Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii ianuarie

   Hey! Anul asta a inceput sa se scurga cam repede, nu vi se pare? A venit deja timpul sa va arat primele favorite. Mi-a fost greu la capitolul geluri de dus, deoarece am inceput mai multe, dar am decis sa ma opresc asupra celor pe care le-am folosit cel mai des si probabil in februarie vor urma si celalalte :). Ce sa-i fac, asa se intampla daca am numai produse care-mi plac.






   Va amintiti ca publicam aceasta poza la inceputul anului si ca va spuneam ca acestea sunt produsele pe care le-am testat in mini-vacanta? Ei bine, cam astea au deveni si preferatele :).

- rimelul Oriflame e pe muchie intre favorite si putina dezamagire. Inca nu ma pot hotari, anumite aspecte ma intriga si mai trebuie sa-l folosesc, sa urmaresc cat de repede se usuca, dar am zile in care sunt foarte incantata de cum arata pe gene.

- balsamul de buze Lip Smacker - l-ati vazut de curand intr-un articol separat. Il iubesc si gata!

- balsamul Mythic Oil care e cam diferit fata de ce-mi inchipuiam, dar care mi se potriveste. Va urma un review

- masca Freeman cu capsuni si ciocolata - surprinzator de faina :). Revin cu detalii.

- setul Magischer Winter, editia limitata despre care v-am povestit chiar la inceputul anului.


- cum produsele Balea s-au terminat cam repede, pe finalul lunii am trecut la alta combinatie. In primul rand gelul Balea Street Art si apoi:


- uleiul pentru masaj Marillys. Eu l-am folosit pe tot corpul si pot spune ca pentru cei 50 de ml pe care-i are, este economic. Va dau detalii intr-un review viitor.

- nu stiu cum am putut uita de masca Skinlite cu ceai verde, mai ales ca eram foarte incantata ca am primit-o anul trecut de Paste!!! Cand am gasit-o, i-am verificat termenul si am rasuflat usurata: 2016! Asa ca am bagat-o in teste si mi-a placut. Voi livra si impresiile :).



   In rest, am fost fidela produselor din luna precedenta, ba chiar am fost destul de ocupata sa termin anumite lucruri pe care le aveam de ceva vreme: paleta Ultraflesh Shinebox - Doamne, cat am mai iubit-o si am reusit s-o folosesc aproape total in anul in care a trecut, dar si parfumurile More by Demi si Pretty Swan care-s de mai bine de 2 ani la mine in ograda :).



Kissez!


Comentarii

  1. si mie imi place lueiul de la marillys <3

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa lasa, ajung eu in DM, am programat o iesire in februarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Cele de la Balea ma fac sa adulmec in gol. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curioasă de review la balsamul Mythic Oil.
    Wow, ce repede ai consumat palețica Ultraflesh Shinebox! Ar trebui să introduci o rubrică cu produsele consumate, sigur ai avea dese ori ce să ne arăți! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-ti pot promite ca-l fac foarte repede, deoarece am alre review-uri de facut inainte si care trebuie musai onorate, dar ma straduiesc sa nu treaca ff mult.


      chiar maine se face un an de cand am primit-o, am terminat tot, exceptand bronzerul unde mai e cam o treime. nu si-a schimbat textura, totul e ok, fiind si praf ma mai gandesc sa-l folosesc si in continuare.
      apropo, am utilizat paleta la cel mult doua zile, era clar ca o s-o termin :)).

      eu n-am rabdare si nervi sa strang prin plase, ma stiu :)). dar asta nu ma impiedica sa-mi placa genul asta de postai si sa-l citesc la alte fete :)).

      Ștergere
  5. vai, si tu ai fost cumintica luna asta? numai eu am fost fiica risipitoare?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am patit cam la fel cu rimelul ,pana am inceput sa folosesc periuta de la Aerovolume. Acum m-a cam dezamagit acesta. :)
    Daca nu erau geluri de dus in postare nu te recunosteam! :)))
    Balea,Balea,aud peste tot numai de bine de aceste produse,dar eu nu am de unde sa imi cumpar! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nah, ca eu am numai un rimel in casa (!) asa ca n-am de undelua alta periuta :)).

      asa-i? :))

      am impresia ca se vor extinde si-n alte zone.

      Ștergere
  7. offf ma omorati toate cu produse Balea, numai eu nu am de unde sa cumpar:((

    RăspundețiȘtergere
  8. Masca aia cu ceai verde mi-a placut si mie mult. Mi-ai reamintit sa mai cumpar cateva pliculete! Mythic Oil e pe lista de ceva timp, dar il am pe cel de la Matrix Biolage care e cam la fel. Si mai am muuult din el!:)) Ma gandesc ca si balsamul e misto. "Chestiile" de iarna de la Balea m-au tentatt dar...n-am voie!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-au placut toate mastile din gama asta de la Skinlite :).

      no, culmea! eu voiam matrix biolage pe viitor :).

      Ștergere
  9. Mastile astea Skinlite imi plac si mie, mi se par foarte bune. in rest nu am folosit nimic inca. Te pup draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt tare faine mastile, le-am avut pe toate trei din aceasta gama :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla