Treceți la conținutul principal

Lotiune de corp Victoria's Secret Luscious Crush - review



   Hello! Stiti voi ca am mai facut review-uri la lotiunile Victoria’s Secret si v-am spus de multe ori cat le indragesc. Singurul lucru pe care-l regret este ca nu mi-am facut curaj sa le incerc mai repede. Motivul principal a fost ca nu voiam sub nicio forma sa ma complic cu posta vamala si-am cautat mereu alte modalitati de-a le procura.

  Tin minte ca acum cativa ani facusem o obsesie pentru site-ul oficial Victoria’s Secret si stiam absolut toate produsele de beauty de pe site. E adevarat si lenjeria ma atragea foarte tare, dar cu produsele de beauty era aproape o nebunie. Mai ales cand am vazut multitudinea de geluri si lotiuni de corp – era un fel de rai pentru mine si-mi promiteam ca o sa-mi fac moftul. Am aflat de persoanele care facilitau accesul la aceste produse, persoane care faceau comenzi, luau si comisioane cam mari, dar nah! aveai acces. Dupa ce am calculat comisioanele, am realizat ca mai plateam inca o data valoarea produselor. Am fost cam descumpanita, deoarece eu nu voiam sa ma incurc cu doua-trei produse, eu voiam jumatate de magazin online! La un moment dat, dintr-o vorba intr-alta, am aflat de o fata care lua comision doar vreo 45%. Yeeey mi-am spus in gand! Am vorbit cu respectiva, am adaugat-o pe mess, toate bune si frumoase.


   Fiind toamna, am asteptat cu nerabdare ziua mea. Nu de alta, dar aniversarile se lasa cu ceva bancnote si voiam sa le investesc inteligent. Ok! Vine ziua mea, iau banii, ii bag la pusculita, zic 200 de dolari aloc pentru indeplinirea dorintelor (v-am zis eu ca eram pusa pe fapte destul de mari) si astept mesaj de la tipa, sa-mi spuna cand urmeaza sa punem comanda. Intre timp, listele se inmulteau, calcule peste calcule, nopti nedormite de emotie ca in sfarsit Victoria nu va mai avea niciun secret fata de mine si ca eu voi avea stocuri pe cel putin doi ani.


  Sunt fata simtita sau cel putin asa vreau sa cred, asa ca n-am deranjat-o pe tipa cu inlesnirea decat dupa vreo 2 saptamani, ma gandeam ca probabil  n-a adunat destule fete pentru comanda. Ii las un offline de genul: ce se aude cu comanda? si a doua zi ma trezesc cu toate sperantele naruite: Ah, scuza-ma, am pus comanda, dar am uitat de tine. Doar peste doua luni mai comand.


  Isi poate inchipui cineva dezamagirea mea crunta? Si dupa ziua mea??? De suparare m-am dus la Cluj si mi-am aruncat toti banii pe tzoale! Mi-au ogoit ele putin supararea, dar nu complet. Mi-am zis ca nu mai vorbesc cu tipa respectiva.


 Dupa o luna, ma trezesc cu mesaj de la ea ca hai sa punem de-o comanda! Mi-am incalcat promisiunea, am vorbit cu ea, dar eram falita :)). Am facut o comanda mica, apoi am mai facut una – tot mica (venea Craciunul, ma intelegeti).


  Vazand cum stau treburile, imi zic: las’ ca la Craciun iar vine Mosu’ cu plicul si de data asta chiar ii investesc. Zis si facut, iau banii, ii bag la pusculita, trec prin toate apucaturile din octombrie. Ma pun pe asteptat. La un moment dat, imi piere cheful:
- punem de-o comanda?
- nu cred sa ma mai ocup cu VS ca nu mai am timp.

  Buuuun! Inutil de discutat supararea mea. De data asta m-am dus sa-mi iau cosmetice si stiu, frate, ca mi-am luat din fiecare magazin fizic care-mi iesea din cale, ba atunci mi-am marit si colectia de cercei.



   Ma prefaceam ca nu-mi mai pasa dupa cateva zile, dar la rastimpuri eram pe site sa vad noutatile. Stiam fiecare parfumel aparut, fiecare lotiunica si fiecare gelulet (prea tare diminutivul asta).


 
  Au trecut anii, deja ma gandeam ca trebuie sa poposesc pe taram american sa-mi iau produsele mult iubite, dar slava Domnului ca le-am gasit pe Aoro si Elefant. Literalmente am sarit de pe scaun! Apoi m-am asezat bine si mi-am imaginat ca toate-s ale mele.

  Tocmai pentru ca le vreau pe toate, de obicei le iau pe cele cu reduceri sau cele care observ ca tocmai s-au terminat pe site-ul VS – nu cumva sa dispara fara sa le fi incercat si subsemnata.


   Asa a fost si cu Luscious Crush! Mi-am luat crema de corp in iarna, iar acum mi-am luat lotiunea. Stiti voi cat iubesc mirosul acesta? Mie-mi seamana atat de bine cu Nina de la Nina Ricci: un parfum usor, delicat, dar persistent, bazat pe mar, flori diafane. E ca o poveste mirosul acesta.

   Textura este minunata, o lotiune care se intinde atat de usor, se absoarbe rapid si catifeleaza pielea cu zilele, nu doar cu orele. Nu face parte din produsele super-parfumate, asa cum e Pear Glace sau Sensual Blush, dar mirosul persista si-l simt mereu cand imi miros pielea de pe brate. Ambalajul i se potriveste perfect, nefiind atat de colorat ca la restul produselor din gama Fantasies.


  Daca tot am vorbit si de crema, pot sa spun ca textura ei era mult mai densa, dar se intindea si se aborbea la fel de usor. Am purtat-o dupa mine si in Grecia si-am folosit-o cu scopul de a-mi hrani pielea expusa la soare. A avut un efect mai bun decat lotiunile after-sun. A tinut o multime de timp si-am folosit-o chiar des.



  Langa crema Luscious Crush vedeti si crema Citrus Dream - cea galbena - din aceeasi gama Sparkling Citrus. Din pacate cremele din poza mea nu mai sunt pe stoc, insa exista lotiunea Citrus Dream, asa ca va spun cateva vorbe despre miros: e o aroma revigoranta, citrica, dar si racoroasa. Te duce cu gandul ca plonjezi intr-un pahar mare de suc de fructe. Persistenta aromei e foarte buna, o simt si-a doua zi dimineata, e mai puternica fata de Luscious Crush. Cu siguranta textura ei este ca si a celorlalte lotiuni VS, nu am observat mari diferente la acest capitol din cate-am testat eu.


  Ambele arome mi-au placut mult, sunt deosebite, dar de suflet mi s-a lipit Luscious Crush. Va incurajez sa luati cat mai curand lotiunea daca va atrage pentru ca la inceputul verii a disparut de pe site-ul Victoria’s Secret si e clar ca nu se va mai gasi multa vreme.



  Oricum, am nota 10 atat pentru crema de maini si de corp Luscious Crush, lotiunea Luscious Crush si crema de maini si de corp Citrus Dream. Sper ca nu v-am ametit, dar am simtit nevoia sa le laud pe toate trei.       
   Hai ca in postarea asta v-am vorbit de trei produse, dar si de amintiri ce acum nu mi se par asa de suparatoare. Nu de alta, dar acum am de unde sa-mi iau produse Victoria’s Secret :).



Kissez!

Comentarii

  1. Dupa ce Pure Seduction m-a innebunit...acum am facut o obsesie ca trebuie musai sa incerc si Love Spell. E grea treaba cu Victorita asta, te prinde si nu te mai lasa! Sunt senzationale lotiunile lor, acum stiu ca nu erau doar laude desarte!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu pure seduction am avut o obsesie mare, n-am apucat sa incerc nimic, dar le vine si lor randul ;)).

      sa stii ca si eu ma temeam ca sunt laude nemeritate, dar am facut o obsesie legata de lotiunile astea :).

      Ștergere
  2. eu am fix gelul de dus citrus.. si ar trebui sa il incep de-acum, il am de-un an :)
    sa le folo cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. :)) sa stii ca si mie imi umbla capul pe la pomelo :)))).

      Ștergere
  4. Ce scump ai povestit! Si mie imi plac produsele VS, m-as imbaia zilnic in ele. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut :). eu astept sa vina pe aoro stocuri de gel de dus, acolo vreau neaparat sa experimentez :)).

      Ștergere
  5. :)))) hai ca am citit tot! Gelut ;))) suparare mare,domne! Cum sa uite de tine???care iti doreai asa muuult produsele????si cum sa renunti la un asa comision? Ce oameni ;)))
    Bine ca exista Aoro :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca si eu as fi fost suparata daca iubeam prea mult un produs si vedeam ca nicicum nu vrea sa vina la mine :) E bine ca acum sunt modalitati si mai usor ajungem in posesia lor chiar daca se afla pe alt continent. Inca nu am incercat produsele lor, desi de mult timp se afla pe lista mea de wishlist, dar tot intervin alte lucruri. Am vazut magazinul lor in aeroportul din Londra, dar cum nu aveam eu banii nu am indraznit sa intru ca nu cumva sa regret :)) Totusi m-ai facut foarte curioasa in legatura cu ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, totul e mult mai accesibil ca acum cativa ani :).

      eu daca intru intr-un magazin, slabe sanse sa ma scoata cineva de-acolo :))).

      Ștergere
  7. daca lotiuni nu prea folosesc, spray-ul de corp VS e preferatul meu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ei acum m-am apucat de lotiunea aqua kiss si-o ador. cred ca-i fac totusi review mai repede decat preconizam :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla