut de treaba cu si mai multa incapatanare si asta s-a simtit. Proiectul acesta, care a inceput ca hobby si s-a cam transformat in job, a fost si este un domeniu in care am dat dovada de-o consecventa care m-a uimit si pe mine. Obisnuiesc sa ma plictisesc rapid de activitati, asa ca faptul ca am scris peste 1150 de articole cred ca spune tot.

  Cand am inceput blogul banuiam ca ma voi tine de treaba si aveam un feeling ca voi prinde destul de multe aniversari, dar n-am stat sa ma gandesc cum ma va face sa evoluez. Cel mai mult ma bucur ca m-a facut sa scriu detasat si ca m-a ambitionat sa postez zilnic. Apoi ma bucur ca am cunoscut anumite persoane, chiar am prietene printre bloggerite si imi face mereu placere sa vorbesc cu ele, sa ne vizitam si sa schimbam diferite opinii. Se stiu ele :)).


  Acum, sigur va intrebati ce-i cu titlul de la postarea aceasta! Pai... am cam plecat! De cateva zile deja. Cred ca ati observat ca toata vara am stat la post si pe alocuri m-am plans ca nu stiu daca anul acesta plec in vacanta, dar am pus piciorul in prag si-am zis ca-i musai nevoie de-o schimbare. Oricum, sunt convinsa ca toata ziua de azi ma voi gandi la blog si la voi, dar asa, printre alte activitati de matza tolanita! :))


  Sper sa revin cu forte proaspete! Pana atunci va multumesc ca ati fost alaturi de mine - fiecare vizita a facut ca Alina lui Brumarel sa mearga mai departe, in acelasi stil.


  La multi ani, blogul meu drag! :)




Kissez!


 

Comentarii

  1. La mulți ani și la mai multe articole.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te asteptam si in continuare cu noi articole!!!Odihna placuta...!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi anisori! Te asteptam sa revii cu forte proaspete si cu articole la fel de faine!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, "Alina lui Brumarel". Eu te citesc zilnic, chiar daca doar rareori comentez. Si daca sunt plecata de acasa si nu am acces la vreun computer/laptop, tot intru de pe telefon sa iti citesc noul articol, pentru ca stiu sigur ca ai postat ceva in ziua respectiva. Sincer, m-ai cam speriat putin cand am vazut titlul, pentru ca m-ar fi intristat sa inchizi blogul. La aniversarea de 3 ani, iti doresc mult entuziasm si spor la scris in continuare si sa ai parte de multe bucurii, prin intermediul blogului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      ma bucur ca te-ai atasat atat de mult de coltisorul asta al meu :). nu il inchid, dar cred ca daca as face-o as anunta la sfarsitul unei postari obisnuite :).

      Ștergere
  5. Bai... cum dai tu emotii cu titlul asta, apai sa-ti fie vacanta cea mai placuta, sa te impiedici de cele mai tari oferte si sa vezi cele mai frumoase obiective!
    La multi ani blogului, Alinuto! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani blogulet drag ! La cat mai multe postari ! Vacanta placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani blogosferici Brumarico!
    Sa ai parte de multa inspiratie si muuulte bucurii.:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi multi ani de blogging frumosi si productivi iti doresc Alinush!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani!Pfeu,am crezut ca pleci de tot...Mi-ar fi parut tare rau!
    Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ne faci tu, Alina? Mi-ai dat emoții cu acel titlu! :)) Mă bucur că plecarea ta e în vacanță, îți doresc să te bucuri din plin de ea!
    Îți doresc muți ani în blogosferă de acum în colo, timp și inspirație la scris articole și orice îți mai dorești! Te felicit pentru evoluție și pentru faptul că te-ai ținut de acest frumos proiect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) inca n-am terminat ce-aveam de spus in blogosfera :)).

      multumesc :)

      Ștergere
  11. La multi ani dupa cum iti este dorinta si cu siguranta si dorinta cititoarelor tale.
    Vacanta frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa-ti zic prima impresie cand am citit titlul? am crezut ca renunti si nu intelegeam de ce ai vrea sa faci asta cand blogul tau sta din ce in ce mai bine! well, m-am lamurit ;))
    relaxare placuta iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga mea, la multi ani blogului tau, sa o tii tot asa pentru ca ai directia buna! :)
    Distractie placuta in vacanta, o sa vii cu forte noi inapoi!
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      cat as mai fi stat macar inca o saptamana :)).

      Ștergere
  14. La multi ani, sweetie! gaseste-ti motivatie si timp sa continui ca blogul, altfel te jupoi!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. La cat mai multi ani laturi de noi draga mea! Si vacanta placuta! Noi te asteptam cumintele!

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi, multi ani blogului tau, drag mie!
    Vacanta placuta si frumoasa si cu odihna si cu shopping si cu tot ce iti doresti sa faci in vacanta!
    Si ce m-ai speriat cu titlul asta...sper ca nici prin gand nu ti-a trecut sa ne parasesti, ca asta m-ar intrista nespus.
    Trebuie sa te intorci cu forte proaspete si sa duci mai departe si pe culmi mai inalte blogul-jobul.
    Te asteptam cu drag si cu impresii cat mai frumoase, sper, despre binemeritata si mult asteptata vacanta :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, tu chiar esti mereu prin preajma :).

      nu plec eu decat pentru perioade mai scurte de timp :).

      Ștergere
  17. Deci e vorba doar de o vacanta, nu?
    Eu te citesc cu drag si vreau sa continui sa faci parte din lumea aceasta a blogosferei romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani si vacanta placuta! Sa te relaxezi! Te asteptam cu forte proaspete!
    P.S.: Titlul m-a speriat putin, am crezut ca ne parasesti. :) Sa nu faci asta!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani cu multe postari si cresteri! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani cu mare intarziere.. :( stii tu chiar mai bine decat mine cum am fost in perioada asta.. :)
    oricum nu iti scriu ca sa ma scuz ci ca sa iti urez sa ai parte de cat mai multe articole la fel de frumoase si de inspirationale pentru noi, pentru cititoarele tale. :)
    si bine ai facut ca ai placet.. acesta a fost cadoul tau pentru cei trei ani de munca. :)
    pupicei si multe imbratisari :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! stiu, stiu :)).


      sa stii ca-mi place cum gandesti cu cadoul pentru anii astia de munca :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla