Treceți la conținutul principal

24 hours

  Hey! Cand am initiat aceasta postare, imi inchipuiam ca o s-o public mult mai des, dar iata ca au trecut luni bune de la prima tentativa. Totusi, trebuie sa mentionez ca m-am bucurat cand am vazut cateva fete care au preluat ideea si sper s-o mai faca si in continuare.


  Va arat produsele pe care le-am folosit ieri si mi se pare comic deoarece am cateva bidoane demne de mentionat :)).


  Multe? Putine? Hai sa va spun si despre ce-i vorba, in cazul in care poza nu e suficienta:

- pentru ten am folosit dimineata La Roche Posay Nutritic al carei tubulet a fost deja taiat, ca sa pot scoate ultimele ramasite. Seara, crema Beautiful Cosmetics, iar pentru demachiat Farmecul cu galbenele. Toate cele trei produse au review pe blog.

- machiajul a fost foarte light: fondul de ten Cien pe care in curand o sa-l termin, anricearcanul Oriflame, rujul Essence (acestea au review) si rimelul Oriflame care a intrat in colectia mea la sfarsitul anului trecut. Va primi si el un articol.

- deodorantul Cien care din pacate nu se mai fabrica, spray-ul de picioare Balea pe care vi l-am laudat in repetate randuri si parfumul Pretty Swan de la Oriflame pe care il am de multa vreme si-as vrea sa-l termin.

- seara, cum a fost zi de spalat capatzana :)), am folosit samponul Syoss, balsamul Tresemme, iar apoi gelul de dus Anian. Dupa, am pus mana pe untul de corp Refan care miroase minunat, mi-am bagat picioarele la propriu in crema Blanchette B. care dureaza de-un veac si o iubesc la fel de tare ca la inceput si mi-am dat pe buze cu balsamul LipSmacker.


  La voi cum sta treaba? ;)


Kissez!

Comentarii

  1. Ce-mi place această postare! Eu am făcut deja 2 părți și chiar urmează o a treia! :))
    La mine treaba-i mai complicată, numai produse de makeup sunt cam foarte multe. :D M-ai făcut curioasă cu rimelul, abia aștept să ne spui mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o astept si pe-a treia cu nerabdare!

      cu rimelul mai trebuie sa stau o perioada in tesatari deoarece nu ma pot hotari daca-mi place ori ba :)).

      Ștergere
  2. vai, ce interesant...nu sunt sigură, poate că într-un viitor puțin mai îndepărtat o să fac și eu o postare de genul acesta, nu de alta, dar am vreo 10 - 11 postari care deja is scrise, asteapta sa fie publicate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa ce le postezi pe-astea, ai liber la postat :). deci prin februarie :).

      Ștergere
    2. Deci, nu m-am putut abtine si-am si facut deja o postare; ma gandeam ceva de genul sa fac o postare 24 hours macar o data pe luna
      http://ale-ella.blogspot.ro/2015/01/24-hours.html

      Ștergere
  3. Si eu folosesc cele doua produse Cien si sunt multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti printre singurele fete care lauda samponul syoss. Nu-i rau. mi-a placut si mie candva, apoi nu stiu ce s-a intamplat odata ce am ajuns la jumatatea "bidonului", ca ceva nu dadea bine. Spray-ul acela de picioare parca l-ai laudat prea mult :)). Urmatoarea plimbare spre DM va avea ca rezultat acest spray. Cu balsamul Tresemme, recunosc, mai tentat ceva mai tare decat cu sprayul, da' pentru a intra in posesia lui, trebuie sa dau o comanda pe triodeluxe daca imi aduc bine aminte..si nu stiu ce anume, dar ceva ma impiedica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine functoneaza la fel de bine si asta ma bucura nespus.

      mai am inca un spary si dupa aceea pornesc la facut provizii. pacat ca nu-l mai gasesc pe cel cu lamaie :(.


      balsamul de par e chiar bun, l-am folosit doar de 2 ori pana acum, dar cred ca renunt la ce aveam inceput si ma concentrez pe el :).

      Ștergere
  5. de dimineata am curatat fata cu buretelulcu argila Konjac,apoi am sters cu apa micelara Blanchette,am aplicat bb cream Garniere,machiajul realizat cu paletuta nude de la elf si rimel tot elf,pe buze ruj flormar.
    antiperspirant de la Gerovital,parfum Incandessence Avon
    azi a fost zi de vopsit...loncolor,rosu titian...spalat pe cap cu Syoos cu keratina(ambalaj mov,ultima achizitie...le-am luat pe toate la rand :) ),aplicat balsam plant activ cu ulei de catina,dupa uscare am aplicat ulei tratament pt par vopsit Elseve.In timp ce vopseaua actiona am facut si o masca pt fata cu argila,tarate de grau si zeama de lamaie,foarte buna pt monstruletii rebeli ce apar din cand in cand.
    seara baie spumanta cu petale de baie cu levantica de la Avon,gel de dus Balea si crema de corp hidratanta Balea.Am facut unghiile cu oja neagra si lac cu confeti argintii si bleau.
    am aplicat pe buze blsam Nivea cherry frutti shine.
    off,am scris un roman,sper ca nu te-am obosit prea tare,insa tu m-ai provocat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar mi-a facut placere sa citesc comentariul, asa feedback imi si doream :).

      cred ca m-ai luat pe ziua asta :)). trebuia sa faci o poza.

      as vrea si eu sa am mai mult curaj referitor la testarea celorlalte sampoane syoss, dar teama de esec ma impiedica si tot la gama asta in sticla neagra apelez.

      Ștergere
  6. DIn cauza ta am achizitionat si eu astazi un gel de dus Cien:D
    Abia astept sa il incerce...e cu caise ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai m-ai tentat cu inca un gel de dus. la Lidl le cam evit, ca stiu ca iar imi iau tot ce prind si arunc doar o privire superficiala pe-acolo :)).

      Ștergere
  7. ce draguuuut. trebuie sa fac si eu o postare din asta. :D dar sa vad cand prind o zi mai lejera sa pot fi atenta la ce folosesc. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci si la voi se foloseste "alintul" asta cu capatzana! :)))
    Sa stii ca ai fost mai mult decat rezonabila cu nr de produse folosite!
    Imi place ideea asta de postare, sper sa ajung si eu la ea intr-o buna zi! Parca nimic nu-mi mai reuseste! :( Ooff, off, mai, mai! :))

    Kisseeees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaaaaaaaa, capatzana all the way! :)))))))))))))

      cam asa e zilnic, doar ca schimb produsele cu alte marci :)). cumintica foc, ce sa mai!

      chiar mi-ar placea sa ne arati. iti reamintesc eu la vara, ok? :))

      Ștergere
    2. Da, da, la vara e bine! Faci tu asta pentru mine? :D

      Ștergere
    3. daca o sa mai fac postarea asta si atunci, bineinteles! :)) nu scapi! :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla