Treceți la conținutul principal

Sa mai si stam de vorba despre ce-am facut in ultimele zile :)

  Neata! Au revenit zilele bune, in care gasiti noua postare la ora 9 fix, dupa cum ne este obiceiul si intelegerea. Inca dinainte sa-mi aduc unitatea acasa, ma gandeam oare ce postare ar fi cea mai potrivita dupa aceasta mica absenta?  Am ajuns la concluzia sa va povestesc pe scurt ce-am mai facut si sper sa-mi spuneti si voi cum ati terminat anul 2014 si cum a inceput noul an.

  Eu am avut diverse lucruri de rezlovat, unele mai importante, altele nu, cert e ca finalul de an m-a prins ocupata, de abia in 31 dupa pranz am simtit ca am terminat tot ceea ce imi ramasese de facut. De acolo, orele s-au scurs super rapid cu chestii casnice si pregatiri de Revelion. Eu la ora 22 imi uscam parul, asta ca sa va dati seama cat de tare m-am grabit! De fapt, am simtit ca vreau sa ma pregatesc incet si pe indelete pentru 2015, am vrut sa astept anul asta cu calm, fara sa ma agit, fara sa ma grabesc. Mi-a reusit si am intrat foarte increzatoare in plin 1 ianuarie :).

  Logic, in 1 e motiv de leneveala maxima. Eu m-am trezit destul de devreme. In noaptea de Revelion n-am facut exces de mancare, desi am gustat din toate cate putin. Excesul meu s-a rezumat la un pahar de sampanie. Cu alte cuvinte, eram fresh, asa ca pe la 12:30 m-am apucat de citit, alaturi de putina ciocolata. Am ales E usor sa te iubesc si mai tot timpul cat am citit cartea m-am gandit la Cherry Dee, o stiti si voi pe bloggerita noastra simpatica care acum e foarte pasionata de cartile de la editura Epica :)).

  Am vrut sa incep anul cu o carte usurica, fara sa ma incarc negativ cu vreun roman prea serios. A fost ok, o carte care nici nu m-a dat pe spate, dar care s-a citit rapid, usor si seara pe la 6 era gata :)). Teoretic e pentru adolescenti, practic eu zic ca o poate citi oricine. Singura pauza a fost una pentru mancare :)).
 Ciocolata asta Lindt este dementiala! Daca o gasiti si va plac chestiile foarte dulci si cu putin alcool sigur o sa va cucereasca. Mie nu-mi place ciocolata cu alcool si m-a cucerit, deci va dati seama... Seara stiu ca m-am uitat la vreo doua filme si m-am trezit ca a trecut ziua.



   In 2 deja trebuia sa ies afara, la aer, la zapada! M-am plimbat destul de mult si mi-am refacut stocul de fructe. N-am mai vrut sa aud de carne si-am dat-o pe iaurturi si branzica. Pe dupa-masa am simtit nevoia sa citesc iar si m-am apucat de Dupa 7 ani... de Musso. Pana cum citisem doar Vei fi acolo si nu prea mi-a placut, dar cartea asta mi s-a parut promitatoare. Am ajuns pe la jumatate.
  In 3 am terminat cartea. Totul a fost bine si frumos, deoarece a fost o carte alerta, dar finalul a fost sub asteptarile mele. Plus ca nici personajele nu prea mi-au placut. Nu regret ca am citit-o, nu mi-a irosit literalmente timpul, dar nici nu m-a transformat in fana acestui autor. Si in 3 mi-am petrecut destul timp pe-afara. Tot ziua de 3 a venit cu o pizza delicioase si foarte iute, asa cum imi place mie. Nu n-am uitat s-o pozez, dar mi-a murit bateria. Dar sa stiti ca mi-a cazut foarte bine :)).


 In 3 (cred ca era deja 4 dimineata) m-am apucat de Singur in Berlin! Deja cartile precedente erau prea light. O sa ziceti ca sunt nebuna, dar am terminat cartea asta in mai putin de 30 de ore de cand o incepusem si are 750 de pagini! E adevarat, am sacrificat doua jumatati de noapte, dar mi-a placut tare mult si va povestesc pe indelete despre ea joi. Dupa cum observati, in 4 am renuntat la orice forma de dulce si-am dat-o pe covrigei! Si in 4 m-am plimbat pe-afara, ba chiar am fost la o mica gradina Zoo de-o avem noi pe-aici.
  Tot in zilele astea, mi-am luat agenda si mi-am notat tot felul de lucruri :).
 Si-am testat produse noi, s-a lasat cu experiente placute. Preferatul meu e balsamul cu aroma de Fanta. Pliculetul acela prins cu agrafa este o masca cu ciocolata si capsuni de la Freeman.


     In rest, chiar daca v-am prezentat cam multa ciocolata, de fapt am mancat maxim un rand pe zi, doar ca am desfacut aproape toata ciocolata pe care o aveam, nu cumva sa ma plictisesc :)). Am slabit un kil ca am fost prea ocupata cu cartile si plimbarile. Mi-a trecut raceala sau gripa sau ce-o fi fost aia.


  Sunt curioasa daca ati simtit unde bate aceasta postare :). Ca m-am simtit bine, e evident, am facut numai lucruri care mi-au placut: cam trei ore pe zi am stat la diverse povesti, am vazut vreo 5 filme, am citit 3 romane, m-am plimbat o gramada pe-afara, n-am pus mana pe tastatura sau mouse. Nici gand de vreo clipa de plictiseala, am fost total zen si cu zambetul pe buze. Chiar si in 2015 eu consider ca este o mana cereasca sa traim macar cateva zile in care sa facem ce vrem noi, departe de internet. Am simtit atat de mult calm in aceste zile, incat am simtit nevoia sa fac o postare si sa va indemn sa incercati uneori sa reveniti la vechiile obiceiuri pe care le aveam. Logic, era asta a tehnologiei are nenumarate calitati, dar cateodata am impresia ca ne soarbe din energie inutil. E bine sa simtim care este limita noastra iar asta difera de la individ la individ.


  Voi ce parere aveti? Simtiti nevoie de-o pauza de la a fi vesnic conectati? Ati luat vreodata o pauza? Si sunt curioasa sa-mi spuneti cum a inceput 2015 pentru voi :).
 


Kissez!
 

Comentarii

  1. Frumos inceput de an ai avut. Eu nu m-am relaxat asa cum mi-as fi dorit stiind cata munca ma asteapta la inceput de an, e perioada solicitanta si stresanta.
    Am incheiat "anul literar" ca sa zic asa cu cartea lui Kathryn Stocket - Culoarea sentimentelor,o carte care mi-a placut mult care m-a rascolit si mai mult, am plans foarte mult la finalul cartii(sunt intr-o perioada sensibila oricum) si nici n-am dormit prea bine in noaptea urmatoare si ziua urmatoarea tot m avut impresia ca am facut ceva rau ca am gresit... De mult nu m-a mai marcat o carte in felul asta.
    Am inceput anul cu "Arcul de triumf " al lui Erich Maria Remarque dar am abandonat-o deja pentru ca nu ma atrage deloc, inceputul se tot prelungeste si pentru ca nu vreau sa-mi pierd timpul cu carti care nu ma atrag de la primele pagini. Sper sa gasesc alte lecturi mai interesante.
    Ciocolata am incercat si eu tot felul de sortimente, cel mai mult mi-au placut niste mini eggs de cioco pe care le-a primit fetita mea de la Mosu' si le-a impartit si cu noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am intrat brusc ieri in toate treburile posibile, dar am incercat sa nu ma gandesc prea mult :)).

      hmmm, o sa ocolesc momentan cartea deoarece simt ca as plange repede si mai bine nu :(.

      o sa mai fac eu recenzii, poate te tentez cu ceva :).

      nu de la Lidl? acolo erau ceva mini eggs foarte bune:).

      Ștergere
    2. de la Lidl; n-am incercat, astea erau minunatiile, le-am gasit la un magazin din apropiere care aduce si chestii mai interesante.
      http://www.chocotime.gr/collection-easter-egg-minis-princess-en.php

      Ștergere
  2. Eu mi-as dori tare mult sa stau deconectata cateva zile, dar din pacate, incep predarile si apoi sesiunea. Asa ca voi fi legata de laptop/pc...
    Macar am mai apucat sa citesc in perioada asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine, anul 2014 nu s-a terminat cu bine, m-a lasat cu o durere de stomac urata, urata si, inevitabil, anul urmator m-a prins cu aceeasi durere :D.

    Si, ca sa-ti raspund la intrebare, da, imi place sa fiu deconectata de net si de tehnologie, dar sub rezerva a doua conditii : 1) sa am in mana o carte buna/ un film bun si la indemna ceva de rontait ( exact cum ai prezentat si tu), 2) deconectarea de la tehnologie sa fie alegerea mea si sa nu se datoreze unei forte exterioare, idependente de vointa mea. Nu ma simt in largul meu cand ceva nu functioneaza, ori ca e vorba de telefon si retea, ori ca e vorba de laptop si net sau cine stie ce poate sa-mi mai lipseasca ( pisica de acasa :)) etc). Daca nu am net sau telefon, simt ca ma strapunge plictiseala prin toate incheieturile si imi vin in minte o gramada de chestii interesante de facut pe net sau telefon si automat ma apuca si nervii. In mod paradoxal, cand le am pe amandoua, nu a nevoie de ele, caci ma indrept spre o carte sau un film, dar macar stiu ca sunt acolo, disponibile pentru mine :D

    Se pare ca ti-a priit foarte bine aceasta pauza. ! rand de ciocolata pe zi?:O:O Cum reusesti?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( sper ca ti-a trecut acum si ca esti bine.

      in general si eu gandesc la fel, dar daca am conexiunea, diverse treburi ma indeamna sa verific. din acest moment n-am deocamdata internet pe mobil, vreau sa am scuza ca n-am avut acces :))).

      nu stiu cum am reusit, dar nu prea mi-a ars de dulciuri, doar asa, sa le gust :).

      Ștergere
  4. Ce zile frumoase ai petrecut! Și wow, cât de repede ai citit cărțoiul ăla mare. :)))
    Nu știu dacă simt nevoia să mă deconectez total, poate doar să o las mai moale cu prezența în online o perioadă. Oricum, încerc să le îmbin pe toate cât mai bine, cred că la blogul meu și citit blogurile favorite mi-ar fi cel mai greu să renunț, chiar și pentru doar 2-3 zile. :D
    2015 a început bine, cu relaxare, o stare bună și mult optimism. Sper s-o țin tot așa, la fel îți doresc și ție!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am devorat, nu alta :)).

      si eu uneori sunt obligata sa stau online mai putin, dar dupa aceea se aduna treaba si de obicei ma simt stresata. de data asta, norocul meu, nu ma simt :)).

      sa speram ca asa va fi! :)

      Ștergere
  5. Oooo da!! Mereu imi doresc sa iau pauza de la calculator/internet/tehnologie. La mine e ca un viciu.
    Cred ca as fi foarte multumita de mine daca as reusi sa ma autolimitez.
    Am inceput anul cu voie buna, dans, mers la sanius, a fost asa cum mi-am dorit. :)
    Sa ai un an bun, asa cum ti-l doresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate incerci anul asta daca tot a inceput 2015 cu dreptul :).

      mersi la fel!

      Ștergere
  6. Eu m-am pregatit din timp si am fost gata pe la 23 de revelion..ca niciodata! :)
    1 ianuarie e zi de leneveala, odihna...si o vizita mamei, pentru a sarbatori si cu ea la un pahar de sampanie! :)
    Pupiiici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) de obicei terminai mai tarziu?

      cam asa, leneveala la maxim pe 1 :).

      Ștergere
  7. Nu m-as supara sa ma deconectez complet si sa plec in lumea larga, sa vad, sa simt, sa gust, sa... traiesc! Am facut si putina miscare, putin dulce, dar am devorat in 5 o portie dubla de saratele facute in casa in timp ce jucam Catan.
    Pe mine ora 12 nu m-a prins prea mine, eram ofticata maxim, dar mi-a trecut repede si ne-am trezit ca deja e ora 4 in timp ce... evident, jucam Catan. Un platou cu legume si bile de branzica proaspata cu seminte si ierburi, salata de cartofi si placinta cu branza ne-a fost meniul. :)
    Noi avem o carticica mica pe care o citit cate o picatura inainte de culcare.
    An bun sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm, saratele! mi-e pofta :)).

      bine ca ti-a trecut, asta e important :).

      mersi la fel :).

      Ștergere
  8. :) Miezul noptii m-a prins super relaxata! Am petrecut alaturi de prieteni, a fost atmosfera super relaxata, am povestit si am ras mult! La televizor nu ne-am uitat nicio clipa, sms-uri nu am dat nici macar unul...
    Am simtit si eu nevoia de pauza, am incercat sa trag de mine dar n-a mers! Mi-am spus ca nu-si are sensul sa fortez si am lasat sa vina de la sine!

    Pup, Brumarica draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ai petrecut relaxat :).

      n-are rost sa te fortezi atunci cand nu esti nevoita :). eu am de gand sa fiu zen anul asta :)). eu, micul pepsi :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla