Treceți la conținutul principal

Lotiune Victoria's Secret Aqua Kiss - review



  Salutare! In preajma Craciunului mai ales, mi se intampla sa citesc diferite articole ori pe bloguri ori in revistele online pe care cred ca as putea sa le impart in doua categorii distincte: cum sa nu te ingrasi de sarbatori sau sa te ingrasi cat mai putin si altele in care suntem indemnate mereu ca in perioada aceasta din an sa facem mai mult pentru noi insene, sa ne rasfatam cu tot felul de produse cosmetice, sa ne facem timp pentru o baie cu multa spuma, pentru tot felul de tratamente si masti, sa ne dam mai des cu o lotiune de corp.
  Ziceti si voi? N-am dreptate? Cu toate ca citesc articolele cap-coada caci sunt mereu curioasa daca nu cumva a aparut in domeniu ceva despre care inca nu stiam, aceste randuri de obicei doar imi amintesc ca eu mananc de sarbatori cam tot atat ca in zilele obisnuite si ca imi acord timp cat sa am grija in special de pielea mea. Pana la urma chiar imi place sa folosesc diferite produse.

  Acum, in ianuarie, articolele se modifica la prima vedere, dar in esenta ne spun cam acelasi lucru: cine s-a ingrasat trebuie sa dea jos kilogramele, iar cine n-a avut grija de propria persoana, trebuie sa inceapa s-o faca.

  Acuma, trebuie sa marturisesc ca de-obicei aceste articole imi trimit un imbold cat de mic, chiar daca nu-s chitita pe slabit sau schimbari majore. Si acest efect nu se datoreaza neaparat articolelor in sine, ci pentru ca ianuarie este de obicei prilej de facut liste, planuri, de inceput de evidente si de agende burdusite cu toate punctele pe care vrem sa le bifam in urmatoarele 365 de zile. Mai mereu in rezolutiile pentru un nou an intra si cateva legate de lumea asta vasta a cosmeticelor: ba imi propun sa incerc produse, sa le schimb pe altele, sa fac cunostinta cu noi branduri sau sa ma machiez mai mult in afara zonei mele de confort.

   In urma cu niscaiva ani mi-am propus sa fiu mai atenta la lotiunile de corp. Zis si facut! Mi-am luat o gramada si le-am si folosit. Problema era ca ori ma dadeam zilnic, ori aveam perioade in care faceam pauza si trei saptamani pe motive de lene. Doamna Lene era multumita, dar pielea mea deloc. M-am trezit cu niste coate aspre si pielea ma ustura. Ba chiar aveam si senzatie de prurit in fiecare seara dupa dus. Si-am dus-o asa o perioada pana intr-un alt inceput de an cand mi-am promis sa ma dau cu crema de corp minim de doua ori pe saptamana. Si m-am tinut si de ideea asta. Oricat de plina de lene ma simteam, macar doua seri pe saptamana luam sticluta de pe noptiera si aplicam cu sarg. Logic, aveam si perioade cand foloseam mult mai des.

  In istoria mai recenta, mi-am propus sa ma dau cu lotiune ori de cate ori simt ca am nevoie si in niciun caz nu fac mai mult de doua zile pauza. Si-n ziua de azi tot asa fac si am constatat modificari semnificative la pielea mea.


  Prea m-am laudat, dar e adevarat ca-mi plac lotiunile si le folosesc cu drag. Dar cu ce drag folosesc creme Victoria’s Secret nu stiu daca va puteti inchipui. V-am mai povestit de ele, vi le-am laudat, dar parca tot realizez ca nu puteti simti cu adevarat multumirea mea. De aceea m-am hotarat sa mai fac un review pentru lotiunea Victoria’s Secret Aqua Kiss, poate va tentez! Este minunata, absolut minunata!

  De cate ori va scriu despre o crema ori lotiune de la VS spun ca-i preferata mea. Si asa si este, doar ca mai apoi descopar alta si alta si parca cea noua mereu imi place mai mult.

  Aqua Kiss mi-a promis inca de pe ambalaj aroma unei frezii udate de ploaie si margareta! Cum am spus si atunci cand am luat-o: intr-adevar aceasta lotiune capteaza tot ce-i mai proaspat dintr-o ploaie. Cu adevarat am impresia ca am intrat intr-o gradinita cu flori imediat ce ploaia s-a oprit si florile sunt revigorate si sanatoase. E genul de aroma ce-l explic mai degraba cu sentimente sau povesti, decat sa ma limitez la notele de baza, cele de mijloc si cele de varf pentru ca daca as face asa v-as putea spune doar ca e o aroma florala, usor fresh!

  Lotiunea aceasta e o poveste, dar de fapt toate de la VS mi-au lasat aceeasi impresie. Are o nuanta foarte deschisa de albastru. Textura e mai lichida si se intinde atat de usor. Se absoarbe intr-o clipa, iar mirosul se simte ore in sir. Am sentimentul ca-mi hidrateaza si hraneste adanc pielea si n-as putea sa-i cer mai mult decat face. Am avut rabdarea sa-mi notez pentru cate aplicari mi-a ajuns si iata ca pot divulga secretul: aproximativ 50 de utilizari din 250 de ml, ceea ce mi se pare fenomenal. Cum e necesara doar o cantitate mica, aceasta lotiune tine mult si bine si prin comparatie cu alte produse, devine cu adevarat spornica, dar si ieftina. Rportul pret calitate e imbatabil.

  Deoarece folosesc deja produsele VS de cateva luni bune, va pot spune ca utilizarea pe termen lung m-a facut sa am o piele mult mai moale si catifelata si chiar daca se intampla sa sar intr-o seara peste etapa cremuirii, pielea nu ma strange deloc si se simte in continuare confortabil. De fapt, efectul se simte si pana la 72 de ore. Am testat eu!

  Dintre toate, parca dupa Aqua Kiss mi-a parut cel mai rau cand s-a terminat si as mai vrea s-o am odata. Pe de cealalta parte, sunt atatea arome care asteapta sa fie folosite, asa ca probabil va mai trece o perioada pana la reintalnire. Asta imi place tare mult la VS: aromele nu seamana deloc intre ele, fiecare inspira ceva unic si sunt atat de bine impletite incat sunt mai apropiate ca aroma de un parfum high-end decat de produse pentru ingrijirea pielii. Cu fiecare recipient descopar alta poveste si stiti ca-mi plac povestile :)).
     

   Nota 10! Chiar nu pot gasi niciun minus acestui produs. In plus, recipientele lotiunilor VS arata atat de bine, imi insira ideea de lux, chiar daca ele la baza nu sunt niste produse cu preturi mari. Ma bucura mult ca si noi, romancele, avem acces la ele, eu una mult am tanjit dupa ele :).


Kissez!

Comentarii

  1. Si eu le iubesc si ma declar 100% tentata! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt fan lotiuni VS. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa incerc si eu lotiunile de corp VS. Chiar ai vorbit frumos despre ea si ma tenteaza foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super, ma inspiri cu review-ul tau! Am si eu una, nu stiu ce aroma, dar inca nu am ajuns sa o folosesc, am multe altele mau vechi cars vreau sa le termin . Si la ce lene am, nu stiu cand ii vine randul. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o incepi, s-ar putea sa uiti de toate celelalte :)).

      Ștergere
  5. Si eu imi doresc o lotiune de corp de la.Victoria'Secret. Sau un spray de corp! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic ca fiecare fata interesata de cosmetice&stuff trebuie sa incerce macar un produs vs :).

      Ștergere
  6. Daca miroase fresh, ma tenteaza! La partea cu aplicarea, am aceeasi problema ca si tine...n-am rabdare sa ma manjesc zilnic...maxim de doua ori pe saptamana, din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e racoroasa, fara a-ti da fiori :)).

      eu am avut problema asta in trecut, acum ma cremuiesc cu cel mai mare drag de cele mai multe ori :)).

      Ștergere
  7. Am citit până la punctul în care ai început să ne povestești cât de minunată e loțiunea asta de corp. Nu vreau să știu! Punct! :))) Chiar nu vreau să fac vreo pasiune pentru ele, am și așa suficiente pasiuni costisitoare. :))
    Legat de ce spuneai la început... recunosc că și eu iarna sunt cam leneșă la aplicat cremele de corp și nu le folosesc chiar zilnic, dar mă străduiesc măcar o dată la 2-3 seri să-mi hidratez pielea. Vara, în schimb, nu sar nicio zi peste ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))))))))))))))) sa stii ca daca o folosesti complet devine mai ieftina per folosire decat majoritatea cremelor :).

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. daca accesai linkul, vedeai si cat costa.

      uneori e inutil sa spun preturile, deoarece cei de la aoro mereu le schimba si baga anumite produse la oferta ;).

      Ștergere
  9. OOO, Victoria Secret-preferata mea! nici nu stiam ca sunt pe aoro. Am avut niste experiente neplacute cu olx, uneori okazii referitor la produsele lor. Am si eu crema de maini si corp hello darling, parfum si mist bombshell, parfumurile spray vreo 2 din pacate luate din concediile mele prin afara. Chiar arata si miros extraordinar, greu patrund in Europa si uite ca incet incet ajung si la noi. e o placere sa te dai cu ele, au un superpret si merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt de multa vreme si poti gasi numeroase variante :). la mine toate comandate au fost ok, in termen, fara niciun fel de probleme, asa ca-ti recomand. in plus, uneori le prinzi si la oferte, am luat la un moment dat o lotiune cu doar 30 de lei :).

      Ștergere
  10. M-ai facut sa visez la ea cu ochii deschisi! Cross my heart! :)

    Kisses, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand citeam articolul, am intrat si pe aoro, m-am uitat, am gandit, am socotit! trebuie sa mai consum din ce am, am cugetat cate zile mi-ar ajunge ce am acasa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) tare! cedeam ca-s singura care socoteste cat tin produsele cosmetice :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla