Treceți la conținutul principal

Gel de dus si lotiune de corp Iarna Magica Balea - reviews

  Hey! Daca tot am dat-o pe review-uri, am zis sa ma ocup de ambele produse cu miros specific de iarna de la Balea. Eu am primit acest set, insa stiu ca pretul este de 16 lei, deci foarte convenabil avand in vedere ca e vorba de o lotiune si de un gel de dus, ambele la 200 de ml si ambalate intr-o cutie draguta si festiva. Ambalajele sunt tare frumoase :).



  Eram curioasa sa vad ce inteleg cei de la Balea prin aroma Iarna magica, asa ca am deschis produsele cu nerabdare. Mirosul este fructat, usor acrisor. Nu as putea spune ca m-am asteptat la acest gen de aroma, insa trebuie sa recunosc ca e delicat, placut, dar nu se mentine prea mult pe piele. Mai mult e genul de miros care te deconecteaza in timpul dusului (eu chiar ma simt mai relaxata cand il folosesc), dar care nu se pastreaza.


  Gelul de dus este incolor cu o textura foarte densa, dar care nu face spuma prea repede. Din acest motiv am consumat deja o cantitate insemnata din el. Totusi, este foarte bland cu pielea si n-o usuca deloc.

  Lotiunea e alba, destul de densa si ea. Se simte foarte fina pe piele, se intinde usor si hidrateaza foarte bine. Mi-a netezit si coatele si genunchii, asa ca ma declar multumita de ea. Ea este ceva mai spornica, asa ca ma va insoti in aceasta luna cu siguranta.


  Una peste alta, setul merita, chiar daca gelul de dus nu-i asa de durabil precum m-au obisnuit celelalte geluri Balea. Totodata, se potriveste persoanelor care tolereaza greu mirosurile puternice. Iarna magica miroase asa finut incat nu cred sa deranjeze pe cineva :). Nota 9.


  Si acum, vreau sa urez La Multi Ani sarbatoritilor de azi, ca doar si eu ma aflu printre ei! Astazi puteti sa-mi ziceti Ioana :)).


Kissez!

Comentarii

  1. La multi ani! :)
    Chiar am vazut setul acesta in mainile unei tipe, cand am mers ultima data la DM insa la rafturi nu l-am gasit, poate il luase ea pe ultimul. Suna bine, eu momentan am de la ei gelul de dus Beautiful feelings care miroase super dragut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      sa stii ca si la mine erau putine seturi cand am fost inainte de Craciun, dar n-am fost foarte atenta.

      trebuie sa ma uit dupa el :).

      Ștergere
  2. cei de la Balea au unele produse foarte interesante si bune, dar cu unele chiar au dat gres. cu toate astea le folosesc cu drag. pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general mie mai multe produse mi-au placut decat nu :)).

      Ștergere
  3. Nu am mai facut un review de... nici nu mai stiu cum se scrie.
    La multi ani si la multi bani! :P ;)))

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!!!! Iti doresc toate cele bune!
    Eu nu prea agreez lotiunile lor de corp dar imi place demachiantul bifazic si demachiantul balea med

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      lotiunile difera tare mult de la gama la gama :).

      Ștergere
  5. Yummy! N-am mai incercat de foarte mult timp ceva de la Balea. :D
    La multi ani Brumarica Ioana! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ambalajele chiar sunt foarte frumoase! Iar prețul e super convenabil, dar mă abțin... am adunat prea multe geluri de duș și loțiuni. :D
    Eu am din ediția limitată Balea o cremă de duș cu particule exfoliante cu măr și scorțișoară. Vai de mineee!! Miroase delicios și e atât de plăcut pe piele în timp ce exfoliază așa de bine! Poate o să scriu despre el pe blog. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt, intr-adevar, foarte covenabile.

      am vazut-o, am vrut-o, dar aveam alte doua produse exfoliante. daca o mai gasesc acum, o iau :)).

      Ștergere
  7. La multi ani! P-asta n-o stiam! Imi plac seturile cadou de la Balea, sunt ieftine, miros fain si merita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am dat si eu tarcoale in jurul lor, dar m-am abtinut :D
    Sa le folosesti cu drag in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hihi, La multi ani, Ioana! :*
    Eu sunt multumita deocamdata de produsele Balea...mai icnercam! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. De regula eu prefer pentru iarna aromele ceva mai calde, ambrate sau vanilate, sa simt ca imi confera acea senzatie de caldura. Totusi, m-ar reconforta si un miros proaspat precum cel al acestei game.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine gusturile se schimba in functie de zi, cam toate-mi plac :).

      nu-i asa proaspat, mai mult acrisor si subtil.

      Ștergere
  11. Consider ca toate produsele Balea miros foarte bine, insa pacat ca nu persista mirosul.Te pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la unele mai si persista, dar e adevarat ca marea majoritate se evpora mai repede :).

      Ștergere
  12. La multi ani! Interesante produse, nu mi-ar fi de prisos un gel de dus...creme de corp am multe si nefolosite :)))
    un an cat mai bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :).

      eu am mai scazut stocurile :).

      mersi la fel!

      Ștergere
  13. Un pret super un pentru un set cadou. Balea nu m-a dezamagit pana acum, mi-a placut cam tot ce am incercat. :) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce aroma recomanzi din gama Balea? Care ti-a placut cel mai mult cand l-ai folosit, nu doar mirosindu-l in recipient? Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de obicei am avut editii limitate care acum nu se mai gasesc, asa ca nu prea stiu ce-as putea sa recomand.

      Ștergere
  15. Tot intr-o singura zi a anului mi se poate spune si mie Ioana! :)
    Ai vazut ca, de ziua noastra, amandoua am postat review?
    Parca-parca mis-ar face dor de un gel de dus Balea...

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu m-am mai folosi de numele ata la viata mea, dar de cativa ani, numai pe 7 ianuarie mai fac uz de el :)).

      Ștergere
  16. Nu stiu de ce, nu l-am mirosit, dar ma duce cu gandul la gelul de dus Senses rosu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu seamana deloc. chiar as putea sa spun ca e exact opusul :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla