Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

  Hello! Iar a trecut cam mult de la ultima postare de acest gen si m-am grabit sa o scriu pana nu ne acapareaza complet cozonacii de Craciun :)).

  Si pe mititelul acesta Alicanti l-am descoperit cu cateva luni in urma, insa mereu uitam sa-i fac poza. Se gaseste in Lidl, costa doar vreo 70 de bani si este de fapt o napolitana trasa in ciocolata. Se lauda ca ar fi cu arahide, insa gustul nu este pregnant. In plus, merge perfect langa o cana cu ceai. Si nici nu-i mare, asa ca nu puteti face excese. Este foarte important insa sa luati doar o bucata, maxim doua, deoarece nu garantez ca puteti fi moderate in preajma lor :)).

  Si daca tot vorbim de Lidl, zilele acestea au adus si alte dulciurele in editie limitata: praline cu diferite creme de fructe (eu am luat cu zmeura si capsuni) si diferite soiuri de bomboane: cu cocos, cu arahide, cu arahide si ciocolata si trufe. Toate sunt foarte bune, dar ultimele doua mi-au placut cel mai tare. Pralinele sunt 22 de lei kilogramul parca, iar bomboanele 20 :).


  Cu ce fel ati incepe? ;)



P.S. Sper ca n-ati uitat de concursul de pe Facebook!
P.P.S. Miniprix au reduceri de pana la 80% la produsele Kenvelo, iar Kurtmann inca mai au reduceri de 70%!

Kissez!

Comentarii

  1. daca inainte nu mergeam in lidl, acum am devenit clienta fidela pentru cosmeticele lor si gama de dulciuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Heiiiiiii! Azi dau o fugă până la Lidl după bomboane :D!

    RăspundețiȘtergere
  3. HMMmm mi-ai facut pofta cu bombonelele alea si parca le-as incerca si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Noroc" ca sunt gripata rau si nu pot manca nimic, altfel as fi murit aici de pofta!
    In ceea ce priveste moderatia... nu promit nimic! :P

    Kisseeees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt in aceeasi situatie: am crezut ca-i raceala dar tare ma tem ca-i gripa :(((. lasa ca ne trece si recuperam :)).

      Ștergere
  5. Bomboanele le știu, sunt foarte bune. Acea napolitană n-am zărit-o până acum, dar pare yummy! :D Cu prima ocazie o s-o încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca le-ai descoperit deja, poate ti-am mai zis de ele - au la Lidl niste napolitane tot de la firma aceasta, cu trase in cioco, cu alune sau cu cocos. Sunt dementiale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, da, am avut si perioada in care-mi luam la fiecare vizita :)).

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu am inceput cu ele, dar mai apoi am devenit obsedata de celelalte :).

      Ștergere
  8. as incepe cu napolitana. dupa bombonele nu prea ma dau in vant. dar napolitana aia... mmmmm :X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla