Treceți la conținutul principal

Crema impotriva acneei Pell Amar - review

  Salutare! Pun pariu ca mare parte dintre voi, citind titlul, ati fost putin intrigate: "Ce sa caute Alina/Brumarica/fata asta cu crema anti-acnee cand ea se plange de tenul uscat, deshidratat si rareori ne vorbeste despre temutele cosuri?"

   Avei dreptate sa va mirati, dar crema asta a ajuns din greseala la mine. Nu aveam de gand s-o folosesc dar s-au aliniat astrele cam ciudat si la scurt timp dupa ce-am primit crema, m-am trezit cu niste semi-furuncule pe fata. Or fi simtit crema din dotare :)). Nu mai patisem de ceva vreme o chestie de-asta si eram cam nervoasa. Le-am bibilit eu cat am putut, insa degetele tot imi cautau pe fatza sa vada cum mai sta problema.

  A doua zi situatia mi se parea si mai urata si seara mi-am adus aminte ca eu am crema de la Pell Amar. Initial am zis s-o aplic doar pe zonele problematice, dar mai apoi am renuntat si m-am dat pe tot tenul pe principiul fie ce-o fi! Imediat ce-am terminat deja ma inchipuiam trezita a doua zi cu tenul ca de hartie si cu fatza plina de bube.


  Inainte sa ma culc, am mai aruncat o privire fugara in oglinda si-am vazut ca totul e ok, iar pe parcusul noptii n-am avut senzatia de piele care tzine. Dimineata am descoperit ca semi-furunculele acelea se oprisera din evolutie, tenul mi-era curat, porii de pe obraji mult mai putin vizibili. In plus, albeste tenul.


  Va dati seama? O crema anti-acnee care nu usuca excesiv tenul? Asta suna foarte bine si pentru tenul gras. Se stie ca multe dintre puseurile de acnee apar din cauza uscarii excesive a tenului. Ei bine, crema asta vindeca cosurile dar si hidrateaza pielea in acelasi timp. Combinatia perfecta.

  Teoretic, ea se aplica in fiecare seara. Practic, eu o aplic doar cand am probleme: pe termen lung nu este destul de hranitoare pentru mine si prefer s-o utilizez atunci cand chiar am nevoie de ea. Adica cum vad o tentativa de cosulet, o si insfac de pe noptiera :)). Iar dimineata ori nu mai vad nicio urma de cos, ori doar o vaga impresie ca a fost acolo. In alta ordine de idei, nuumblati cu crema asta prin jurul ochilor - ustura!


  Sa vorbim putin si depre crema in sine: nu contine parabeni, textura este foarte lichida, are o nuanta galbe-kaki, dar deschisa si miroase cam... uratel. Nu groaznic, dar nici nu-mi face mare placere s-o adulmec, ma duce cu gandul la un tratament. Se consuma destul de repede pentru ca am tendinta de-a scapa putin mai mult din recipient, dar cum nu-mi incarca tenul, acest fapt nu ma deranjeaza. Ambalajul e mic si simpatic, vine alaturi de cutie+prospect, contine 50 de ml iar pretul este in jur de 50 de lei. Momentan e la oferta pe site-ul oficial, daca va intereseaza ;).

  Acum, bineinteles ca nu sunt eu in masura sa fac recomandari pentru tenurile grase, acneice sau mixte, insa imi lasa impresia unui produs bine formulat care ofera beneficii tenului din toate punctele de vedere. Nici nu credeam s-o pot folosi, dar iata ca sta la loc de cinste si mai mult ca sigur o voi termina in decursul unui an ;). Nota 10.



Kissez!

Comentarii

  1. O adaug pe lista de cumparaturi! Cred ca Marius al meu s-ar intelege tare bine cu ea.
    Sa o folosesti cu placere in continuare. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. exact asta am zis si eu despre ea. o iubesc !! ma bucur ca ai scris si tu despre ea.te pup si sper sa nu mai ai probleme:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut-o in clipurile tale si am vazut ca si tu esti foarte multumita :).

      sper si eu, desi acum am aliat de nadejde :).

      Ștergere
  3. Bun, o trec pe lista.
    Eu folosesc alte produse de la ei care imi plac dar nici crema asta n-ar strica. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla