Treceți la conținutul principal

Balsam de buze Lip Smacker Fanta Strawberry - review

  Neata! Un titlu atat de lung pentru un produs micut :). Dar faptul ca e micut nu-l face mai putin important. Dupa ce-am fost dependenta de balsamul de buze, am incercat sa scap de aceasta adictie. N-a fost usor, dar chiar nu mai vreau sa termin un balsam in 10 zile si sa-mi simt buzele distruse daca nu-l aplic la fiecare jumatate de ora. Confortul buzelor mele pe timp indelungat, asta e deviza mea.


  In zilele noastre, folosesc balsam de buze o singura data pe zi, eventual de doua ori si mi-e foarte bine asa, dar recunosc ca mi-e cam dificil sa nu devorez adorabilul Lip Smacker Fanta Strawberry pe care l-am luat inainte de Craciun. Inca de cand am aflat de aceste produse cu aroma mai multor marci de bauturi carbogazoase, am stiut ca trebuie sa incerc macar unul. Din pacate, la noi in tara nu se gaseau pana de curand, dar au aparut pe Aoro. Nu va spun ce entuziasm m-a apucat! Initial l-am vrut pe cel cu Fanta de portocale, dar era epuizat din stoc, asa ca am optat pentru cel cu Fanta de capsuni. Va mai fac o confesiune: imi plac sucurile, desi in ultimii ani buni le consider prea dulci si consum foarte rar. Dar tot imi plac :). Iar Fanta cu capsuni si kiwi mi s-a parut ca are un gust foarte placut. Era logic ca micutul asta roz-rosu sa-mi acapareze atentia. Are 4 grame si un pret de 13 lei.


  L-am deschis nerabdatoare si-am dat de o aroma delicioasa. Da, seamana foarte bine cu Fanta, dar pe mine m-a dus cu gandul la ursuletii Haribo! Parca aterizasem cu nasul intr-o punga de Haribo :). Si-mi plac si jeleurile, bineinteles :)). E un mix fructat, acrisor, un deliciu! Ma abtin cu mare greu sa nu-mi ling balsamul de pe buze.


  E atat de placut pe buze, se intinde usor si coloreaza intr-un mod foarte discret. Exact pe felul meu. Hidrateaza dar si hraneste pielea fina a buzelor in mod exemplar. Eu credeam ca mai mult va fi gustul de el, dar m-am inselat si-am dat de un produs foarte bun. Mi se pare si spornic, dar repet, imi venea sa ma dau cu el non-stop, doar ratiunea m-a oprit. Zi de zi, imi ofera momente dulci si pe bune, sunt total indragostita de el. L-as mai lua, dar ma atrage si cel cu Fanta de struguri. Chiar n-am idee ce voi mai alege pe viitor, dar garantat va mai urma un Lip Smacker pentru ca am impresia ca toate sunt delicioase! Desi colectia Lip Smacker nu e foarte vasta pe site-ul mai sus mentionat, tot aveti din ce alege, mai ales ca exista si niste seturi tare simpatice. Mi se par foarte potrivite pentru a fi oferite prezentelor feminine de orice varsta. Daca v-am atras atentia acestui balsam de buze, va invit si pe site-ul oficial sa vedeti cate sortimente exista: nu-i asa ca e o explozie de culoare? :)



  Voi ati folosit Lip Smacker? Ce aroma vi se pare cea mai tentanta? ;)



Kissez!

Comentarii

  1. Le am si eu pe lista de incercat, desigur ca l-as lua pe cel cu Cola daca l-as avea la dispozitie. Dar cred ca ma atrag mai tare Eos in clipa de fata. Sa vad si eu ce e cu toata agitatia din jurul lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mov cu struguri ma tenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cateva.. destule, aduse din america, dar nu am rezistat si mi-am cumparat si eu de pe aoro :)) cu aducerea lip smakurilor, aoro a facut multe fete fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa zic si eu si sper sa aduca cat mai multe sortimente :).

      Ștergere
  4. Vreau vreau vreau!!!!! De cand caut Lip Smacker!

    RăspundețiȘtergere
  5. Smac de buze, imi place denumirea lui :) Cred ca oricui i-ar fi greu sa reziste in fata atator arome, As sta cu micutul asta toata ziua sub nas ca sa-l miros, daca zici ca asa de aromat e :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. supersmac :)).
      il iubesc, dar incep sa ma repet cu afirmatia asta :)).

      Ștergere
  6. Traiam si eu cu impresia ca-s niste batoane uscate, ca Chapstick-urile, dar arata bine. As incerca balsamul cu cola, dupa fructe nu ma omor. Zilele trecute am zarit pe net colectia noua, miroase a Chupa Chups.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar deloc, mie-mi rezolva si buzele super-crapate :).

      daca as avea acces la toate, mi-as lua balsamuri pentru tot anul :)).

      Ștergere
  7. N-am avut nicio minunăție din asta dar vreeeau! Pe toate le vreau! :))
    E bine de știu că nu e doar aroma de capul lor! Acum le vreau și mai mult. :))
    Eu n-am cum să folosesc doar de două ori pe zi balsamul de buze, mi se deshidratează imediat și tind și să le rod, așa că prefer să le consum foarte repede. :D Oricum, asta se întâmplă doar în sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu consider ca merita din toate punctele de vedere :).

      sa stii ca eu am avut mari probleme cu buzele din cauza ca aplicam de fiecare data balsam imediat ce le simteam putin uscate, dau o dependenta foarte rapida si singura modalitate prin care poti scapa de dependenta este sa arresti aplicarea. eu ma saturasem de fetele mele de perna patate de balsamuri...

      Ștergere
  8. am mai comandat de pe aoro dar le-am ratat bine de stiut..la wishlist cu ele

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaaai, vreau şi eu!! Ştiu că le văzusem pe el şi pe frăţiorii lui într-o poză la cineva pe Instagram, dar nu m-am gândit că le găsim şi la noi! Ia să dau o raită pe Aoro! :))
    Bine că am poposit aici şi am citit despre el. Altfel, uite ce pierdeam! :))
    Te pup!
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Mmm, delicios! Cred ca as vrea unul cu Coca Cola, pentru inceput, dar mi-e frica sa nu-l mananc :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit dar dupa cum l-ai descris pare minunat! Eu nu prea sunt fan balasmuri de buze, am vreo 4 cred si imi ajung astea! Te pup, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am trei si pe unul trebuie sa-l termin in curand. aveam colectii pe vremuri, dar acuma nu ma mai intind asa ;).

      Ștergere
  12. Ah, de cand visez la Fanta de portocale sau chiar si Cola. Stiu ca mai erau pe un site de cosmetice din Romania, dar la un pret destul de mare... O sa caut site-ul in arhiva si postez, daca gasesc.
    Voi sta, totusi, cuminte, mai am cel putin 15 lip balm-uri care asteapta sa fie devorate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu le-am vazut numai pe aoro si pretul mi se pare decent. e cam ca si unul din magazinele fizice. bine, la baza ele sunt ieftinute :).

      Ștergere
  13. m-am uitat pe site-ul mama, am ajuns la concluzia cu vreau fanta madness si cu ananas :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc!
    In sfarsit stiu de unde pot lua!
    O colega si-a cumpărat tot stul din avion si vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu placere ;).

      n-ai foarte multe variante pe site, dar macar se gaseste ;).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla