Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii decembrie

  Hello! Intrucat maine o dam putin pe capitolul carti, m-am gandit sa va prezint inca de astazi cosmeticele preferate in aceasta luna. Decembrie a trecut ceva mai repede, insa gandurile mele capteaza intreg anul 2014 si pot spune ca a fost un an care nu a iesit in evidenta cu nimic, desi imi propusesem niste lucruri. Totul s-a miscat destul de greoi, dar uitandu-ma la altii, eu am avut si domenii norocoase, chiar daca nimic n-a fost amazing! Unul dintre domeniile norocoase a fost cel legat de testari si cosmetice in general, deoarece in 2014 am avut doar cateva produse care nu mi-au placut si asta mi se pare foarte ok.

  Acum, pe final, am mai descoperit cateva care mi-au placut sau m-am intors la vechi iubiri:

- Syoss din nou. L-am tradat intr-o vreme si foarte rau am facut si voi detalia in ianuarie pataniile mele.

- gelul de dus Olivia and the beauty tree cu rodie pe care l-am luat din Grecia si nu regret o clipa.

- spray-ul Bourjois cu cirese - miroase fain si protejeaza foarte bine!

- scrubul Avon cu ciocolata, imi place ca e bland si ca miroase a budinca (nu mi-au ajuns dulciurile mancate, a trebuit sa le pun si pe mine!).

- Gloves in a bottle, o minune mica pentru pielea deshidratata despre care v-am povestit deja.

- luna aceata m-am reintors la More by Demi, l-am folosit zilnic si cred ca in curand ne vom desparti. Ce-i drept, il am de la sfarsitul lui 2012 :).
 - de prin 20 decembrie incoace, am descoperit gelul de dus Balea cu cirese si el m-a invaluit cu aroma sa minunata pe toata perioada sarbatorilor! Il iubesc! :)



  Cam astea sunt favoritele! Acum sunt curioasa ce-o sa descopar eu frumos in 2015 :).


Kissez!

Comentarii

  1. gelul de dus Balea arata tare bine.. mi-as dori sa il incerc si eu

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Exfoliantul de la Avon e o minune, sincer!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am tradat pe Syoss dar m-am intors parca si mai indragostita la el.
    E pur si simplu samponul perfect pentru parul meu gras.
    De cand il folosesc am uitat ce inseamna sa iti speli parul in fiecare zi sau o data la 2 zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am reusit s-o rares la 3 zile, mi se pare fenomenal, mai ales ca am tot purtat caciuli si bascute pe cap.

      Ștergere
  4. Si eu vreau gel de dus din Grecia! :)) Arata foarte bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. crema de maini o ador si eu,pot sa zic ca e preferata mea pe 2014 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gloves? eu l-am, folosit si pe fata si am fost tare multumita :).

      Ștergere
  6. Ce mă bucur că îți place scrub-ul cu ciocolată! Știi deja că l-am lăudat în fel și chip. :)) Eu luna asta l-am consumat, momentan am trecut la vanilie (foarte fain și ăsta), dar probabil că o să-l reachiziționat pe viitor.
    Trebuie să încerc gelul ăla de duș cu cireșe, arată yummy! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e super fain! pe cel cu vanilie l-am avut chiar cand a aparut, a fost fain si el :).

      neaparat, aband in vedere ca avem gusturi comune! :)

      Ștergere
  7. bine ca te impaci cu Syos
    eu numai cu head& shlouders ma impac bine

    RăspundețiȘtergere
  8. SI mie imi plac gelurile de dus Balea cu arome fructate - miros taaare bine! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai deliciosenii!!! Numai arome apetisante! Mmm... mi-a lasat gura apa si nu apare nimic de mancare in poze! :P

    Kisses, Alina!
    Happy New Year! Have a supercalifragilistic one! ;)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) iar esti ghidusa! :))

      sa fie, Ilda! :) pentru toata lumea.

      Ștergere
  10. Hey...daca ma gandesc bine nu stiu sa povestesc exact cum am ajuns sa descopar blogul tau acum vreo 2 zile, dar tin sa te anunt ca stau nedezlipita de el de atunci si am ajuns cu cititul pe la mai 2013...am luat-o descrescator :). Imi plac postarile tale si din 2015 voi deveni cu siguranta un cititor activ al blogului tau. Te pup si iti urez un an nou fericit. Simt ca am mai castigat o prietena la sfarsitul acestui an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow, mersi pentru comentariu :). ma bucur tare mult. in total, sunt vreo 1300 de postari pe blog, mai ai material :).

      te astept cu drag si-n continuare si ma bucur ca-ti place blogul meu :).

      Ștergere
  11. nici eu nu prea am avut parte de produse care sa nu mi se potriveasca. :D:D
    imi face cu ochiul gelul asta de dus de la Balea. :X
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai atata am discutata noi despre ce sa luam si ce nu, incat am atras norocul :))).

      stai ca-i fac si review :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla