Treceți la conținutul principal

Wishlist intarziat

  Salutare! Initial am spus ca nu-mi fac niciun plan pe anul asta, dar iata ca la partea ce tine de cosmetice, au inceput sa ma bantuie niste lucruri. Iata-ma si pe mine, pe finalul primei luni, cum incep sa-mi construiesc un wishlist. Nu vrea sa sar calul si sa fac vreun shopping nebun, dar sunt cateva produse pe care le vreau in 2015. Daca o sa am tin de lista sau nu, ramane sa vedem, lista din 2014 n-a prea fost onorata pentru ca mereu mi-au aparut alte tentatii si parca ce era nou parea mai shiny :)).


  Inca din 2014 pe lista am Fame a lui Lady Gaga. Desi n-am auzit prea multe pareri cu adevarat bune, parfumul asta nu-mi da pace si cred ca, pana la urma, ma voi alege cu el.


  La capitolul creme pentru ten, am o noua tentatie: Mizon Bee Venom. Am avut o mostra si mi-a placut si parca-parca as vrea si full-size. Singurul lucru care ma opreste este pretul de 120 de lei care mi se pare cam scumpicel.



  Vreau un gel de dus Victoria's Secret. Cremele si lotiunile m-au acaparat deja, dar la gel am stat in cumpana, deoarece termin foarte repede acest tip de produs. Dar parca unul, acolo, ar trebui :)). Nu am in cap o aroma anume, ma multumesc cam cu oricare :).
  Ma reintorc la parfumuri, deoarece Bvlgari Omnia Indian Garnet inca imi apare in vise, teoretic ar trebui sa se adauge colectiei mele.



  De la La Roche Posay vreau masca Hydraphase, sunt foarte curioasa ce poate sa faca.
  Si cred ca mai vreau LipSmacker-ul cu aroma de Fanta de struguri :).

  In rest, doream gelul de dus Anian cu goji si rodie, dar si un balsam de par Tresemme, dar acestea sunt deja la mine acasa.
  Bineinteles ca intr-un an multe se pot schimba, dar astea sunt dorintele mele momentan :). Chiar sunt curioasa cum se vor desfasura lucrurile.


  Voi ce-aveti pe lista?


Kissez!


Comentarii

  1. sper sa reusesti sa le cumperi pe toate. Eu am mirosit Lady Gaga in Sephora si nu prea mi-a placut.. :D:D
    in rest, spor la shopping
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca mi-ai zis si m-ai potolit pentru o scurta perioada. cred ca-l iau la 30 de ml :)).

      mersi :).

      Ștergere
  2. Bune alegeri! Eu visez la perlele din colectia de primavara Guerlain!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bune alegeri! Eu visez la perlele din colectia de primavara Guerlain!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parfumuri tre' sa mai incerc si eu, iar cel Bvlgari pare a fi pe gustul meu. Am vazut notele pe aoro si...pare a fi fain. Bine ca au esantioane, sa incerc sa vad daca miroase ok pe mine.
    Lista ta e foarte faina, bafta la a le achizitiona pe toate! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e foarte bine ca putem lua mostre, macar ne facem o idee :).

      mersi :).

      Ștergere
  5. Îți doresc să le bifezi pe toate cât mai rapid! :D
    Eu am wishlist-uri peste wishlist-uri :)), unele pe anul ăsta care chiar le vreau la modul că am într-adevăr nevoie de ele (mai mult sau mai puțin) și din care deja am bifat câteva.... și mai am niște wishlist-uri micuțe de moment, de pe care tot scot și tot pun altele, în mare parte fiind doar mofturi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      si eu am multe in cap, dar am incercat sa notez doar ce mi se pare super-interesant :)).

      Ștergere
  6. Am o lista luuuunga de dorinte in materie de cosmetice! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu de la VS am o loțiune de corp pe wishlist, iar la capitolul parfumuri vreu să-mi cumpăr Flower de la Kenzo. Nici eu nu am citit de bine despre Fame și nici nu-mi place prea mult, să fiu sinceră, dar știi cum e cu parfumurile: fiecare cu preferințele lui!
    Spor la bifat, Alina, iar dacă n-ai astâmpăr și vrei Fame, Fame să fie! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la parfumuri cred ca-i mai dificil ca la capitolul culori si mancare: fiecare pune chii pe altceva. intr-un fel e bine, exista diverisitate in blogosfera ;).

      mersi! :))

      Ștergere
  8. Ca sa fiu si eu Brumarica (na! :P) te instig sa iei gel de dus cu aceeasi aroma cu lotiunea/lotiunile pe care le ai! :)
    Omnia are potentialul de a te bantui, ce-i al sau e pus deoparte! :D
    Nu gasesc nimic in wishlist care sa fie demn de mentionat... Sa-l lasam sa doarma deci! Mai ales ca prioritatile sunt altele!

    Pup, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma instiga ca nu poti sti ce iese :)))))))).

      dar si cand s-o trezi wishlist-ul! :)))).

      Ștergere
  9. Si eu vreau sa imi cumpar parfumul lui Lady Gaga. L-am mirosit intr-o parfumerie si e foarte dulce. M-as fi asteptat la alt miros mai reprezentativ pentru cea care care poarta numele parfumului. Dar mie imi plac parfumurile dulci asa ca o sa il iau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam toata lumea se astepta la altceva, din cate am observat eu :)).

      Ștergere
  10. daca ti-ai luat tresemee, e super! si eu m-am uitat aseara pe site, le-am vazut pe toate, dar apoi am vazut ca aproape cade dulapul pe mine de sampoane si balsam & co, asa ca am zis sa mai astept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e super, intr-adevar. m-a cucerit :).

      le iei tu pe toate :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla