Treceți la conținutul principal

Crema hidratanta Foot Works cu ulei de nuca de Macadamia - review

  Salutare! Iubesc acest produs! Si cred ca in ultima vreme mi-am inceput destul de des articolele cu exclamatii incantate :)). Imi plac produsele special concepute pentru picioare, in special cremele hranitoare. Am vazut noua gama Foot Works in paginile brosurilor Avon si mi-am dorit foarte mult sa incerc macar un produs. Am sfarsit prin a-mi comanda atat crema, cat si exfoliantul. Azi o sa vorbim doar despre crema, iar zilele viitoare si despre al doilea produs.



  Pretul porneste de la vreo 6-7 lei, depinde de campanie si crema are 75 de ml. Ambalajul e simpatic, usor de folosit, micut - nu ocupa mult spatiu.


  Cand am auzit ca e pe baza de ulei de nuca macadamia, ma gandeam ca va fi eficienta cu pielea mai aspra a calcaielor, dar nici nu banuiam ce surpriza ma asteapta din partea mirosului. Aroma e de nuca coapta/prajita si, per ansamblu, ma duce cu gandul la niste fursecuri proaspat scoase din cuptor. Asadar, e o aroma gurmanda si-mi face o deosebita placere s-o adulmec seara de seara. Cu alte creme sunt mai rapida, le aplic rapid pe talpi, dar cu aceasta toate reactiile mele sunt incetinite si-o miros de cel putin 10 ori de-a lungul cremuirii :)).


  Consistenta e densa, dar intra repede in piele si-o lasa atat de catifelata de-mi vine sa-mi ating mai mereu calcaiele. Eu nu am mari probleme cu pielea aspra si bataturile deoarece rareori exista vreo zi in care sa nu aplic vreun produs de hidratare/hranire, dar am impresia ca ar face fata si in cazul unor rugozitati pronuntate. E o crema foarte buna, miroase minunat si se consuma greu. Nici un motiv de plangere - nota 10! :) Imi trece prin cap sa-mi iau rezerva. Dca mirosul va fi prea "prajituros" pentru vremea mai calda, as tine crema pana in toamna viitoare.



  Voi ati incercat (relativ) noile produse Foot Works?


Kissez!

Comentarii

  1. Heiii :* Eu am lichidul emolient din gama aceasta, miroase super bine, iti vine sa il mananci si catifeleaza cumva apa in care iti pui picioarele si chiar se mentine mirosul in piele! E un produs super, la un pret accesibil :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut si lichidul, dar cum ma stiu plina de lene, am renuntat :)). nu prea ma vad stand cu picioarele in lighian :)). dar sunt convinsa ca si el miroase foarte bine.

      Ștergere
  2. ador mirosul de nuca de macadamia.. asa ca probabil m-ar incanta si acest produs. Pacat ca de cand nu mai sunt reprezentant Avon nu prea am mai avut contact cu produsele lor. dar vedem cum remediem. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate gasesti o modalittae de-a intra in posesia lor. e foarte faina gama asta :).

      Ștergere
  3. Mă faci să-mi plouă-n gură! Trebuie s-o încerc!
    Sunt favoritele mele cremele astea de picioare de la Avon, dar momentan am stoc, aștept să mai consum din ele și sigur o s-o încerc și pe asta. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea sunt incantata de cremele pentru picioare, pentru mine nu prea functioneaza... adica nu mi se pare ca fac mai mult decat o crema hidratanta obisnuita. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am mari probleme cu calcaiele si nu intalnesc foarte des creme care sa fie pe gustul meu. dar sunt foarte incantata atunci cand dau de produse bune :).

      Ștergere
  5. Eu am momente cand folosesc creme pentru picioare...dar nu atat de des! In general imi place sa o folosesc dupa ce imi curat in mod deosebit picioarele: le tin in apa calda, folosesc pila de calcaie si toata treaba...si la final folosesc crema! :)
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma dau zilnic, sunt foarte rare serile in care nu aplic vreo crema ;)).

      Ștergere
  6. Salivez la aroma descrisa de tine, untul meu de shea ma multumeste si la acest capitol - calcaiele. Nu am mai incercat demult ceva de la Avon.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  7. bine de stiut ce poate face, ca mi-a facut odata cu ochiul si nu am luato

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut-o si eu, si ma regasesc in opinia ta despre ea. Miroasea de iubitul meu imi spunea "ce mananci?" cand o foloseam, crezand ca mananc vreo prajitura :)) Cat despre cat de bine isi face treaba, eu o folosesc si imi pun sosete ca sa intre mai repede in piele si cand le dau jos inca miroase a...prajituri, cum ai zis si tu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miroase super :)).
      eu mereu dorm cu sosete, sunt foarte friguroasa de felul meu, dar e si-o parte buna in asta: crema intra mai bine in piele :).

      Ștergere
  9. Ieri am vazut ceva similar in DM si mi-a ramas gandul la acea crema, tot cu nuca de macadamia, mai ales dupa ce citisem postarea ta. Cred ca o voi lua data viitoare, de la Avon nu prea am mai luat in ultimul timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hopa! eu cum de nu le-am vazut? ia sa ma uit eu cu atentie data viitoare ;)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla