Treceți la conținutul principal

Sampon si balsam pentru par vopsit Le Petit Marseillais - review

  Hey! Stateam eu intr-o seara, mi-am adus aminte de vremea cand eram blonda si ma gandeam ca pe blogul meu nu se gasesc deloc informatii despre produse destinate parului vopsit. Stiu cat e de greu sa gasesti combinatia care sa-ti mentina nuanta cat mai intensa, dar sa si hidrateze bine parul.

  Ei bine, nu m-am vopsit de dragul blogului, insa m-am hotarat sa-mi bag nasul in produsele mamei mele, sa mai testez pe unde e posibil si sa le ajut si pe fetele care au decis sa renunte la nuanta naturala. Logic, si aceasta categorie va cuprinde atat review-uri pozitive, cat si negative.


  In prezent, maica-mea foloseste samponul si balsamul Le Petit Marseillais, dupa ce a fost convinsa de prea multe reclame si de mine la raft :)). Ea are un par des, destul de gros, in general destul de rezistent la experimente.

  Am cumparat produsele LPM din Auchan: samponul a fost 12 lei (250 ml) si balsamul parca 13 (200 ml). Oricum, au preturi accesibile. Ambalajele sunt simple, dar usor de utilizat. Produsele contin ulei de sofranel si extract de afine si promit culoare luminoasa si de durata.

  Ambele miros bine, aroma e specifica produselor destinate parului vopsit, mai intens, parca fructat. Samponul este alb cu o textura densa, cremoasa. Nu face multa spuma si mama a ramas cu impresia ca nu curata suficient la radacina, in timp ce varfurile raman cam aspre. Se clateste usor din par, dar il lasa cam fara volum.

  Balsamul a fost incercat si de mine, dupa ce am aflat ca nu-i deloc stralucit. Am vrut eu neaparat sa-l testez deoarece am varfurile uscate si se presupune ca si parul vopsit e cam tot asa. Textura e densa, e tot alb. Are efect doar in cantitate mare si, implicit, se clateste greu. Daca pun putin balsam, am aproape sentimentul ca nu folosesc, dar daca pun in tot causul palmei (mie chiar mi se pare o cantitate foarte mare pentru lungimea mea) si-l masez o vreme mai lunga pe par, disciplineaza varfurile, insa efectul nu este fantastic.


  In ceea ce priveste scopul principal, mama spune ca nu a observat sa fi prelungit durata unei culori intense. Practic, n-are niciun efect in aceasta directie. Mi-a spus ca nu va mai cumpara aceasta gama, si-a inchipuit ca sunt mai potrivite parului ei. Nota 7 pentru amandoua. Eu as adauga ca putem urca nota balsamului la 8 dar doar daca e folosit din belsug.

  Sunt oarecum curioasa si de un gel de dus sub acelasi nume, dar nu stiu cand voi reusi sa-mi iau unul avand in vedere lista imensa pe care o am la geluri ;).



Kissez!

Comentarii

  1. sa stii ca mie nu imi place deloc mirosul gelurilor de dus.. le-am gasit si eu prin Penny dar mi se par horror. Imi pare rau ca nu am zarit pe nicaieri uleiul de dus pe care l-am primit eu. Cred ca inca nu a aparut in Romania dar ala e total diferit.. :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am mirosit doar doua si nu m-au tras prea tare, dar am citit review-uri pozitive si mi-a venit cheful :)).

      nu cred ca e la noi ca nici eu nu l-am vazut :(.

      Ștergere
  2. ooooh :(. Acest review e binevenit si a picat tocmai la fix, pt ca aveam intentia sa cumpar aceste 2 produse. Nu stiu de ce aveam mari sperante in aceasta marca, mai ales in ceea ce priveste prdusele destinate ingrijirii parului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu m-a convins reclama sa încerc produsele LPM si implicit sa nu dau nici măcar 10 lei sa il încerc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Good to know! Merg pe mana mamei tale! :)
    Multumesc!

    Hugs, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu sunt vopsita si nici nu ma tenteaza deocamdata colorarea parului dar samponul l-am incercat chiar si asa cand am ramas peste noapte la o colega si m-am indragostit de parfumul lui si de balsam in special.Mi-au lasat parul foarte moale si placut mirositor :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. la mine a trecut mult timp de cand nu m-am mai vopsit, dar imi amintesc de atunci ca nu gasisem niciun produs pentru ingrijirea parului care sa prelungeasca intensiatatea vopselei de par, asa ca sincer sa fiu, nu cred ca exista astfel de produse, sunt doar strategii de marketing.
    In sfarsit, despre LPM vreau sa spun ca m-ar tenta un gel de dus, dar neaparat sa incerc sa-m miros la raft, daca spune Diana ca nu e cine stie ce...in rest, in afara de reclama de la tv nu stiu nimic de marca asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si eu cred la fel, dar daca ei se lauda, eu ii contrazic ;)).

      eu am mirosit cateva si toate mi s-au parut cam... apoase.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla