Treceți la conținutul principal

Gel de dus Balea cu cirese - review

  Hey! Va avertizez ca in perioada urmatoare vor urma mai multe review-uri pentru geluri de dus! Bineinteles, eu sunt foarte incantata sa va povestesc despre experientele mele. Pe domnul Balea cu cirese l-ati vazut in postarea cu favoritele lunii decembrie, l-ati vazut si pe Facebook alaturi de ceaiul Celmar. Iar eu l-am vazut atat de des in baie, ca doar m-am indragostit iremediabil de el. A fost unul dintre putinele geluri dupa care eram innebunita si cand s-a terminat, deci sa nu va mirati ca la un moment dat ne vom reintalni. Dar stiti ce-i culmea? Cand l-am mirosit prima data, cu vreo doua luni inainte sa-l cumpar, traiam cu impresia ca m-am saturat de cirese in cosmetice, mai ales ca acum cativa ani faceam ce faceam si tot pe astea le alegeam. Mi-a fost de-ajuns sa-l folosesc o singura data si de-atunci am vrut dulciuri cu cirese, ceai cu cirese (bine, cu visine), de toate cu cirese :)).


  Dar haideti sa va spun si motivele pentru care l-am indragit atat de tare, nu inainte de-a nota ca-l gasiti in Dm, are pretul de 6 lei, 300 de ml si un ambalaj foarte bine conceput pentru a scoate si ultima picatura de gel (doar nu era s-o las acolo! :))) Si visiniul ala chiar da bine pe recipient.


   In primul rand, are o textura destul de densa, o culoare roz adorabila, face spuma repede (de aceea il si asociez mai degraba cu un gel, decat cu o crema de dus) dar mirosul le intrece pe toate! Mirosul este minunat. Deja vad cirese in fata mea, se simte izul amarui al samburilor, dar si dulceata fructului propriu-zis. Ar putea fi inspirat si din dulceata de cirese, oricum ma duce cu gandul la ceva delicios. Si aroma persista ceva timp. Ma bucur ca nu usuca deloc pielea, am putut sari in anumite seri peste crema de corp. Practic, nicio plangere la adresa lui. Nota 10 si as putea spune ca-i unul dintre cele mai faine geluri de dus Balea.



Kissez!

Comentarii

  1. Bun gasit, domnul Cireasa! Sper ca astazi imi vei iesi in cale, daca nu, poate maine. Mie imi plac ciresele foarte mult, mai ales in cosmetice. Mai putin chestiile care au miros de flori de cirese..alea imi miros a ceva dezinfectant, nu stiu ..probabil am ramas cu ceva traume din copilarie*dar bateam apropoul la sprayul de corp de la avon). Si chiar as avea nevoie de un alt gel de dus, ma rog.. de altceva, ca geluri am vreo 3 incepute. Oare au si crema de corp cu aceasta aroma? Toate ciresele sa vina la mineeee!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) uite, de crema de corp chiar nu m-am uitat...

      mie-mi plac si florile de cires, n-am traume deocamdata :).

      Ștergere
    2. Am o intrebare te rog: persista mirosul in aer in baie un pic, după duș? pentru mine e important sa miroasa puternic
      Am încercat altele de cirese, imi plac foartr mult in cosmetice, dar abia miroseau 😊

      Ștergere
    3. nu mai tin minte, l-am avut acum patru ani si nici nu se mai gaseste la dm :(.

      Ștergere
    4. oh păcat... Mulțumesc 🙂

      Ștergere
  2. Cirese...mmm, cred ca din baie as merge direct in camara sa maninc niste dulceata de cirese ca sa-mi treaca pofta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) eu n-am dulceata de cirese acasa, cred ca de-aia nu mi-a dat prin cap sa ma bag in camara :)))).

      Ștergere
  3. Si mie imi plac mult gelurile lor - acum incerc sa il termin pe cel cu lapte si miere, cumva m-am saturat de mirosul lui (mai ales ca dupa dus sar in crema de corp cu lapte si miere tot de la DM). Sa adulmeci Dark secret si Purple dreams (sper sa nu le-am incurcat denumirile), mi se par dementiale ca aroma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dark secret am avut, purple dreams nu m-a convins, dar gusturile mi se mai schimba :).

      Ștergere
  4. Pare minunat, am sa ma uit si eu dupa el, desi mai bine as sta linistita, ca nu stiu unde l-as mai putea pune...Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mniam, mniam, miniam! Asta-seara merg la dus cu el! :D
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă tentează, mă tentează...şi două aproape că mi-au expirat în baie :)) dintre care unul e aproape neatins...of, of...

    RăspundețiȘtergere
  7. deja simt gust de cirese in gura.... Ce-mi faci tu, Alinuta???

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla