Treceți la conținutul principal

Despre mostre, testari si efectul lor



  Hello! Acum ceva vreme va promiteam o postare despre mai multe mostre. Intre timp, am adunat multe, pe care le-am testat, unele mi-au placut mult, altele mai putin. Mostrele au fost de la mai multe firme si au continut de la creme pana la parfumuri sau fonduri de ten. Cu toate ca doream sa fac o postare combinata, am decis ca azi sa vorbesc despre esantioanele de parfumuri, nu de alta dar am primit mai multe intrebari de-a lungul timpului, in special despre mostrele de pe Aoro, asa ca am vrut sa lamuresc pe toata lumea.

  In primul rand, pe Aoro se ofera cate-o mostra gratuit pentru fiecare comanda depusa. Indiferent de valoarea comenzii sau de numarul de produse comandate, odata ce ajungeti pe pagina care va arata ce aveti in cosul de cumparaturi, va aparea si optiunea Alege un cadou GRATUIT! Ca sa profitati de aceasta mica atentie trebuie sa faceti click pe butonasul negru de langa acest anunt si veti vedea intre ce mostre puteti sa alegeti. Oferta difera uneori chiar de la o zi la alta si depinde de stocurile din depozit. Uneori puteti alege din trei feluri de mostre, alteori numarul de optiuni ajunge chiar si la zece. Felul mostrelor difera si el: parfumuri, fond de ten, diverse sampoane si balsamuri pentru par, creme pentru ten… Practic cam orice. Eu, pe cat posibil, recunosc ca aleg ori parfumuri ori creme de fata si cred ca ati observat deja asta.


  Inclin mai mult spre aceste produse deoarece cu ajutorul mostrelor de parfumuri am descoperit deseori arome care la prima vedere nu ma atrageau nebuneste, dar s-au dovedit a fi foarte potrivite pentru mine iar la creme, avand tenul foarte mofturos, chiar nu-mi vine sa cumpar un produs full-size nestiind poate nimic despre anumite brand-uri.


  Mie mostrele mi se par deosebit de importante si mereu le incerc. Cu ajutorul lor am descoperit multe produse ok si, in acelasi timp, am economisit destul de multi bani, bani pe care i-as fi aruncat pe fereastra cumparand produse nepotrivite. Bineinteles, sunt mult mai fericita cand descopar mici comori in pliculete sau fiole decat cand dau gres in alegerea lor.

 
  
   Tot legat de parfumuri, mie imi este foarte greu sa testez in magazine fizice diferitele arome care ma intereseaza. De ce? Pai eu mai tot timpul sunt data cu parfum. Daca aplic inca unul, risc sa fac o combinatie nefericita incat sa ma trezesc cu o haita de caini dupa mine :)). Daca le miros direct din sticla sau le pulverizez pe testerul de hartie ori in aer, n-am rezolvat nimic. Eu trebuie sa simt parfumul pe pielea mea, sa vad cum se modifica si mai ales, cum persista. Si daca m-as duce neparfumata, n-as putea sa testez mai mult de unul si chiar cred ca as parea dubioasa sa intru in aceleasi parfumerii aproape zilnic :)). Cred ca vanzatoarele ar spune ca n-am parfum acasa!


  Cred ca as putea lejer sa traiesc cu mostre, imi place mereu sa experimentez! Acum hai sa ne intoarcem la mostrele de pe Aoro, ca mai vreau sa va spun ceva: mostrele se pot si cumpara. E adevarat, de obicei mostrele se impart gratuit, dar cam in orice parfumerie primesti doar o mostra maxim doua pentru fiecare cumparatura. Pe site-ul acesta, in schimbul a cativa lei (deci un pret simbolic), puteti sa va luati mostra care va intereseaza. Sau mostrele care va intereseaza, deoarece gama este super-variata. Puteti sa cumparati oricate, nu exista niciun fel de limitare. Ati vazut ca si eu mai strecor cate una prin comenzi ;).


  Daca ma citit constant, ati observat deja la ce m-au impins mostrele astea. In ultimele luni am avut cinci mostre: Desire Me de la Escada si Lolita Lempicka au ajuns full-size la mine in colectie datorita accesului la mostre.


  Pe langa ele am mai putut testa si:


Incanto In Bloom Salvatore Ferragamo – Mirosul sau este de trandafiri agatatori, dar un miros mai suav, nu atat de puternic precum are Moment de Bonheur de la YR. Persistenta este buna. Initial nu pot spune ca l-am considerat fenomenal, dar a inceput sa-mi placa dupa ce mi-am dat seama ca toata camera imi mirosea subtil a trandafiri doar pentru ca-mi lasasem in camera bluza pe care o purtasem in ziua cand testasem acest parfum. E perfect pentru fetele romantice, care nu suporta mirosurile foarte tari. Nu stiu daca-l voi cumpara full-size deoarece am prea multe parfumuri care se cer luate acasa, dar e clar ca nu m-as supara sa-l primesc. Si chiar daca am vorbit la masculin, de fapt acest produs este o apa de toaleta ;).


Moschino I love love – Voi fi sincera si va voi spune ca mie mereu mi-a parut ca aceasta apa de toaleta seamana cu Light Blue de la Dolce&Gabbana, doar ca mie-mi place mai mult. Simt in plus o nota de coaja de grapefruit, e usor mai fructat-citric decat Light Blue. O aroma light, neostentativa. Persista bine, seara inca o simteam pe piele. S-ar putea s-o cumpar la un moment dat, consider ca mi s-ar potrivi in zilele lejere.


Desir de Rochas – Ei bine, de la apa asta de toaleta nu ma asteptam la prea multe, dar odata ce am aplicat-o, m-a facut s-o visez! E o aroma acrisor-fructata, racoroasa, o combinatie de litchi, capsune, piersici si frezie. Consider ca e o combinatie foarte interesanta si chiar daca are multe note fructate, nu pot spune ca-mi inspira nimic gurmand. Nu o pot asemui cu alt parfum. E unica. Persista bine si-am fost atat de entuziamata de ea in cele doua zile in care am purtat-o. Cu siguranta as fi luat-o deoarece m-am indragostit iremediabil de ea, insa nu mai este disponibila. Totusi, consecinta a fost ca mi-a atras atentia la brandul Rochas, care nu era pe lista mea de must-have. Dupa ce m-am interesat de toate parfumurile Rochas disponibile pe Aoro, m-am cadorisit cu Eau Fraiche! Nu seamana cu Desir, dar este minunat si el. L-ati vazut in postarea despre shopping de saptamana trecuta si urmeaza un review detaliat.


  Daca tragem concluzia dupa cele cinci mostre folosite ajungem la urmatoarele concluzii:
-          doua mostre s-au transformat in parfumuri full-size
-          una mi-a atras atentia catre un nou brand si m-a facut sa cumpar un parfum
-           una mi-a placut indeajuns de mult incat sa pun parfumul pe o lista eventuala
-           pe a cincea nu m-as supara s-o primesc full-size :))


  Ce ziceti? Nu-i asa ca mostrele sunt importante?



Kissez!

Comentarii

  1. Da, sunt foarte inportante msotrele. Pana acum nici nu ma atingeam e ele, le tineam in dulap aruncate. acum am inceput sa fac curatenie, le-am incercat pe toate si asa am vazut cam ce produs mi se potriveste. Ce-i drept mostre de parfumuri nu prea incerc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu le strang o perioada mai lunga de timp, dupa care incep testarile :)).

      Ștergere
  2. eu nu prea folosesc mostrele cremelor. mai ales cele la plicuri..
    insa cele parfum da, pentru ca le pun in geanta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu le folosesc si pe cele de crema si le prind cu o agrafa :)).

      Ștergere
  3. Sunt utile mostrele,pentru ca pe langa faptul ca poti testa parfumul,poti vedea si daca e un moft de o zi sau merita luat.Eu am patit-o cu un parfum.L-am mirosit,am zis ca e musai sa-l am si dupa doua zile mi se facea rau de la el.Asa ca l-am dat...Si vreau sa evit situatia asta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac mult mostrele & variantele mini. E usor sa descoperi astfel ce ti se potriveste mai bine.
    Kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. variantele mini sunt adorabile :), desi e cam greu de scos tot produsul din sticlutele alea mici :).

      Ștergere
  5. Eu „mă chinui” să acord atenție mostrelor, nu știu ce am de nu mă atrag să le folosesc, deși sunt conștientă că pot face astfel descoperiri interesante. Sunt eu defectă cred. :))
    Mi-ar plăcea în schimb să existe variante travel pentru orice produs... alea-mi plac la nebunie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fa ca mine: strange mai multe mostre (minim 10) si apoi, intr-un weekend da-i si testeaza! :))

      Ștergere
  6. Desir pare a fi ceea ce mi-ar placea mie, dar si Les Cascades de Rochas pentru ca are piper si..imi place piperul in parfumuri.
    Zici bine de mostre! Alta varianta mai buna de a incerca un parfum pe propria piele suficient cat sa-i simti toate notele, nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  7. ai mare dreptate,o mostra te poate convinge sa cumperi varianta full,sau sa iti doresti foarte mult sa o primesti cadou!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte importante! Si eu le folosesc intotdeauna, si acasa dar si mai mult cand plec in weekend, in vacante, in interes de serviciu. In plus imi plac mult ca sunt mici si dragalase! Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esantioanele de parfumuri sunt bune si-n deplasare, dar eu pe cele de sampon si crema (in special) le folosesc pe-acasa ca nu vreau sa ma trezesc cu experiente traumatizante in excursii :)).

      Ștergere
  9. Daaa normal ca e bine sa testezi inainte de a cumpara. Daca ar fi si vanzatoarele mai amabile, as merge si eu mai des probabil sa testez parfumuri! ;)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac mostrele, asa am avut ocazia sa intru in contact cu unele parfumuri si sa descopar unele produse minunate :) Si in plus sunt mai usor de luat in calatorii :)) Am tot strans la mostre de fond de ten si creme pentru fata si le-am luat cu mine pana ce mi-am cumparat varianta full size :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi s-a intamplat sa raman fara un produs si sa folosesc la mostre o perioada indelungata, timp in care am avut ocazia sa caut produsul dorit la reducere :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla