Treceți la conținutul principal

Reviste: Beau Monde Style de noiembrie

  Salutare! Desi nu cumpar foarte des reviste, mai mereu ma interesez de copertile si cadourile lor. Imi place sa fiu informata in acest domeniu, de fapt mie-mi place sa stiu cam tot :)).

  Bineinteles, am aflat foarte repede ca Beau Monde Style are un cadou cel putin interesant: set format din fard si ruj Essence - 15 lei. Culmea, in primele zile dupa aparitie, n-am avut tangenta cu chioscurile de ziare, dar in acelasi timp tot incercam sa ma conving ca nu am nevoie de produse noi, ceea ce era doar semi-adevarat: ruj nude nu mai aveam in dotare de ceva vreme, dar eram ocupata cu alte produse pentru buze.

  Intre timp, am vazut articolul Adinei si imediat dupa, duminica trecuta, am trecut pe langa un chiosc si am vazut revista in vitrina. Logic, chioscul era inchis, ca asa se intampla cand imi trebuie mie ceva. De luni, da-i si cauta prin tot orasul, bineinteles ca n-am mai gasit-o. Doar a cincea zi, vineri, mi s-a parut c-o zaresc la un chiosc, dar eram in intarziere si mai ca fugeam pe strada. M-am intors tot pe-acolo dupa cateva ore, osciland intre: daca era Beau Monde si mi-a luat-o cineva? Daca n-am vazut bine? Daca era cu totul alta revista! V-ati prins ca o voiam rau de tot! :))

  S-au aliniat astrele se pare, ca era chiar Beau Monde, ultima, biata de ea, lipita in stil barbar cu un kil de scotch de vitrina! Mai ca voiam s-o ajut pe vanzatoare s-o dea cat mai repede jos de-acolo :)).

  Cred ca unora o sa va para surprinzator, dar am vrut revista mai ales din cauza fardului :)). Eu nu prea folosesc des farduri, insa nuanta acestuia mi s-a parut divina. Ca m-am indragostit de ruj, asta-i partea a doua :)).

  Vineri seara le-am adus in casa si sambata de dimineata ma machiam de zor!


  Fardul e in nuanta Cappuccino, please, numarul 58, are 2,5 grame iar rujul in nuanta 52 In the nude si are 4 grame. Doar aceste nuante au fost disponibile. Pe bune, nu-mi aduc aminte de cand n-am mai vazut un cadou asa inspirat la vreo revista: in primul rand nuantele acestea se potrivesc majoritatii fetelor, iar in al doilea rand, rujul si fardul fac o pereche imbatabila. Aceste produse au fost scoase din productie, nu se mai gasesc pe site-ul oficial, asa ca practic e ultima sansa de-a le prinde.

  Dupa cum va spuneam, ieri le-am folosit: am aplicat fardul fara nicio baza si-a tinut cateva ore, decent. Am de gand sa-l folosesc des de unul singur, pe intreaga pleoapa, arata bine.Oricum, la o astfel de nuanta nici nu se observa daca are tendinta de-a se strange in pliuri. Ochii par mai luminosi, privirea mai odihnita. In plus, se aplica foarte usor. Rujul miroase a bombonele, are o textura light, poate fi aplicat si fara oglinda. Eu am buzele pigmentate, iar acest ruj mi se potriveste perfect. In plus, hidrateaza nesperat de bine buzele. Rezistenta e medie, dupa 3 ore am simtit nevoia sa-l retusez. Mie-mi lasa impresia ca se vede ca un gloss pe buze, e lucios.

  Cu ajutorul acestor produse pot construi cel mai natural look, un no make-up make-up :)). Numai noi, fetele, stim cata atentie se ascunde sub un asemenea look, restul cred ca asa ne-am trezit, nu? :))


  In interiorul revistei am gasit o hartie care aduce cu un prospect in care eram anuntata ca produsele se pot folosi pana in decembrie 2017. Pe de alta parte, pe fiecare ambalaj e notat anuntul cu 24 de luni de valabilitate de la data deschiderii. Asa ca pot sa le folosesc aproximativ doi ani, desi eu cred ca o sa le termin mult mai repede.


  Revista? Pai revista are doar 122 de pagini, alte mostre nu are. Dintre articole mi-au atras atentia 7 femei care schimba regula, unde putem citi povestile a sapte femei de succes in domenii considerate a fi mai mult pentru barbati, articolul despre Vivienne Westwood si cel despre Berlin la 25 de ani dupa caderea Zidului. In plus, daca mai vad mult reclama pentru parfumul 212 VIP Rose, s-ar putea sa fac o achizitie necugetata :)).



  Daca v-am facut pofta de revista si produse, v-as sugera sa cautati pe la chioscuri mai dosite de ochii lumii si prin Inmedio, de-obicei acolo aduc mai multe reviste cu cadouri. Si-asa, la incheiere, nu pot sa nu remarc ca mi-am gasit prin intermediul revistelor si rujul rosu perfect (cu subton albastru de care ma feream), dar si nude-ul perfect :)).


  Pe voi ce revista v-a tentat luna asta?


Kissez!



P.S. Hai, fuga la vot!!! :))

Comentarii

  1. Daaa, mi-ai facut poftaa!! ;))
    Rujul arata demential, iar fardul e super misto. Vreau si euuuuuuuu!!!
    Pupici! :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu rujul ma dau in nestire de trei zile incoace :)). sunt curioasa sa vad cat tine :)).

      Ștergere
  2. Eu am vrut sa imi iau Unica, un demachiant imi lipseste dar astept sa imi vina Garnierul la munca.
    Stii cum miroase Vip Rose? Mamaaa, e o sampanie fina fina de tot. <3 Dar dupa o vreme ramane cam masculin pe pielea mea, asa ca prefer Vip-ul auriu. :D
    Sa folosesti cu drag produsele, sunt tare frumoase dar din pacate mie nu imi sta bine cu bejuliu si oricum am enshpe rujuri asa ca sunt cuminte. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unica plus micelara am vazut in multe locuri, macar la astea s-au aprovizionat :)).

      nu stiu, dar pot sa-mi inchipui :))))).

      multumesc :). si eu prefer culorile mai puternice pe buze, dar vad ca in ultimele zile am avut chef de nude :).

      Ștergere
  3. Am sa o caut si eu maine :) E tentanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am luat-o,sunt chiar finute produsele essence,am mai luat Unica cu Gel de dus yves rocher.pup

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi-a picat cu tronc rujul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi convine ca nu usuca deloc buzele, eu am o mare problema cu asta.

      Ștergere
  6. Am achiziționat-o și eu săptămâna asta și sunt la fel de încântată de achiziție, sunt foarte bune ambele produse... chiar acum le port. :)) Și eu am rămas uimită de cât de hidratant e rujul, presimt că va avea un loc bine meritat în „favoritele lunii”! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu le port acum :)). da, e mai hidratant ca un balsam :).

      Ștergere
  7. Si eu am luat revista acum cteva zile si de atunci folosesc fardul zilnic , este pigmentat si rezista bine , iar rujul este foarte hidratant nici nu imi mai trebuie balsam :*:* mie una imi plac foarte mult aceste produse :* pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu tot asa, de cand l-am luat, fac abuz de el :)).

      da, chiar sunt bune :).

      Ștergere
  8. Sunt foarte drăguțe produsele :X. Și eu mi-am luat revista si fardul îmi place tare mult :D. Rujul parca nu e atât de pigmentat pe cât mi-aș fi dorit, dar e ok.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma temeam ca va fi prea pigmentat, asa ca pe mine m-a bucurat sa-l descopar asa light :).

      Ștergere
  9. am fost si eu azi sa o caut, dar nu am gasit la chioscul unde merg in general..incerc si maine...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar foarte frumoase nuantele!!! Sa le folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. am fost asa aproape sa o cumpar si eu!Dar cand am vazut la alte fete ca e semi transparent rujul, gen gloss, am dat inapoi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, este semi transparent. pentru mine e un plus, il pot aplica si in mers :).

      Ștergere
  12. Eu n-o sa scriu un comentariu referitor la subiectul postarii- doar o singura remarca- regret ca n-am stiut din timp de cadoul oferit de beau monde, mai ales pentru ruj mi-as fi dorit-o.
    Vreau sa scriu aici despre gestul minunat pe care l-a facut Alina pentru mine, atunci cand a scris postarea "Un milion si un concurs" http://alinaluibrumarel.blogspot.com/2014/10/un-milion-si-un-concurs.html
    Poate v-ati mirat atunci cum de castigatoarea nu a scris nici un comentariu la acea postare si de atunci liniste totala. Ma simt datoare deci sa vin cu o mica explicatie- am fost in concediu la tara la parintii mei, abia sambata am reusit sa intru pe net de pe telefon si asta destul de greu pentru ca semnalul e destul de slab (in casa aproape inexistent cateodata) si nu stau la cucuietii din deal, doar ca asa sunt serviciile in Romania.
    Asa cum i-am scris Alinei pe FB (comentariul de la articol pe care l-am scris nu a fost primit) gestul ei mi-a inseninat ziua si aproape mi-a adus lacrimi in ochi. Si de atunci m-am tot gandit - cum se poate ca un om pe care il cunosti doar prin intermediul internetului sa te aprecieze, sa te pretuiasca, iar cei de langa tine prieteni sau chiar din familie sa te raneasca sau doar sa profite de bunatatea ta. In contextul asta gestul Alinei a insemnat insutit pentru mine. Ea a putut sa ma vada cu adevarat, sa ma citeasca, ca sa spun asa, doar din comentariile trimise de-a lungul timpului,desi n-am scris niciodata romane in cometarii. Am mai scris o data la concursul organizat de Alina -" 10 pentru blogosfera" ce inseamna pentru mine blogurile pe care le citesc in mod constant, voi imi sunteti prietene, caci mutata la 500 km de casa, greu iti poti gasi prieteni adevarati, oameni care gandesc la fel, oameni care au aceleasi preocupari cu ale tale.
    Iti multumesc Alina, va multumesc fete dragi, pe care v-am descoperit prin intermedul Alinei, pentru tot ce faceti- minunat si din suflet, sper sa ne citim pana la adanci batraneti, eu va raman fidela si va trimit imbratisari si toate gandurile mele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi, eu nu m-am mirat ca n-ai traspuns imediat, eram convinsa ca ai un motiv foarte bun :).

      citind cele de mai sus, pot sa-ti spun acelasi lucru: si mie mi s-a intamplat sa fiu mult mai apreciata de prietenele din mediul virtual decat de oameni pe care ii consideram apropiati si credeam ca impartim si bune si rele.

      consider ca prin scris se vede cel mai bine ce personalitati avem, pentru ca pe internet nu prea avem interes sa ne prefacem. in plus, modul de a scrie, de-a argumenta, spune enorm de multe despre un om.

      ma bucur ca-ti place blogosfera aceasta - chiar se nasc prietenii adevarate aici; ca ne vizitezi cat poti de des, ca-ti iei timp sa ne comentezi si practic sa ne sustii in activitatea noastra :).

      Ștergere
  13. eu am vrut si beau monde, dar la ce nunate sunt la fard si la ruj...ma las pagubasa. mai bine ma duc sa iau un fard din kaufland, de la raionul lor

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare ce sanse am sa mai gasesc revista? :))
    Vreau si eu rujul si fardul, maine caut. Poate sunt o norocoasa... :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac cadourile acestei reviste, sunt frumoase si sunt in nuante placute :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla