Treceți la conținutul principal

Noile mele produse parfumate pentru corp

  Hello! Am facut cunostinta cu produsele Refan in magazinul lor din Constanta din Doraly Mall acum trei ani. Am fost de-a dreptul fascinata de sapunul cu cedru si bambus, asa ca mi l-am cumparat rapid. Mi-a placut mult si-as fi vrut sa incerc si alte sapunuri, insa n-aveam magazin fizic in orasul meu si nici pe net nu puteam comanda. Site-ul lor oficial oferea posibilitatea de-a cumpara sapunuri, geluri de dus, creme de corp si alte produse similare doar la achizitionarea multor parfumuri. Nu ma avantaja sub niciun aspect afacerea, asa ca mi-am cam luat gandul.

 Nu degeaba se spune ca asteptarea este deseori rasplatita: de curand s-a lansat noul site Danka am gasit gama variata de produse Refan la care tanjeam cam de multicel. Nu exista conditionare, pot alege exact ce vreau eu, iar preturile sunt atat de convenabile, incat iti vine sa le incerci pe toate! Iata noutatile mele:

- logic, geluri de dus! Cum sa rezist eu sa nu iau un gel cu menta si altul cu note acvatice? Fiecare are 250 de ml si costa doar 6 lei :).

- sapunul lichid Sea care miroase exact ca marea. Nu credeam ca aceasta aroma poate fi captata intr-un cosmetic, dar iata ca s-a intamplat si imi vine sa ma spal pe maini de 100 de ori pe zi. Pretul e de doar 9 lei pentru 500 de ml.

- in partea de jos a imaginii vedeti patru sapunuri cu glicerina. Fiecare are 85 de grame si costa 3,9 lei. Eu am ales cu aroma de musetel, lamaie verde, frezie si capsuni.

- crema de corp infuzata cu parfumul Refan numarul 189 care e copia lui Light Blue. Pot spune ca miroase foarte frumos si hidrateaza bine. Cutia are 200 de ml si costa 22 de lei.

- sapunul preferat din comanda e Soft Rose, un sapun triplu presat, foarte fin care costa 7 lei si are 110 grame. Miroase atat de placut incat mereu il adulmec si l-am lasat pe noptiera sa-i simt aroma si noaptea.

- apoi a urmat si sapunul cu flori de cires, usor amarui, dar si dulce. Costa 5,5 lei si are 95 de grame.

- un produs care mereu m-a intrigat a fost buretele exfoliant cu sapun si am ales aroma de pepene galben si piersica!Este un produs mult diferit de ce se gaseste pe piata si de-abia astept sa-i fac review si sa va povestesc despre el.



  Ce vi se pare cel mai tentant din comanda mea?




Kissez!

Comentarii

  1. Ma tenteaza sapunurile si crema de corp. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am testat nimic de la Refan, dar brusc simt asa...o nevoie!:)) Sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am avut sapunuri refan. le luasem din bulgaria parca..

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca de la Refan nu am incercat niciodata nimic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu imi doream de mula vreme sapunuri, dupa ce m-am indragostit de cel cu bambus :), dar au trecut vreo 3 ani pana la coletul acesta.

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere !
    Gelul de dus cu menta este tentant :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cate nouati parfumate, toate sunt tentante si interesante, mai ales buretele cu sapun :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt foarte incantata de buretele cu sapun pentru ca e deosebit, dar si eficient :).

      Ștergere
  7. Ce preturi prietenoase, m-ai facut curioasa sa vad cat de "curate" sunt produsele lor. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tentante produsele :) Nu am mai folosit de la Refan niciun produs :) Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Şi eu am avut produse Refan, săpun şi un parfumel, cu aromă de trandafiri. Mi.au plăcut foarte mult. Să le foloseşti cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  10. sa le folosesti cu drag! si eu am bagat azi shopping intensiv, dar telefonul meu nu vrea sa coopereze in seara asta, asa ca maine le postez, sper :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Burete exfoliant .. hmm.. :) Tare imi plac sapunurile cu glicerina

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti pe toate sanatoasa! Au preturi foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce preturi bune au toate produsele. Sapunurile cu glicerina ma tenteaza si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  14. O gramada de bunatati!
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. oooo.. ce de bunataaati.. as fura si eu cate ceva :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla