Treceți la conținutul principal

Merry Christmas!

  Salutare! I have a blue Santa Claus! :)) Trecand la lucruri serioase, sper ca aveti un Craciun minunat, ca sunteti alaturi de cei dragi si (pe o parte mai superficiala) ca ati primit tot ce va doreati!

  Eu am fost foarte rasfatata anul acesta in punct de vedere al cadourilor, chiar daca nu prea sunt din sfera cosmeticelor. Din pacate, ca-n Legile lui Murphy, mie mi se strica unitatea/monitorul fix de sarbatori sau in cel mai bun caz in weekend, cand nimeni nu le poate repara. Nici anul acesta n-am scapat, asa ca ieri unitatea a inceput sa traga greu si deja aveam mari emotii ca n-o sa va pot ura in dimineata de Craciun. Mi-a facut hatarul si iata-ma online, dar daca dispar subit zilele viitoare, sa stiti ce s-a intamplat.


  Pana ne citim din nou, va las cu colectia mea de dulciuri, se vede ca Mosul imi stie pasiunea, desi momentan eu m-am infipt la cozonac! :))



  Craciun fericit! :*


Kissez!

Comentarii

  1. Ce de bunătăăăţi! Primeşti ajutoare? :)))
    Te pup şi îţi doresc un Crăciun fericit, plin de lumină în suflet :*
    P.S.poate totuşi, n-o să se strice unitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. primesc, primesc :).

      multumesc la fel!

      nu cred, e tot mai rau, dar se va rezolva intr-un fel sau altul.

      Ștergere
  2. Sa le papi sanatoasa! :)
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le degusti pe toate cu placere, ciocolata heidi e...divina! Craciun fericit si sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Crăciun fericit cu sănătate, linişte şi relaxare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc la fel :). de pe dupa-masa vine si relaxarea :).

      Ștergere
  5. HO HO HO Merry Christmas! Sarbatori fericite si un Craciun minunat si, pe langa toate dulciurile astea, Mosu' sa vina cu un sac plin de veselie, mici si mari bucurii, momente minunate speciale cat sa-ti ajunga pentru tot anul urmator.

    Si ce dulciuri ispititoare ai. Sa-ti spun care-mi trag cu ochiul? Cea cu gingerbread si ultima cu portocala si..lichior? Nu imi dau seama ce e mai exact :D. Si Heidi cu mar si scortisoara parca parca m-ar ruga sa o bag si pe ea in seama, dar eu am una cu visine intregi si parca asta imi intregeste pofta inimii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumeeeeesc la fel :).

      cu cointreau e.

      si-am mai primit deja si altele, am stoc pana la paste :)))). na hai sa nu exagerez, pana la valentine's day :)))).

      Ștergere
  6. Ai primit ceva dulciuri!
    Sa ai un Craciun frumos si bafta cu unitatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai, ca au mai aparut cateva noutati :))))). imi deschid magazin.

      mersi la fel. rezolv eu si cu unitatea asta buclucasa :))

      Ștergere
  7. Craciun fericit si luminat iti doresc !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de dulciuri! Sărbători fericite și sper să rezolvi cu unitatea!
    Și la mine s-a nimerit la fel cu laptopul, mi-a murit fix în ziua în care aniversam blogul. :( Bine că am avut altrnativă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sarbatori fericite si tie!

      asa se intampla :)). eu m-am tot tinut tare si nu mi-am luat alternativa, dar anul viitor asta am sa fac :)). totusi, in 7 ani unitatea m-a lasat doar de vreo 5 ori, nu-i grav, dar mereu isi alege momentul potrivit :)). m-am atasat de ea, de aia mi-e greu sa trec la alt nivel :)).

      Ștergere
  9. Craciun fericit, brumarico! :)
    Sa te bucuri de darurile Mosului! :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Uh cate bunatati pe acolo...:)) Sa le savurezi cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Sarbatori fericite!
    Si atentie cu dulciurile:D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. heidi aia e o dezamagire, daca o compar cu milka cu mar si scortisoara :(. mi-e dor de milka...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer, eu nu le pot compara, mi se par din start diferite :).

      Ștergere
  13. yummy... ma incarc si eu de dulciuri in perioada sarbatorilor. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla