Treceți la conținutul principal

New stuff - gama Beautiful Cosmetics

  Salutare! Astazi va fac cunostinta cu un brand de care, rusine sa-mi fie, am aflat doar foarte curand. Dupa cum cred ca ati observat, in ultima vreme am fost mult mai deschisa spre produsele romanesti si am testat cateva. Majoritatea mi-au placut, asa ca mi-am dorit sa vad ce-i si cu aceasta gama Beautiful Cosmetics.

  Produsele se gasesc in plafare, dar si in magazine online, iar site-ul oficial este Phenalex, locul unde puteti sa cititi toate informatiile despre aceste produse. Notez si eu un pasaj:

 
   Pornind de la ingrediente ca apa termală, din zona balneoclimaterică Băile Felix,  și o combinație de uleiuri vegetale am îmbogățit acestă emulsie cu AntioxiVita alături de  principii active cum sunt vitamina A și E, armonios combinate cu ulei esențial din flori de Lotus și Iris.
AntioxiVita este un antioxidant puternic, extras din sâmburi și pielițe de struguri, realizat după un brevet de invenție medaliat cu Aur la Salonul Internațional de Inventică IWIS.
Antioxidanții din struguri reduc ridurile și inhibă acțiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza și elastaza responsabile cu îmbătrânirea prematură a pielii, limitează distrugerea fibrelor de colagen și ajută la constituirea legăturilor naturale între fibrele de colagen. Protejează pielea de acțiunea distrugătoare a radicalilor liberi.


   Trebuie sa recunosc, suna foarte bine! Asa ca de curand am inceput sa le testez. In gama puteti gasi: crema de ochi, crema hidratanta, crema anti-rid, crema de noapte, crema de maini, demachiant si crema anti-celulita. Le-am incercat pe toate si am avut o surpriza foarte placuta. Viitorul pare promitator iar eu aplic aceste creme zilnic. Toate au acelasi miros, o aroma suava, care cred ca nu deranjeaza pe nimeni, se aplica foarte usor, intra repede in piele, iar demachiantul ma ajuta sa scap rapid de make-up. Preturile sunt foarte prietenoase si se potrivesc oricarui buzunar.
  Voi face si review-uri separate, dar vreau sa mai testez putin, ca ideile mele sa fie foarte clare. 



   Ati auzit de aceasta gama? La care produs ati dori sa vedeti cat mai repede un review? :)


Kissez!

Comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Abia astept sa citesc review-urile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). de abia astept sa le scriu, dar sa vad cu care sa incep :)).

      Ștergere
  2. Eu le cunosc si am cateva produse de la ei. Sunt super bune, curate - adica fara chimicale si de o calitate extraordinara. :-)
    www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu m-am gandit ca voi fi asa multumita de ele, dar nu poate decat sa ma bucure :).

      Ștergere
  3. Nu am auzit pana acum de ele. Cam la toate as vrea sa citesc review-uri :)), dar in special la crema anticelulita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crema anticelulita cred ca va fi printre ultimele la review, nu de alta dar acum testez alta crema, e pe terminata, dar minim o luna trebuie sa o folosesc...

      Ștergere
  4. Fain, mai ales ca sunt fabricate la noi, spre deosebire de Ivatherm, ce foloseste tot apa termala romaneasca. Am googalit acum putin, imi aduc aminte ca am citit un articol acum ceva timp despre doamna cu extractul, dar de aceasta linie nu stiam. Eu vreau review la crema hidratanta, la cea pentru ochi si ma mai intereseaza textura lotiunii anticelulitice. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Bumarica mea draga, acum aflu despre aceasta gama de produse! Ma atrag, mai ales ca eu ma inteleg bine cu produsele de ingrijire romanesti! Astept cu nerabdare impresiile tale complete! In mod deosebit, ma intereseaza crema de ochi!

    Pupiiiici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti dai seama ca sansele sa ti se potriveasca sunt enorme, mai ales ca mi s-au potrivit mie, cu tenul meu fitzos si apucat :)).

      Ștergere
  6. am citit despre aceste produse de ceva timp,insa din pacate nu am avut ocazia sa le incerc...desi mi-as fi dorit.M-ar interesa o recenzie la crema anti-rid. kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana la review iti pot spune ca imi place putin mai mult crema antirid decat cea hidratanta :).

      Ștergere
  7. Am mai auzit de ei :) Pe mine ma intereseaza in primul rand demachiantul :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am auzit de acest brand, insa imi place ca au apa.termala! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla