Treceți la conținutul principal

Me time tag ;)

  Hello! Ideea acestu tag mi s-a parut foarte simpatica, asa ca m-am bucurat cand m-am vazut nominalizata de Mihaela - multumesc :).


What do you watch or read during me-time? // La ce te uiți sau ce citești?

  Conteaza foarte mult ce stare de spirit am: uneori aleg o carte serioasa, alteori una mai usoara, in alte zile imi place sa stau si sa ma uit la clipuri pe youtube sau sa citesc bloguri (fara sa comentez, recunosc). Si se mai intampla sa ma uit si la seriale.

What do you wear during me-time? // Ce porți?

  Hainele mele de casa de obicei. In niciun caz nu m-as putea relaxa in hainele cu care ies pe-afara iar in pijama de-obicei ma schimb cand am terminat toate activitatile si ma pregatesc de culcare.


What are your me-time beauty products? // Ce produse cosmetice folosești?

  Logic, si aici difera in functie de preferinte, dar de obicei apelez la masti sau o baie cu multa spuma sau pur si simplu incercarea unui produs nou de ingrijire corporala.


What do you eat/drink during me-time?  // Ce mănânci /bei?

 Uneori chiar nimic. Daca totusi am chef de ceva, prefer ceva rapid si pe care-l rup/iau cu o mana in timp ce cu cealalta butonez mouse-ul sau intorc vreo fila. De baut ori un ceai, ori un suc, depinde de vreme. Daca nu, ma multumesc si cu apa plata.



Current favourite candle? // Lumânarea preferată din această perioadă?

 Asta-i ca si cu parfumurile: mi se schimba preferintele  de la zi la zi: acum spre exemplu as zice ca vreau ceva cu scortisoara :)).


Do you ever have outdoor me-time?  // Îți petreci vreodată timpul singură afară?

 Da, uneori ma duc sa citesc in parc sau plec singura prin magazine second-hand (desi asta nu e chiar afara).


Would you ever go see a movie alone? // Te duci vreodată singură la film?

  Chiar m-am dus o data, dar cu multi ani in urma.  Nu cred sa ma simt asa de atrasa de-un film incat sa plec de una singura sa-l vad. In alta ordine de idei, ma enerveaza la culme sa ma uit cu cineva la un film - de obicei ma uit singura si ma dispera orice prezenta in jurul meu :)). Stiu, rar ati auzit asa ceva.


Favourite online shop?  // Magazinul online preferat?

 Sunt cateva, dar nu stiu cum se face ca se tot schimba in topul meu :)).


Anything to add? What else do you do during me-time?  // Vrei să mai adaugi și altceva? Ce altceva mai faci?

  Uneori imi place sa am me time dimineata! Sa citesc in liniste o carte ce ma intereseaza, sa incerc vreun machiaj mai altfel, sa caut prin mostre si sa mai incerc ce ma tenteaza sau pur si simplu sa fac planuri.


  

  Eu imi iau blogroll-ul la taguit - cine doreste sa-l completeze s-o faca si sa-mi spuna, ca sa vin sa citesc ;)).


Kissez! 

Comentarii

  1. ce tag dragut. sper sa am timp sa il fac si eu desi mai am inca unul de la tine care ma asteapta. :D:D
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ideea de Me Time dimineata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. la unele intrebari am exact acelasi raspuns :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau și eu să îl faccccc, acum mă apuc de scriss :D

    RăspundețiȘtergere
  5. dragut tag si interesante raspunsuri :)) mai ales cel cu cititul in parc. la mine in oras atat de ciudati sunt oamenii incat daca fac asta,se uita ca la masini straine :)) eh.. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine mai sunt cativa ametiti ca mine, acre citesc. uneori suntem priviti mai ciudat, dar asta e :).

      Ștergere
  6. Ce rapidă ai fost! :)) Mi-au plăcut răspunsurile tale și mă regăsesc la unele lucruri.
    Dar cum să nu-ți placă să te uiți cu cineva la film? :)) Mie nu-mi plac persoanele care încep să explice filmul fără să fie întrebate, de parcă restul am fi bătuți în cap și nu am înțelege ce se întâmplă (am întâlnit persoane din astea).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am fost rapida cu tag-ul, dar uite ca am fost foarte inceata cu rspunsul la comentarii :)).

      da, eu ma uit singura singurica la filme si ma apuca toti nervii daca vine cineva sa se puna langa mine, ca ma distrage :))).

      Ștergere
  7. Ah,me time!Cred ca e momentul meu preferat din zi!Cred ca o sa fac si eu tagul pentru ca-i dragut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihaela impreuna cu Adina si Ira m-au pus la treaba si pe mine! Am in draft postarea! Sunt ceva diferente in raspunsurile noastre! ;)

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut ca ai postat, dar n-am apucat sa citesc :)), recuperez eu cu siguranta!

      Ștergere
  9. Dar sa vezi filme singura nu are acelasi efect:D
    Acum cred ca depinde si de filmul pe care il vezi. Singura nu m-am mai uitat de mult la film acasa...iar la cinema singura? No way!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla