Treceți la conținutul principal

Azi e ziua mea! :)

  Hellllllo! Iar suntem in mijlocul toamnei, asa ca mai adaug inca un an in colectie. Nu stiu daca am adunat multi ani sau putini, depinde si de varsta cititorului, cert e ca suna destul de dragut 29 :). Sa vedem ce-mi pregateste acest an, poate ma surprinde cu evenimente foarte placute, cine stie?

  Nu stiu ce sa spun despre cum ma simt referitor la trecerea timpului. Acum 10 ani spre exemplu aveam impresia ca neaparat o persoana de 29 de ani trebuia sa fie matura, verticala... Uitandu-ma in jurul meu, la fosti colegi, la diferiti oameni, imi dau seama ca aproape toti sunt complet imaturi, nu prea independenti. Mi-am dat seama ca proiectiile mele din adolescenta au fost cam eronate. Si totodata am tras concluzia ca eu la 19 ani eram mai matura decat astia la aproape 30 :)).

  In alta ordine de idei, m-am holbat in oglinda. Cautam sa vad vreo schimbare. Sincer, n-am vazut-o. Am cautat vreun fir alb prin par, doar moda generatiei mele e sa incarunteasca rapid - n-am gasit niciunul. M-am uitat in lumina puternica la ten, sa gasesc riduri - le-am gasit pe alea de expresie. Liniutele de deshidratare au cam disparut ca ma dau cu La Roche Posay ;)). Tenul mi-e uscat, dar uscat mi-era si la 16 ani.


  Maica-mea m-a surprins uitandu-ma in oglinda dupa riduri. A ras de mine! Mi-a adus aminte de acum cateva saptamani cand ne aflam undeva impreuna. Langa noi mai erau cativa tineri, putini mai mari ca mine. O femeie pe la 50 de ani le-a vorbit celorlalti cu "dumneavoastra" pe mine m-a luat cu "tu" :)). Maica-mea se apleaca la mine si-mi zice: " No, vezi ce batrana pari?" Eu incep sa rad pe sub mustati si ma gandesc ca, pana la urma, tot se vede ca ma tin de ritualul cremelor. Ma tin si-n continuare, pe cuvant! Si la anu' iar ma admir sa vad ce schimbari au avut loc.


  Trecand la lucruri serioase, cred ca persoanele care simt acut trecerea timpului sunt cele care se schimba foarte mult, cel putin din punct de vedere fizic. Probabil ca e deprimant sau cel putin ciudat sa te privesti in oglinda si sa te recunosti cu greu. Cei care se "conserva" cred ca trec mai usor peste ani. Din pacate, genele se mostenesc, mai e si viata stresanta din jurul nostru, insa e foarte importanta si rutina de ingrijire, sa te mai pui pe tine pe primul loc si sa investesti in ceea ce te face sa te simti cat mai tanar, indiferent de varsta din buletin.


  Oricum, pot sa va spun ce-am invatat pana la varsta asta: intelepciunea nu vine odata cu anii, ci doar daca ai capacitatea de-a intelege anumite intamplari din viata ta!



Kissez!

Comentarii

  1. la multi ani, Alina! Floarea tineretii! te pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Tine atat de ingrijire, cat si de alimentatie, miscare si gene. La multi ani frumosi! :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mult drag iti urez La Multi Ani, draga Alina lui Brumarel!! Citind postarea ta, realiziez ca a mai trecut un an ( asa de repede! - desi nici eu nu percep vreo schimbare, nici macar din punct de vedere fizic; inca par o pustoaica de 17 ani, hai sa zicem 18-19, dar parca incepe sa nu ma mai deranjeze atat de tare, presimt ca peste cativa ani, ba chiar o sa-mi placa!). Si anul trecut eram in fata aceluiasi laptop, era dimineata si citeam postarea ta, de ziua ta. Se pare ca nu s-au schimbat prea multe de atunci, bine, nu era nici timp sa se schimbe, pt ca pt mine un an a trecut repejor, ca 3-4 luni.
    Draga Alina, ai o varsta frumoasa si o mentalitate .. sa zicem zburdalnica, ceea ce te va impiedica sa imbatranesti. Nu te mai uita dupa riduri ( desi, foarte posibil ca intr-o luna si o zi sa fac si eu acelasi lucru :)) ), ridurile nu iti vor arata varsta, ele vor fi doar o asigurare ca inca traiesti si ca inca exista oxigen pe planeta noastra.

    La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc :). D, anul trecut lasasem postarea, dar eu nu eram in tara.
      n-are de ec sa te deranjeze, e un mare atu, chiar daca la inceput aduce frustrare :)).

      cam asa zic si eu, imi pare ca a trecut un sfert dintr-un an.

      da, sunt eu zburdalnica in anumite domenii, in altele sunt prea matura, probabil a iesit o combinatie :)). dar, da, pe blog sunt mai neastamparata,asa :).

      :)))))))) buna asta :)).

      Thanks!

      Ștergere
  4. Eu... Sunt de parere ca aratam asa cum ne simtitm. Te simti ca o baba de 50 de ani? Stai linistita ca asa te vor vedea si cei din exterior. Te simti la 20 ani? Atunci asa vei arata.

    La multi ani, si... iti doresc sa ai parte doar de lucruri minunate ! :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca mi s-a intamplat sa stiu si oameni foarte nefericiti si care se simteau batrani dar care, la prima vedere, nu tradau nimic :).

      multu :).

      Ștergere
  5. La multi ani Brumarico!
    Sa fii fericita, tanara si vesela indiferent de varsta din buletin!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani sanatosi si buni, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, Alina, asa cum ti-i doresti! O zi frumoasa, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, Alina!
    Imi plac gandurile tale de la 29 ani, sper asa sa fiu si eu..ca nu mai e mult pana atunci :))
    Sa ai o zi supeeer!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Alinuta draga! Sa fii la fel de optimista!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani cu sanatate ca-i mai buna decat toate !!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulți ani frumoși și sănătoși, cu tot ce ți-e mai drag sufletului! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. La mulți ani, Brumărico! Să ai parte de tot ce-ți dorești tu!
    Mi-au plăcut gândurile și poveștile tale, la fel sper să mă văd și eu în oglindă la 29 de ani, doar și eu „mă conserv” zi de zi. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc ;).

      eu cred ca noi, bloggeritele, mai toate ne conservam bine. daca nu noi, atunci cine??? :))

      Ștergere
  13. La multi ani!Sa ai o zi faina si un an productiv!
    Si eu aveam impresia ca odata ce trec de 20 de ani lucrurile devin brusc serioase si n-a fost deloc asa...:)...Mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). eu aveam impresia asta chiar de la 18 ani si dupa aceea mi-am dat seama ce prostii credeeam :)).

      Ștergere
  14. La multi ani fericiti si plini de realizari, Alina! Ti-as zice sa te gandesti si la mine cand savurezi tortul ala dar...is la diet. Daca am sa simt gust de cioco am sa stiu ca te-ai gandit :))
    Sunt mai mare decat tine cu 4 luni...Am sa schimb prefixul inaintea ta adica, si...eu am fobie de treaba asta :( Good 4 u ca n-ai nici o treaba cu trecerea timpului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). asa deci, impartim anul :)). eu cred ca problema cea mai mare va fi cand o sa-mi vina greu sa-mi scriu varsta cu alt prefix ;)). sau poate ca o sa ma isterizez cand o sa-mi arat varsta, nu stiu. o sa aflu eu :)).

      am mancat numai o bucatica mica-mica, dar maine sigur ma gandesc si-ti transmit! :))

      Ștergere
  15. La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Alinuța, nu știu dacă am mai trimis un comentariu. Dacă da, să mă ierți, am avut probleme mici cu netul :).
    La mulți ani frumoși și fericiți, plini de bucurii și toate cele. Eu sper să ne mai dai un semn și la 99 de ani. Așadar, îmi doresc ca nu doar tu ci și noi, cititoarele, să trăim încă 70 de ani :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e singurul comentariu, asa ca mersi ca l-ai mai trimis o data, ca altefl nu stiam de el :).

      multumesc! sa fie asa cum spui tu! :) o sa fim batranele-bloggerite :)).

      Ștergere
  17. La multi ani !!
    Sa fii fericita , sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Brumarica draga mie...La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de cele bune si dorite ale vietii!

    Referitor la a-ti arata varsta au ba... stiu eu ca nu!!! :D Dupa parerea mea, tine in primul rand de gene, apoi de atitudine si de ingrijire, de mod de viata!

    Big hug and kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult!

      stii tu ce stii! :)))) daca ai pile la mine... :)))

      Ștergere
  19. La multi ani draga mea! Sa ne traiesti multi ani fericiti, sa imbatranesti sanatos si frumos si sa fi fericitia pana in ultima ta clipa! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani cu fericire si sanatate la maximum! :*

    RăspundețiȘtergere
  21. La multi ani!
    Ce tort dragut, pare delicios :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). da, tortul e bun, am tot comandat si stiu ca merg la sigur cu el ;)).

      Ștergere
  22. La multi ani, Alina!
    Te pup si sa ramai alaturi de noi multi ani de acum incolo. :)
    Mi-a placut articolul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). am in plan sa mai stau ;)). ma bucur ca ti-a placut!

      Ștergere
  23. La multi ani! Sa fie un an cu surprizele placute pe care le astepti, da' sa ni le spui si noua cand se vor intampla ;), sa fii sanatoasa, fericita si implinita si sa continui sa scrii pe blog panaaa la 100 de ani !
    Ce observ eu de ceva vreme incoace ca relatia ta cu noi cititoarele a devenit una de prietenie, stilul tau de a scrie e mai relaxat acum, ca intre prieteni, ne povestesti mai mult despre tine, noi iti povestim la randul nostru de ale noastre si uite asa in jurul tau s-a strans o adevarata comunitate, iar asta spune multe despre tine nu numai ca blogger, ci si ca OM.
    Imbratisari si an frumos si plin sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! sa fiu sincera, sper ca nul acesta sa-mi aduca niste lucruri pe care le astept de multicel ;)). o sa scriu, dar sper sa nu ma sclerozez pana atunci :)).

      da, mi-am dat seama ca asta place mai mult, chiar daca nici acuma nu spun foarte multe lucruri despre mine :).

      multumesc :).

      Ștergere
  24. LA MULTI ANI BRUMARICO!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! :)
    Te pup cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga mea, iti doresc si aici, pe blog LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa - este cel mai important! Sa ai parte de multe realizari, inspiratie pentru blog, iubire si tot ce iti doresti!
    Eu nu vreau sa stiu cati ani fac :)))
    Si apropo de viziunea ta la 19 ani despre viata...cea esuata...si a mea este la fel de esuata...daca te "coafeaza" :))) Se pare ca viata nu e chiar asa cum ne dorim, insa important este sa avem grija de noi, sa facem ce ne place si sa mai lasam treburile pe alte zile:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      cred ca majoritatea ne-am inselat in ceea ce priveste proiectiile... ne adaptam :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla