Treceți la conținutul principal

Idei pentru o iarna mai frumoasa - partea a doua

  Salutare! Am stat putin in cumpana inainte sa fac postarea aceasta. De ce? Pai eu n-am mai cumparat nimic de la Yves Rocher de multa vreme. Chiar daca cumparam in prostie acum 7-8 ani, in ultima vreme am avut alte si alte tentatii si efectiv n-am mai apucat sa dau spargere la Yr.

  Chiar daca nu cumpar, asta nu inseamna ca nu stiu noutatile lor :)). Si intrucat prima postare cu ideile pentru o iarna mai frumoasa (care avea in centru noutatile de la Oriflame) s-a bucurat de mare succes, am zis sa va arat ce mi se pare mie interesant de pe site-ul Yves Rocher.

   In noiembrie, oferta Yr suna cam asa:

1. -35% reducere pentru un produs la alegere, cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata. Reducerea se aplica celui mai scump produs din cosul de cumparaturi.
2. O surpriza din 4 la alegere, pentru o comanda de minim 39 RON:
- Surpriza secreta, in valoare de 155 RON
- Lapte reparator pentru corp
- Set de 16 globuri de Craciun
- Pledul moale si calduros
3. Pentru o comanda de minim 99 RON parfumul So Elixir Purple (50 ml) poate fi achizitionat la pretul special de 15 RON, doar in luna noiembrie.
4. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON.
In plus, si in noiembrie avem trei oferte speciale: pentru o comanda de minim 99 RON puteti achizitiona la un pret special:
1. Oglinda pentru machiaj, cu suport, la doar 14,9 RON
2. Set de doua cani decorate festiv, la doar 14,9 RON
3. Breloc ursulet de plus, la doar 14,9 RON
De asemenea, in luna noiembrie am lansat si colectiile in editie limitata, dedicate in mod special sarbatorilor de iarna! Totodata, am pregatit si o selectie de produse de machiaj in editie limitata, ce urmeaza tendintele sezonului rece 2014-2015 in materie de make-up. Pentru a celebra sezonul sarbatorilor, am pregatit si doua selectii speciale: una cu idei de cadouri pentru cei dragi, in care veti regasi seturi de ingrijire personala si de machiaj si o selectie in care veti regasi toate parfumurile si produsele parfumate la preturi speciale, reduse cu 30%.



    Am intrat pe site si am gasit multe produse care mi-au facut cu ochiul ;).

- in primul rand gelul de dus si laptele pentru corp cu aroma de pere si caramel






- din aceeasi gama, lumanarea parfumata
- produse Fruits Rouge - pot fi cumparate individual sau direct in set (gel de dus, sapun lichid, crema pentru maini, balsam de buze)


- produse din gama Fruits Noir - mie mi-au atras atentia in special crema fondanta pentru corp, laptele pentru corp si exfoliantul :)




- set de trei mini-parfumele. Intotdeauna am considerat oferta aceasta cu trei parfumuri micute la 29 de lei fiind cea mai inspirata - pretul mai mult decat accesibil, aromele Yr sunt persistente si astfel raportul pret-calitate ireprosabil. De altfel, setul este o foarte buna ideea de cadou mai ales daca aveti multe prietene de cadorisit :).
- pentru cele care iubesc sclipiciul, exista si trei variante de gel de dus cu particule stralucitoare




- in plus, daca cumparati oricare trei geluri Jardins du Monde platiti doar 22 de lei si primiti si un burete cadou. Gelul meu preferat e cel cu floare de Tiare :).

-dintre ofertele speciale de care am vorbit la inceputul postarii, cel mai mult imi plac canile. Dar si ursuletul-breloc e simpatic ;).


  Daca incepeti sa adunati cadouri pentru cei dragi, sper ca v-am ajutat :). Oricum, astea au fost alegerile mele, dar pe site-ul Yves Rocher aveti mai multe idei de cadouri.

  Voua ce v-a atras atentia?


Kissez!

Comentarii

  1. si pe mine ma tenteaza,dar nu inteleg ce e cu cei 155 de lei,mai putea lamuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca comanzi de minim 39 de lei ai de ales intre patru cadouri. Unul dintre aceste cadouri este in valoare de 155 de lei, insa este o surpriza si vei descoperi despre ce este vorba atunci cand vei primi coletul yr. sper ca am explicat ok :).

      Ștergere
  2. Pere si carameeeel !!!!!trebuie sa fie bestial!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gama Fruits Noirs ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e ceva misterios la gama asta, cel putin asta imi inspira :).

      Ștergere
  4. ma tenteaza maxim gama cu pere si mure! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele din noua gamă de Crăciun mi-au atras atenția rău-rău. :)) Eu am plasat o comandă și luna trecută, n-aș prea vrea să-mi mai iau nimic de la YR... dar nu știu dacă rezist. Mă mai gândesc până la finalul lunii. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. recunosc ca imi plac produsele lor ,cel putin gelurile de dus ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Fabulous!!!

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici nu stiam ca YR are si lumanari parfumate :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Fruits rouge! Fruits Noir! Caramel!
    Ce bine sunaaaa! Cred ca miros foarte bine! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla