Treceți la conținutul principal

Gel de dus Balea Black Secret - review

  Salutare! M-am indragostit iremediabil si la prima mirosire de acest gel de dus, dar nu mi l-am luat chiar atunci. Dupa ce-am ajuns acasa, m-am gandit obsesiv la el si, cu prima ocazia, m-am reintors la Dm si l-am azvarlit in cos. Costa doar 6 lei, ca toate gelurile Balea, are 300 de ml si un ambalaj care mie-mi place foarte mult, doar are si ceva portocaliu. Singurul inconvenient este ca nu pot vedea ca gel mi-a mai ramas in sticla, oricum se va termina in curand - in ultima luna am abuzat de el.

  Numele de Black Secret ii vine manusa, deoarece are ceva misterios. Notele principale sunt de vanilie si portocale, insa rezultatul nu este tocmai gurmand, nu ma duce cu gandul la o prajitura spre exemplu. Il pot asemui oarecum cu acele caramele cu vanilie Amanie parca, de la Lidl, dar tot va pot spune ca nu-i un produs care sa te faca sa vrei sa-l mananci/bei. Impresia finala e de-o aroma usor orientala, puternica, un parfum potrivit in special pentru luna decembrie. De altfel, acest gel este intr-o editie limitata, asa ca sfatuiesc sa-l cumparati cat mai repede, altfel s-ar putea sa-l pierdeti.


  Alt lucru care m-a incantat la el este culoarea: portocalie! Textura este undeva intre gel si crema. Produsul este foarte spornic, spumeaza rapid si mult, spala bine si nu-mi usuca deloc pielea. Ba chiar mi-o parfumeaza pentru ceva vreme. Nu am ce sa-i reprosez, l-ati vazut si printre favoritele lunii noiembrie. As zice ca l-as mai cumpara, dar sunt constienta ca vreau sa incerc prea multe geluri. Oricum, merita, e o aroma altfel :). Nota 10!



Kissez!


Comentarii

  1. am fost la Dm duminica dar nu l-am vazut...:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Il am . Asteapta cuminte sa fie folosit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea intensa e chiar o surpriza ultra placuta. Si mie imi place tare mult si l-am folosit intensiv pana sa ma confrunt cu problemele de piele, acum e un pic in stand by pana imi revin ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma asteptam sa fie portocaliu!

      :( iti doresc sa poti reveni la el cat mai repede...

      Ștergere
  4. Am si eu un Balea in editie limitata care imi place muuult...cu mango! Ce nu imi place la aceste geluri de dus este faptul ca mirosul nu ramane pe piele mai mult timp...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi se pare ca persista, poate ar trebui sa-l incerci pe cel cu pitaya :).

      Ștergere
  5. Si eu m-am indragostit cand l-am mirosit dar nu l-am mai gasit nicaieri :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( eu cred ca il vor mai aduce, dar probabil ca se si epuizeaza rapid fiind o editie limitata.

      Ștergere
  6. hmmm,pacat ca nu am Dm in zona,arata foarte bine si imi place mult si descrierea facuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Great review

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. In ultimul timp am observat ca nu imi mai plac aromele orientale. Trebuie sa fie dulce, floral, fructat, dar sa nu fie oriental. Si trebuie sa ma faca sa vreau sa-l mananc. Am acum un gel de dus cu cocos si desi iubesc cocosul nu ma face sa vreau sa-l mananc si atunci nu a primit un plus de la mine ca sa se regaseasca in cosul meu data viitoare. Mi s-au cam schimbat gusturile in ultima vreme si numa' vad ca la anul voi umbla dupa arome orientale :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi se schimba gusturile mai mereu :)). acuma imi plac toate :)).

      Ștergere
  9. Eu am terminat deja un tub si ma gandeam ca trebuie sa ma fac de-o nou vizita in DM. Mi-a placut mult gelul asta de dus.

    RăspundețiȘtergere
  10. arata bine chiar si recipientul. imi plac mult astea negre :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa rau imi pare acum ca nu am luat gelul acesta de dus de la raft atunci cand l-am vazut ultima oara. :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla