Treceți la conținutul principal

Risipitor

   Salutare! Iar este sambata, zi de facut curatenie, adica intors toata casa cu susul in jos. Planuiesc sa-mi organizez si dulapul si sa scot la vedere hainele groase pe care, sincera sa fiu, nu ma bucur prea tare ca le vad. Trebuie sa triez si sa ma hotarasc ce hainute nu mai port ca sa le dau mai departe si apoi sa pitesc toate tricourile si hainele subtiri care vor sta tacute si linistite in bezna dulapului. Apoi ma duc sa fac ordine intre genti (cred ca oricate as avea eu tot una-doua port, insa avand in vedere ca de obicei car lucruri nu gluma, deseori mi-e lene sa le mut dintr-una in alta). Ultima oprire: incaltarile! Pun balerinii deoparte. O pereche de cizme deja am scos si-am umblat zilele trecute.

  Joi nu mi-a venit sa cred cand, la ora 12 la amiaza, ieseau aburi de la respiratie. Parca am uitat cum e iarna si nici n-as vrea sa-mi reamintesc. Iar vine vremea cand imi turtesc pleata sub caciuli, cand ma uit cu groaza in fiecare dimineata sa vad daca a nins sau sa vad in ce stadiu e poleiul, iar vantul taie de-a dreptul orice centimetru de piele gol care-i iese in cale :(. M-am zgribulit numai cat am scris paragraful acesta.


  Nu stiu ce mi s-a intamplat, cu fiecare iarna care vine, mie mi-e tot mai frig si tot mai urat. Iar in copilarie anotimpul preferat era iarna daca va vine sa credeti si m-as fi baga in zapada pana la gat fara nicium fel de probleme :)). Trag concluzia ca omul se schimba mult pe durata vietii, pacat ca nu se poate schimba decat in bine as zice eu.

  Mi-am varsat of-ul infrigurat, asa ca hai sa ascultam impreuna o piesa. Mie-mi place sa ascult muzica cand ma afund in dulap la sortat si banuiesc ca asa sunteti majoritatea. In ultima luna am ascultat de zeci (poate sute de ori) piesa Loredanei - Risipitor. O s-o ascult si azi. Loredana mi se pare ca a evoluat foarte mult din punct de vedere muzical si ca si-a gasit genul si influentele care o complimenteaza cel mai bine. Uneori ma mira ca se inspira atat de tare de la Madonna ori Lady Gaga, deoarece consider ca ea este indeajuns de originala si de talentata incat sa n-aiba nevoie de modele de urmat.


  Voua va place Loredana? Dar iubitul ei risipitor? :))



Kissez!

Comentarii

  1. si mie imi e din ce in ce mai frig. stau si acum zgribulita sub pilota si nu am de gand sa ies azi din casa decat in cazul in care este imperios necesar. :))
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu n-am iesit ieri, m-a infiorat numai gandul. azi am iesit toata infofoloita si tot zgribulita m-am intors! e iarna in toata regula.

      Ștergere
  2. Culmea,melodia asta cred ca e singura a ei care.mi place. Cat despre iarna...abia o astept.cat de frig o fi,nu pot sa o tradez

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap imi place :))))),anul trecut am fost la concertul ei...anul asta am zis pas .Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Loredana este superba...adica nu imi place in mod deosebit...insa are niste show-uri...jos palaria!
    Cat despre aranjarea sifonierului...chiar acum ii spuneam iubitului meu ca tre sa fac pasul asta...maine! Bbbrrrr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-avem ce face, trebuie sa scoatem hainele groase din fundul dulapului. :(

      Ștergere
  5. spor la treaba sper ca ai terminat si acu te relaxezi cu o ceasca de ceai sub patura - frig domnle asa cum ziceai si tu daca nu simteam frigul in copilarie acum imi patrunde pana la maduva ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am terminat ieri, duminica nu lucrez din principiu, doar pe blog ce-mi fac postarile :)).

      Ștergere
  6. da, in acest weekend efectiv am stat in casa, nu am iesit vazand vremea de afara. Inca sunt socata de ninsoarea din weekend din Bucuresti. Si eu am de facut curat in sifonier, inca nu mi-am facut curaj s ama apuc.
    Si eu cred ca omul se schimbape parcursul vietii. Inainte nu ma deranja iarna, acum deja mi se pare insuportabila, urasc sa port haine groase, caciuli, manusi etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine n-a nins, slava domnului!


      asa si eu, ma misc greu de atatea tzoale pe mine.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla