Treceți la conținutul principal

Lancome Tresor L'Absolu EDP - review

   Hello! Eram datoare cu acest review inca de anul trecut si m-am apucat sa-l scriu cu mare drag deoarece acest Lancome Tresor L'Absolu mi-a trezit multe sentimente. M-am indragostit de Tresor in ultimul an de facultate. Eram intr-o parfumerie, fara vreo tinta precisa. Luam la intamplare sticlutele de pe rafturi sperand sa dau peste cel mai potrivit pentru mine. La un moment dat, atentia mi-a fost captata de o sticla ce semana ca o bijuterie. Parca recipientul parea si mai frumos comparativ cu pozele din revistele glossy. L-am mirosit, asteptandu-ma la ceva maret si nu m-am inselat deloc. Mi-a placut atat de tare, incat mi-am promis ca-l cumpar. Bugetul de studenta nu era chiar prietenos, asa ca am amanat achizitia, iar apoi m-am concentrat pe alte branduri. Cu alte cuvinte, am cam uitat de el. Si, uite asa, au trecut cativa ani buni, pana in toamna trecuta. Atunci mi-am spus: vreau Tresor acum! O sa fiu sincera pana la capat si-o sa va spun ca desi mi-a placut la nebunie Tresor, l-am considera putin prea matur pentru mine, prea srios si prea elegant, eu fiind o fire mai... zapacita la baza, din cate-ati putut observa si de pe blog. Parca ma intimida putin, dar era cert ca trebuie sa-l adaug colectiei.


  Si... nu l-am adaugat :)), deoarece am decis in ultimul moment ca vreau Tresor L'Absolu! Diferenta o vedem de la recipient, L'Absolu fiind mai dark, mai misterios. Culoarea parfumului imi inspira caldura, seriozitate, dar si seducere. Iar aroma este divina. E o explozie calda de trandafiri si vanilie. Cititoarele mele fidele se vor mira ca am capitulat in fata unui parfum Lancome cu astfel de note, mai ales ca nici trandafirii nici vanilia nu ma dau decat rareori pe spate. Cu toate acestea, combinatia din L'Absolu este minunata, o oda a feminitatii. Iar persistenta este fe-no-me-na-la! Sa spun ca se mentine o zi intreaga ar fi o jignire, caci pot simti parfumul acesta pretutindeni odata ce este aplicat. Dupa 12-14 ore pare ca de-abia m-am dat cu el, iar pe haine cred ca s-ar simti si dupa o luna. Chiar m-am gandit sa fac un experiment in acest sens. Acest parfum subjuga efectiv, te prinde in mreje, orice tentativa de opunere este spulberata si nu poti decat sa-l iubesti. Cel putin asa am simtit eu, iar cuvintele sunt cam prea mici raportate la aceasta aroma.


  Inca ma simt prea tanara pentru el si il vad perfect pentru doamnele de peste 45-50 de ani, insa uneori ma rasfat cu el. Logic, a ajuns la maica-mea care este foarte incantata de el si careia i se potriveste mult mai bine decat mie. Chiar mi-a spus ca si in magazine si in mijloacele de transport, lumea ii sesizeaza parfumul (si cand spun "sesizeaza", ma refer la sensul bun). Bag de seama ca parfumul acesta place multora. Oricum, n-ai cum sa ramai indiferent. Din partea mea primeste 10 cu felicitari.


  Daca nu l-ati mirosit si totusi vreti sa va faceti o oarecare impresie, va pot spuna ca este acelasi gen de parfum cum e Volare de la Oriflame, desi o comparatie clar nu-l flateaza pe cel din urma, deoarece Tresor L'Absolu este mult mai fin, mai cizelat, mai elegant, mai profund, o comoara, ce mai! :).


  Pe final, va las cu micul dictionar Tresor de pe cutia parfumului :).




Kissez!

Comentarii

  1. Parfumul Tresor l-am avut si eu si e superb. Pe acesta nu l-am incercat, nu stiu cum miroase, dar m-ai facut curioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca-ti place primul, zic eu ca ar trebui sa-ti placa si acesta ;).

      Ștergere
  2. Oh, Doamne, cunosc senzatia. Lancome e un nume mare, clar. Il iubesti sau il urasti, dar indiferent nu are cum sa iti fie.
    Minunea mea la sticla vine tot de la Lancome si nu il mai schimb in vecii vecilor, chit ca m-ar costa juma de salariu (pe primul l-am primit de la iubit, dar cand il voi consuma tot pe el il vreau).
    E adevarat ca Tresor clasic seamana cu Volare, pe Absolu nu il stiu. Dar sunt sigura ca e demential!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e, nu poti doar sa-l placi ;)).

      daca te face fericita, merita toti banii!

      l'absolu e mai cald, mai vanilat, tresor clasic e mai light, daca pot spune asa. oricum, e mai light in comparatie cu varianta asta.

      Ștergere
  3. Am avut si eu un Lancome Tresor, cred ca varianta Rose! Cu o sticla finuta, inalta si cu un trandafiras mov, satinat! Mi-a placut!
    Cunosc si senzatia de a simti parfumul pretutindeni (de la La vie est belle)... :)

    Pupici parfumati!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe acela nu l-am mirosit, din pacate...

      faina asta cu pupicii parfumati ;).

      Ștergere
  4. Trebuie să-l adulmec într-o zi, mi-ai stârnit interesul! Deși am vârsta la mai puțin e jumate decât cea la care consideri că s-ar potrivi, eu mă vând purtându-l, nu știu din ce motiv!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o prietena care an de an îmi oferea cadou un Tresor,unul a avut o fundița mov si sticluță era înaltă,apoi doi ani la rand l-am primit pe asta clasic dar niciodată nu am fost mare fana a lor,nu e fix genul meu,dar cadoul e cadou!coincidenta face ca ,anul asta de ziua mea am primit de la un alt prieten noul C'est la vie care e total opusul gusturilor mele:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca probabil oamenii respectivi asa te percep, sigur au facut o legatura intre tine si genul de miros :).

      Ștergere
  6. daca mai tin eu minte bine, volare mi s-a parut in parfum trandafiros pudrat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar arata ca o bijuterie sticluta, eu n-as arunca-o :) . Mi-a placut si dictionarul de pe cutie, ii da un plus de eleganta parfumului. Numai parfumul nu l-am mirosit, doar Volare -si mi-a placut, insemna ca Tresor... fiind mult mai fin o sa-mi placa mai mult .
    eee le francais sont incomparables quand on parle de parfumes...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. teoretic nici eu n-as arunca sticlutele parfumurilor, dar practic o sa vad cand se termina :)).

      atunci eu sunt aproape sigura ca o sa-ti placa :).

      da, francezii stiu ei ce fac :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla