Treceți la conținutul principal

Un milion si un concurs!

  Hello! In urma cu doar cateva ore am atins primul milion de vizualizari! Pentru mine e mult, mai ales ca nu am avut niciodata optiunea Read more. Ba chiar am sapte articole pe pagina: asta inseamna ca exista persoane care vin si citesc sapte articole, insa mie mi se contorizeaza o singura vizita :).

  Ma bucura acest numar si sper sa-l dublez cat mai repede, mai ales ca lucrurile merg din ce in ce mai bine. N-am vanat vizite in plus, nu mi-am propus sa ajung la multi fani pe Gfc, Bloglovin sau Facebook. Nu mi-am cumparat nicicand cititorii :). Cu toate acestea, cu cateva zile bune inainte sa ating milionul, am postat un anunt pe Facebook ca voi da drumul unui concurs cand ating 1000 de fani!

  Eu, in naivitatea mea, am crezut ca promisiunea concreta a unui concurs va determina gestul deosebit de greu de apasare a butonului de like care sta si pe blog la loc de cinste in dreapta sus. Si speram ca milionul de vizite sa se suprapuna cu mia de fani. Cum sa nu! Like-urile au venit ca in mod normal, nu s-a sinchisit nimeni sa dea in plus, era mult prea dificil sa pierda lumea doua secunde, cand concursul ala cine stie cand ar fi avut loc ;).

  Partea faina este ca deja aveam premiile! Si ma gandeam sa aleg castigatoarele cu Random, ca o concesie. Premiile raman tot la mine, pana la 1000 de like-uri pentru ca promisiunea e promisiune. Nu voi sponsoriza niciun concurs din buzunarul meu decat pentru persoanele care merita.


  Ce e mai trist nu e ca am fost eu naiva (ca sa ma exprim frumos) ci ca e nevoie de mituire pentru like-uri. Like-ul nu vine ca un gest de pretuire sau de simpatie, like-ul vine din goana dupa agoniseala, interes si dorinta de-a profita. Iar mie asta mi se pare foarte departe de ok. Sunt multe fete care aleg varianta asta si nu le condamn absolut deloc, inteleg de ce o fac chiar foarte bine insa eu stiu ca daca as intra pe pagina mea de Facebook si-as vedea mii de like-uri goale, as simti doar dezgust. Ma cunosc mult prea bine si nu vreau sa ajung in momentul acela :).


  Nu spun ca nu voi organiza concursuri, dar le voi face in continuare in acelasi stil, mai diferit. De cate ori vreau sa fac o concesie in directia asta, realitatea ma trezeste.

  N-am scris postarea asta nici sa ma plang, nici sa ma dau importanta, doar sa-mi notez impresiile. Am scris-o pentru cine are ochi de citit si pentru cine sta in sfera asta a blogosferei din dorinta de-a se informa, de-a citi fete dragi de a se relaxa.


  Si-acum sa trecem la lucruri mai dragute: concursul de care e vorba in titlu e un concurs de care nimeni n-a avut habar. Am vrut sa celebrez milionul de vizite si-am vrut sa fac un gest pentru cineva care chiar ma citeste, care a dat deja like, care si comenteaza... Cineva care simt ca are legatura cu blogul meu si care a contribuit cu multe vizite la numarul pe care-l sarbatoresc azi!


 M-am dus in urma si-am revazut multe postari. Am ales sa dau un mic premiu unei cititoare. Am multe fete care-mi sunt mereu alaturi si carora vreau sa le multumesc. Toate-mi sunt dragi! Majoritatea dintre ele sunt bloggerite si noi mai primim produse la testat :). Asa ca am ales o fata care n-are blog. Apoi, am fost atenta la postarile de tip recenzie. Acolo de obicei bate vantul la comentarii, asa ca orice parere ma bucura. Deseori, regasesc acolo o fata care imi scrie ce crede, aproape am convins-o sa-si ia ceva de Jeffery Deaver :).

  Premiul de la concursul de care n-a stiut nimeni este mai mult un gest, o mica atentie. Cadou in toata regula nu-l putem numi. E modest, dar l-am cumparat intocmai ca si cum as fi ales aceste produse pentru mine. Gelul de dus e cu vanilie si portocale si miroase atat de frumos incat cu siguranta il voi cumpara si pentru mine :). Mai avem un balsam de buze si bomboanele mele preferate :).


  E putin, dar e din suflet si e pentru... Ramontzelu! Draga mea, sper ca vei vedea cat mai repede acest articol. Stiu ca ma citesti mereu si de multa vreme si sper ca zilele astea ai acces la net ca sa-mi dai cat mai repede adresa ta si eu voi fugi direct la posta :). Mi-ai lasat impresia ca esti genul de om care apreciaza mai mult un gest in sine, decat valorile materiale.


   
 

  Acestea fiind zise, va multumesc tuturor pentru primul milion si va astept in continuare in coltisorul meu fara mita :)).



Kissez!

Comentarii

  1. Felicitari si la cat mai multe milioane!
    Mi-ai facut pofta cu gelul ala de dus, fug repede in Dm sa caut si eu noile editii limitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc!

      la mine s-au aprovizionat cu mai multe geluri, dar mie asta mi s-a parut deosebit :).

      Ștergere
  2. chiar zilele astea am facut un mic shopping la dm si imi place foarte mult ce am gasit(scrub de corp balea cu mandarine si portocale,spray deodorant balea sensitive si fel de dus barbatesc orea-sunt produse foarte bune!).
    mie imi plac postarile tip recenzie si m-am bucurat sa le citesc pe blogul tau ca ai destule :) !
    te pup si o zi buna!
    p.s. sper sa nu mai dispara comm asta ca e a doua oara cand il scriu.
    p.p.s.samponul syoss este foarte bun ptr mine(am parul destul de subtire si drept si se ingrasa repede) ma bucur ca l-am gasit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am muylte review-uri, recunosc si din multe domenii. ma bucur ca le-ai gasit interesante :).

      doar commentul acesta a intrat.
      ma bucur pentru tine ;).

      Ștergere
  3. Cum oi fi ratat gelul asta de dus.. ca mai nou sunt cu ochii pe produse cu miros de vanilie. Eram sigura ca ti-am dat like pe fb ...dar mi-am dat seama verificand acum ca nu-ti dadusem. Am remediat situatia :P. Poate ca mai sunt cititoare mai ametite, asa, ca mine...zic si eu..Precizez ca n-am dat like pt concurs , particip rar oricum..Am dat like pentru ca iti citesc blogul si imi place. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu siguranta sunt si cititoare care cred ca au dat like, dar n-au facut-o. am patit-o si eu pe anumite bloguri, dar nu se intampla chiar tot timpul :).

      apreciez :).

      Ștergere
  4. Felicitări! Îți doresc cât mai multe milioane de azi înainte :)
    Și eu te citesc cu drag (chiar dacă nu prea las comentarii) deoarece îmi plac postările/subiectele abordate. Mi-a plăcut inițiativa ta și te respect pentru asta.

    Din păcate, oamenii au devenit înnebuniți după concursuri și uită să aprecieze ceea ce le place cu adevărat. Cel mai bine e să scrii ce îți place, când vrei tu, cum vrei tu. Adevărații cititori vor rămâne mereu alături de tine :)

    Pupici! :*
    http://madebyirinar.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).
      eu te astept cu drag, sunt constienta ca multa lume citeste, dar nu comenteaza. mai sunt si fetele care n-au curaj "sa se bage in seama", desi eu chiar citesc comentariile cu placere si mereu raspund la ele :).

      e odioasa goana asta dupa concursuri si pana la urma n-as vrea sa ma rezum la a-mi atrage cititorii cu concursuri si sa las articolele reale de izbeliste :(.

      Ștergere
  5. Felicitari!!! Sper sa depasesti chiar 2000 de fani,iar vizualizari de cel putin 10 ori mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La cat mai multe vizualizari,followeri si likeuri,pentru ca le meriti!
    E draguta initiativa ta,de a bucura pe cineva fidel,care chiar te citeste.
    Am patit si eu ceva asemnator la ultimul concurs,unde mi s-au inscris doar vreo 12.Iar despre likeuri,nu mai vorbesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). intentionez sa rasplatesc persoanele care-mi demonstreaza ca ma citesc :).

      da. like-urile sunt pasari rare :)).

      Ștergere
  7. Ai pus punctul pe I. De la mine ai felicitari pentru aceste randuri pentru ca exact asa este realitatea.
    Gelul de dus il am si eu si miroase genial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult ca-mi impartasesti opinia :).

      cu gelul ma cadorisesc si eu cat de curand :)).

      Ștergere
  8. Felicitari pentru numarul de vizite, la tot mai multe pentru ca meriti. Felicitari castigatoarei!
    Ah...ma faci sa vizitez DM-ul si nu am voie!! Am peste 10 geluri de dus pe care trebuie sa le consum :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      eu am doar 3, asa ca dau iama in ele :))).

      Ștergere
    2. nu se poate, tu sa ai doar 3!? :-D

      Ștergere
    3. acum am patru! :)) cu greu am ajuns in aceste limite, dar sunt multumita ca am reusit sa ma restrang :)).

      Ștergere
  9. Felicitări pentru milionul de vizualizări și la cât mai multe milioane... de vizualizări, de fani, de unici, de euro, de orice-ți dorești. :))
    Ce poftă mi-ai făcut cu gelul acela de duș, nu știu cum o să rezist să nu-mi iau nimic din ediția de iarnă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, ala de euro ar fi cel mai tare :)))))))

      eu zic sa iei macar ceva, altfel ramai cu frustrarea.

      Ștergere
  10. Felicitări sincere pentru numărul de vizualizări!
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti impartasesc parerea cu privire la modul in care ar trebui sa ne castigam cititorii fideli. Te felicit si pentru gestul frumos pe care l-ai facut pentru Ramontzelu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru primul milion de vizualizari.

    Si eu am cumparat azi din DM cele 3 geluri de dus Balea editie limitata :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Uite sa stii ca eu nu am dat LIKE pe FB cu dorinta de a castiga ceva! Chiar nu particip la concursuri decat daca chiar mi-as dori ceva anume! Daca voi castiga un lantisor care nu imi place? De ce sa particip...doar de dragul de a participa? Stiu ca sunt multe care fac asta...dar asta e! Fiecare cum considera! :)
    Eu dau LIKE sau ma inscriu pe un blog pentru a citi, pentru a ma informa, pentru a afla noutati..etc!
    Apropo de numarul de vizualizari - felicitari! e tare dragut sa vezi cum cresti, cum esti apreciata pentru munca depusa! Numai cine nu stie, nu cunoaste :)
    Iar in privinta cadoului pentru acea cititoare...sincer iti spun ca este un gest tare nobil din partea ta! bravo! Uite daia te iubesste lumea :)
    Te pup! La cat mai multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu particip la concursuri decat foarte rar.

      cei care vor da like pana la 1000 clar nu-s suspectati de goana dupa premii :)). dupa aceea mai vedem...

      multumesc!

      Ramona e de multa vreme alaturi de mine :). Maine ii trimit premiul, de abia astept sa ajunga la ea.

      Ștergere
  14. felicitari pentru primul milion. sunt absolut convinsa ca urmatorul va veni mai devreme decat de astepti. :)
    sper ca mia de fani pe care o sa o atingi in curand sa fie compusa doar din persoanele de calitate pe care le meriti din plin. :)

    Foarte frumos gestul tau. in fiecare zi ma convingi ca sunt o norocoasa sa iti fiu prietena. :)

    te pupacesc :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). teoretic ar trebui sa vina mult mai repede decat primul :)).

      pai asa va fi, avand in vedere ca nu ma agit sa organizez vreun concurs :).

      ma flatezi :)).

      Ștergere
  15. Felicitari Brumarico si la cat mai multe vizite! <3

    RăspundețiȘtergere
  16. frumos din partea ta!la cat mai multi cititori!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla