Treceți la conținutul principal

Would you rather?

   Hello! Am primit acest tag de la Annie si m-am grabit sa-l fac, nu cumva sa uit ;)). Multumesc!

1. Ai prefera să îţi pierzi toate rimelurile, tuşurile de ochi, gloss-urile de buze şi rujurile sau toate paletele cu farduri de ochi?

  Fardurile, deoarece le folosesc rar, asa ca le-as simti prea tare lipsa. Daca raman cu un rimel si un gloss/ruj nu-i chiar asa tragic :).


2. Ai prefera să îţi tunzi părul foarte scurt sau să nu îl poţi tunde din nou niciodată?

   Sa nu-l tund, dar nici sa nu creasca haotic, doar nu vreau sa ajung ca si Captain Caveman! Nu sunt adepta parului scurt, inca mai sufar de pe urma copilariei cand eram tunsa in mod regulat deoarece aveam parul foarte slab.


3. Ai prefera să porţi un blush corai sau un blush roz? 

   Roz, consider ca mi se potriveste mai bine.


4. Dacă ai avea la dispoziţie 1000 de euro, ai prefera să cumperi haine sau produse de make-up?

   Imi dau seama ca as fi mai tentata sa ma arunc in produse cosmetice high-end :)) desi n-ar fi tocmai indicat.


5. Ai prefera să aplici ruj ca şi eyeliner sau eyeliner pe post de ruj?

  Pe bune daca stiu ce sa raspund la intrebarea asta! :)) Doar ca mi-am adus aminte ca aveau doua colege care luau rujul si-l aplicau pe pleoape, buze, pometi, parca erau doi clovni :)).


6. Ai prefera să cumperi produse doar de la MAC sau doar de la Sephora?

  Sephora.


7. Ai prefera să foloseşti doar un fard de ochi sau doar un ruj pentru tot restul vieţii tale?

  Un fard de ochi, la rujuri am nevoie de diversitate ;).


8. Ai prefera să porţi haine de iarnă în timpul verii sau haine de vară în timpul iernii?

   Ambele, daca ma mut in cealalta emisfera, dar tin cont de anotimpurile de la noi :)).


9. Ai prefera să porţi unghii negre sau unghii în culori puternice pe tot parcursul anului?

   Daca se pune asa problema, as alege negru deoarece merge la orice.


10. Ai prefera să renunţi la produsul de buze preferat sau la produsul de ochi preferat?

   Depinde de imprejurari: daca sunt cu ochelarii de soare, renunt la orice machiaj la ochi, daca simt ca am o zi in care ma simt fada, mai degraba m-as da cu un rimel si apoi mi-as musca buzele sa prinda culoare :)).


11. Ai prefera să porţi părul doar prins într-o coadă de cal sau un coc dezordonat?

   Nah, daca eram intrebata chestia asta in liceu clar raspundeam cu varianta coada de cal. Acum nu ma mai incanta niciuna, trebuie neaparat sa-l las liber, cel putin cand sunt pe-afara. Acasa il strang intr-un cuib de cuci :))))). Adica ceva dezordonat.


12. Ai prefera să nu mai poţi niciodată să îţi colorezi unghiile sau să nu mai poţi folosi niciodată un luciu de buze?

   Mi se pare mie sau intrebarile devin mai grele? :)) Asta imi pune mari probleme. Intr-un an ies maxim o data cu unghiile nefacute si niciodata fara gloss, deci presupun ca ar trebui sa renunt la oja...


13. Ai prefera să îţi razi sprâncenele şi să nu ai deloc? Sau să le desenezi în fiecare zi?

   Stau de 2 minute si ma uit in monitor :)). Nu pot sa le tin pe-ale mele? Ca oricum le dau doar cu rimel incolor. Daca Doamne-fereste as ramane fara ele, as incerca sa le desenez. Nu vreau sa-mi inchipui cum as arata...


14. Ai prefera să trăieşti fără machiaj sau fără lac de unghii? 

  Tot la lacul de unghii ma vad nevoita sa renunt, dar chiar n-as renunta la fondurile mele de ten iubite, la glossulete, la rujul meu Armani!!! Dar as plange in pumni dupa oje, asta-i clar. Nici unul incolor nu pot? Please, please,  super-pretty please??? :))  
   

   Sper ca va placut tag-ul asta, la unele intrebari chiar am ales cu greu. Eu il dau mai departe catre: Cherry-Dee-ul pe care mai mereu il taguiesc si vrand-nevrand trebuie sa scrie, Camelia, Claudia's Choice, Ilda si Memeea (am retinut ca-ti plac tag-urile ;) ). M-am limitat la doar cinci fete, insa il pasez cu draga inima oricui isi doreste!


Kissez! 
      
   

Comentarii

  1. saru mana pentru tag! Chiar ma gandeam sa-l fur si eu, asa ca m-ai ajutat sa-mi mentin etica :))
    Maine e pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a plăcut postarea. Într-adevăr..e tare greu să alegi la unele întrebări, dar te mai liniștești când realizezi faptul că nu se va întâmpla și în realitate :))

    L-am făcut și eu. Dacă vrei, te aștept pe blog.
    Pupici, dragă Alina!

    http://madebyirinar.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna :)
    Te-am nominalizat si pe blogul meu la un tag :*
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2014/10/very-inspiring-blogger-award-tag-2-in-1.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salutare!

      mersi. cred ca l-am facut, dar vin sa verific ;))).

      Ștergere
  4. Foarte funny răspunsurile tale. :))
    Și mie mi-a fost tare greu să aleg la unele întrebări, să sperăm totuși că n-o să fie vreodată nevoie să facem astfel de alegeri și în viața reală. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu as prefera sa renunt la oje decat sa renunt la machiaj..:))) Nu ar fi usor, recunosc, dar nici la machiaj nu renunt :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. hehe, mereu imi plac tagurile - raspunsurile sunt dragute :D
    o sa il fac si eu in curand, sper filmulet :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. ;))) intrebarile par greute, da! Ce sa-i faci?! Speram sa nu fie nevoie sa alegem vreodata, ca doar e democratie :)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. ce draguuut. m-au amuzat raspunsurile tale. :)
    iti multumesc pentru tag. cand am timp il fac sigur desi e tare greu :D
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vad si eu abia acum ca am fost tag-uita. Ce om is! Merci frumos, am sa-l fac si eu in curand, is prea amuzante intrebarile. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla