Treceți la conținutul principal

Eau de Rochas Fraiche EDT - review



  Salutare! Anul 2014  a fost de departe anul in care am adunat cele mai multe parfumuri. Culmea, toate mi-au placut, chiar daca unele au fost cumparate doar din impuls si habar n-aveam cum miros. Pot doar spera ca norocul acesta sa ma tina si la anul sau chiar acum, inainte de sarbatori, pentru ca oscilez foarte tare si habar n-am ce sa fac. Cu siguranta voi face o comanda pe Aoro ori pana la Craciun ori imediat dupa. Am o lista cam mare, atat de parfumuri, cat si de alte cosmetice si, pe bune, nu stiu cu ce sa incep. In ajutorul meu vin macar preturile, care am observat ca tot scad pentru produsele care ma intereseaza. Sunt convinsa ca voi face o afacere buna, dar partea cea mai grea e alesul produselor. Acum, teoretic am parfumuri care sa ma tina cativa ani de-acum inainte, ba pot si imprumuta fara sa ma simt jefuita :)), dar eu cu parfumurile am treaba si pace! Nu te poti intelege cu mine cand mi se pune obsesia pe ceva. Sa va spun si ce-am pe lista? Pai am Wish de la Chopard – parfumul asta e mai mereu pe la oferte si unul dintre cele mai cumparate de pe site si se gasesc o multime de recenzii care sa-l recomande. Plus ca pretul este fenomenal de bun pentru nu mai putin de 75 de ml. Ma mai tenteaza Intimately Beckam si Signature for Her – gramaje super ok si preturi pana in 50 de lei! Lady Gaga nu-mi da pace cu Fame-ul ei, mai ales ca pretul e in jur de 80 de lei pentru 100 de ml. Loverdose de la Diesel imi pare un parfum de neuitat asa ca ramane pe lista mea permanenta. Mai sunt si altele, dar nu vreau sa va creez palpitatii cu pretentiile mele :)).


  Bine, hai! Ma confesez: as mai vrea si toate parfumurile Rochas! Nu de alta dar Eau Fraiche de Rochas este divin! Din momentul in care l-am ochit si pana l-am luat a durat putin timp. Cum l-am remarcat? Eram pe site si prospectam :)). Stiu ca am pierdut jumatate de zi incercand sa aflu cat mai multe despre parfumuri care-mi erau mai putin cunoscute. Trebuie sa recunosc ca despre Rochas nu stiam nimic, decat ca vin de pe taram francez. Nu adulmecasem niciun parfum, nici nu stiam sigur cate arome au. Doar ce primisem o mostra care mi-a placut la nebunie – Desir. Mi-a atras atentia cu faptul ca aroma este diferita, o explozie de fructe litchi care a mai si persistat suficient de tare incat sa-l vreau. V-am povestit de mostra cu cateva saptamani in urma. Ei bine, parfumul cu pricina nu se gaseste pe site, insa am dat de altele, care mi s-au parut foarte tentante. Am oscilat putin intre cel despre care o sa va povestesc astazi si Eau Sensuelle de Rochas! Pana la urma, m-am decis asupra primului, deoarece nuanta sa albastruie ma bantuia si-aveam chef de inca un parfum foarte fresh!

  Pentru faptul ca sticluta are 100 de ml, pretul este foarte bun! Ei bine, cand l-am primit l-am lasat o zi sau doua neatins. Intr-un fel ma temeam ca n-o sa-mi placa si evitam momentul. Intr-o dupa-masa, insa, m-am dus glont si i-am rupt tipla! L-am scos repede si… wow! Sticma era si mai adorabila decat aparea pe site. Parca este un parfum de printese sau macar de artiste. Recipientul este solid lucrat, pare ca are multa personalitate, iar dopul imi aduce aminte de parfumurile de pe vremuri. Fundita indulceste look-ul si ii confera dragalasenie. Repede, repede, sa miros! Prima impresie a fost ca e proaspat dar si vintage in acelasi timp! Lamaita ar trebui sa scrie pe el, caci e nota cea mai pregnanta si se simte puternica imediat ce ridic capacul. Pare un parfum exclusiv citric, insa lucrurile nu stau chiar asa. Aplicat pe piele, se tempereaza si isi fac prezenta note delicate, florale, dar si note calde, lemnoase. Din acest motiv eu il consider potrivit si pentru anotimpul rece, dar clar, ramane un parfum ce aduce prospetime si imi inspira ideea de curatenie si natura.

  Este persistent! Avand in vedere ca e apa de toaleta si ca e citric, rezista foarte bine cateva ore. Mie imi place foarte mult, insa trebuie sa va mai atrag atentia asupra unui fapt: daca aveti rinita alergica sau pur si simplu lamaita vi se pare aromata, s-ar putea sa intampinati cateva dificultati. Pe mine, spre exemplu, ma mananca nasul daca-l folosesc pe o vreme mai calda, asa ca neaparat il voi alege in zilele mai reci. Ar fi pacat sa nu ma bucur la maxim de el.


  Mie, parfumul acesta o sa-mi mai aduca aminte de ceva ce mie mi s-a parut foarte simpatic si care denota ca “aschia nu sare departe de trunchi”. Dupa ce incercasem parfumul acesta si eram entuziasmata, apare si mama acasa la interval de cateva ore. V-am zis eu ca o tot innebunesc de cap cu parfumurile mele, asa ca am sarit repede sa-i arat noul meu odor. L-am pulverizat pe-o incheietura si maica-mea, curioasa din fire, s-a grabit sa vada care-i treaba. Initial, n-a zis nimic, l-a mai mirosit inca o data, dupa care se uita la mine si zice: “Alina, asta-i cel mai frumos parfum pe care l-ai luat tu in ultima vreme! Imi plac toate pe care le iei, dar asta e minunat! Imi aduce aminte de tinerete si pur si simplu ma face fericita sa-l miros!”

 Pe mine m-a impresionat ce putere a avut acest parfum asupra ei si de-atunci l-am mutat la cosmeticele ei. S-a impotrivit o gramada ca, vezi Doamne, l-am luat pentru mine si saptamanal imi reaminteste ca ar trebui sa il iau de-acolo, insa i-am promis ca-l folosim amandoua, dar sa-l lase acolo, la ea :). Si mie mi-a placut mult, dar pe ea a fermecat-o si era mult prea pacat sa nu se bucure de el, mai ales ca erau 100 de ml la dispozitie. Asa ca pentru mine, Eau Fraiche de Rochas miroase a mama si a prietenia dintre noi :). Nota 10!


Kissez!

Comentarii

  1. Eu imi doresc La Femme de la Hugo Boss momentan. Pe acesta nu l-am testat. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata!
    Te-am nominalizat la un tag pe blogul meu. http://beautywithcriss.blogspot.ro/2014/12/tag-very-inspiring-blogger-award.html .Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. E interesant cum parfumurile "miros" a sentimente si a amintiri, nu? Acesta e unul din putinele produse caruia ii dai nota 10 pe deplin. Zic ca merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam toate amintirile le asociez cu parfumuri :).

      la parfumuri dau mai des 10 :)).

      Ștergere
  4. Frumoasa sticla!:X Eu am problema asta ....sunt atrasa de sticle! Si ma enerveaza cand gasesc un parfum misto cu sticla urata!:)) Sa stii ca si eu am cam adunat parfumuri si mai am multe pe lista....se cere o interventie in forta!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu patesc :)).

      dar mai rau e daca dau de-un parfum mai nashpa intr-o sticla faina :)).

      Ștergere
  5. Ambalajul mie imi striga a iarna, o cascada inghetata, un palat de clestar, o prospetime de iti zburleste pielea pe tine si totodata imi place. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sticluta mi se pare deosebit de eleganta.
    Trebuie sa-l caut si eu. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. daca e de nota 10, merita mirosit. eu momentan sunt incantata de so elixir.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca mi-ar placea mult. o sa il vanez la vreo oferta.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum s-a mai scumpit fata de cat era cand l-am luat eu, dar probabil o sa-l mai bage la oferta :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla