Treceți la conținutul principal

New stuff - o comanda mare-mare!

  Hello! Aseara mi-am ridicat cel mai recent colet si chiar daca am facut pozele asa, pe fuga, ma gandeam ca mai mult ca sigur o sa vreti sa vedeti noutatile mele cosmetice. In plus, si Diana a primit un colet fain, asa ca am decis sa va aratam amandoua cu ce ne-am... imbogatit!


  Pentru ca se apropie ziua mea, am luat trei parfumuri! Bine, nu din cauza ca se apropie ziua mea, ci pentru ca sunt eu obsedata, dar asta ramane intre noi! ;)


   Poza de grup:


  O sa incep cu parfumurile:

- in primul rand, m-a apucat o obsesie cu Escada - Desire me, dupa ce-am avut o mostra. Am avut cel mai mare noroc deoarece am prins ultimul din stoc la 50 de ml :). Sunt atat de incantata de parfumul acesta, miroase minunat si e foarte persistent. Logic, va urma un review. Pretul e cam de 106 lei.

- Shine Blue de la Heidi Klum! Ma obseda aceasta apa de toaleta de cand a aparut in 2012 parca sau inceputul lui 2013 si mi-am promis solemn ca va ajunge si la mine. Tot la 50 de ml e si Shine. Acum e la pret promotional - 41 de lei.

- Tresor L'Absolu de parfum - asta a fost cel mai scump, 213 de lei pentru 50 de ml, dar tot asa, era o obsesie de-a mea mai veche cu Tresor si am considerat ca varianta aceasta ma atrage cel mai mult.


   In colet s-au mai aflat si:
- lotiunea de corp Luscious Crush de la Victoria's Secret despre care cred ca o sa va povestesc curand, nu de alta dar stiu cu ce lotiune am de-a face ;). O puteti cumpara si voi cu 41 de lei.

- pentru ca n-am mai avut chef sa ma incurc cu reprezentantii Avon, mi-am luat online si scrub-ul cu ciocolata, atat de laudat in blogosfera si fata de care sunt foarte curioasa.

- spray pentru picioare Neutrogena - 20 de lei. Eu n-am observat produsul acesta pe la noi, va rog sa ma corectati daca gresesc. Sunt foarte curioasa de ce poate sa faca si de maine va intra in teste.

- obisnuita mea crema Nutritic Intense de la La Roche Posay pe care am laudat-o de mult prea multe ori - 61 de lei.

- pentru comanda depusa am primit si-un cadouas: mostra de I Love Love de la Moschino. Am mai avut tangenta cu parfumul acesta si chiar imi pare ok.



  Acestea fiind spuse, as vrea sa stiu ce produs va tenteaza cel mai tare si care parfum l-ati incerca primul?



  Acum fuguta la Diana, ca va asteapta cu o postare la fel de interesanta! ;)




Kissez!



P.S. Daca tot vorbim de shopping-ul online, m-am gandit ca ar fi util sa va anunt ca pe Kurtmann aveti transportul gratuit la comenzi de peste 90 de lei.

Comentarii

  1. hmm ce de bunatati... sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. pe langa parfumuri.... ma tenteaza tare scrub-ul ala de la Avon. mi l-am dorit si eu mereu dar nu stiu cum de nu l-am luat pana acum. Dar il pun acolo pe wishlist. :D:D

    puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca am reusit eu sa-l iau, cred ca o sa reusesti si tu :)).

      Ștergere
  3. cred ca tresor sau escada as incerca. te pup, sa le folosesti cu drag si la multi ani anticipat!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiam de scrub-ul acela cu ciocolata de la Avon, e fain? E mai bun oare decat cel cu cacao de la Thai Spa, pentru mine acela e maximul..
    Sa le folosesti cu placere, numai bunatati ai acolo! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma crezi daca-ti spun ca inca nu l-am mirosit? n-am apucat :)). ca mie-mi trebuie un intreg ritual inainte sa-mi bag nasul in cosmetice :)).

      multumesc :).

      Ștergere
  5. Si mie imi place mult Escada Desire Me ♥ Sa folosesti cu drag produsele :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag !
    Si eu am adaugat azi 2 parfumuri la colectia mea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag! Asteptam review-uri la noutati :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). cred ca lotiunea vs si shine blue vor fi primele luate la puricat ;)).

      Ștergere
  8. Eh, uite cu comanda asta ma faci sa ma simt mai bine ca am probleme in a decide ce parfum sa imi cumpar. Am vreo 4 pe lista. Sa le iau toate?:)) Sa folosesti cu drag tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai eu aveam vreo 10 pe lista si-am luat 3 :)). deci ia-ti unul, maxim 2 :)).

      multumesc ;).

      Ștergere
  9. Dar chiar ai avut o comandă „mare-mare”, nu glumeai în titlu! :))
    Îmi mai spune uneori prietenul meu că o să am nevoie de o cameră specială doar pentru oje. Eu îți zic ție că o să ai nevoie de o cameră specială pentru parfumuri, cât de curând! :))
    Să le folosești pe toate cu plăcere și așteptăm opiniile despre ele! Sunt foarte curioasă cum te vei înțelege cu acel scrub, eu sunt îndrăgostită de el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu, ma simteam cu musca pe caciula cand am scris titlul :)).


      ei, acolo, o camaruta mica :))).


      multumesc :).

      Ștergere
  10. O multime de bunatati!
    Sa le folosesti cu placere pana la ultimul strop! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Alinuța, 3 parfumuri dintr-un foc? Să te bucuri de ele și să ne povestești despre aromele lor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună. M-am tot gândit și răzgândit și până la urmă, m-am decis să întreb, fiindcă nu am nimic de pierdut. Știu că ai încercat destule produse și ai multe cunoștințe în ceea ce privește tenul. Eu am o problemă cu tenul. Mai multe, cred. Tenul meu e sensibil la frig, la apă, la orice, și singura cremă de hidratare care nu îmi provoacă iritații este cea de gălbenele, dar nu mă ajută și cu problema acneică. Folosesc măști cu argilă de la AslaVital, dar din nou, nu funcționează foarte mult. Ce produse îmi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma bucur ca ai decis sa comentezi, chiar daca nu stiu cat de mult te pot ajuta.

      pot doar sa-ti spun ca produsele la roche posay mi s-au parut cu mult superioare fata de tot ce folosisem pana atunci. Iar din ele cel mai mult imi place nutritic intense pe care o vezi si-n pozele de mai sus. Mirosul e subtil, intra foarte repede in piele, nu este grasa in adevarautul sens al cuvantului. Cand o folosesc exclusiv nu ma treesc cu cosuri, nici puncte negre nu fac, iar eu am un ten foarte mofturos.

      sa stii ca eu cand folosesc masti pe baza de argila imi simt tenul ingrozitor de uscat si atunci tenul produce si mai mult sebum. poate ar fi bine sa renunti o perioada la argila daca zici ca ai tenul sensibil.

      mai mult nu stiu ce sa spun, reactiile difera foarte mult de la om la om si chiar nu vreau sa-i dau sfaturi si spoi sa te trezesti cu probleme si mai mari.

      iti doresc mult succes la gasirea cremei perfecte :).

      Ștergere
  13. Am avut si mostra cu parfumul de la Escada si mi-a placut,desi nu e genul de parfum pe care l-as alege in general.Sa te bucuri de ele!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca prima data cand l-am mirosit, desi mi-a placut enorm, aveam impresia ca-i prea feminin pentru mine, eu fiind mai baietoasa din fire :)).

      multumesc!

      Ștergere
  14. Shine Blue de la Heidi Klum e si preferatul meu! :))) Sunt curioasa de lotiunea de corp Luscious Crush, inca nu am incercat-o...

    RăspundețiȘtergere
  15. sa le folosesti cu drag! trebuie sa miros si eu scrubul ala de la Avon. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Uuu sa.le folosesti cu mare drag! Vreau sa stiu de Heidi Klum...zilele trecute l-am.urcat pe site
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa scriu, dar pana atunci iti pot spune ca miroase minunat si ca persista foarte bine :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla