Treceți la conținutul principal

Shopping and stuff again

  Ciao! Iar am facut ce-am facut si-am adunat cateva noutati :). E a treia tura anul acesta deja, bag de seama ca 2015 sta sub un semn bun.

  N-am postat bine tura precedenta de shopping and stuff, ca am ajuns la Dm. N-aveam absolut nimic in plan, dar am gasit mult mai multe reduceri decat la vizita anterioara. Cum sa nu cumpar, cand am gasit gelul exfoliant cu mar si scortisoara? Nu conteaza ca a trecut Craciunul, afara tot frig este si exfoliantul asta miroase minunat. Redus, costa doar 4 lei. Tot la reduceri am gasit masca Balea cu capsuni pe care am avut-o anul trecut si mi-a placut mult. Motivul reducerii (de la 3,2 la 2 lei) este faptul ca i-au schimbat ambalajul. Sper ca nu si textura, fie vorba intre noi. Trei masti mai erau pe raft, trei am luat :D.

  In poza mai vedeti un sampon Fructis (10 lei) si un balsam Balea pentru par vopsit (8 lei) - nu sunt ale mele, sunt pentru maica-mea, dar le pregatim impreuna un review, vreau sa ajut cu articole si fetele care se vopsesc. Am incercat si eu balsamul si-mi place mult.
  De la L'Occitane am primit un demachiant cu unt de shea, sunt foarte curioasa de efectele sale. 200 ml - 76 de lei. Am primit si doua mostre: crema de maini si crema de corp. Cea din urma parca imi face cu ochiul :).



  De la Gerocossen, un unt de corp din gama Argan Line(25 de lei)! Are 450 de ml, m-a dat pe spate. Si miroase foarte fain. In plus, un set de fiole impotriva caderii parului. V-am zis ca am avut o neplacere cu samponul (o sa detaliez, dar perioada asta am vrut sa fiu zen) si de-acum (vorba romanului) suflu si-n iaurt. Imi iau masuri de precautie. Setul costa 30 de lei si contine 10 fiole.


   Un demachiant Gerovital pentru machiajul waterproof - de abia astept sa-l incerc. Pretul este undeva la 17-18 lei pentru 200 de ml.


  De la Libris, doua carti ce par foarte interesante: Natasele, pe care o aveam de anul trecut pe lista si In mers de rac.





  Cam atat ;).



Kissez!

Comentarii

  1. Dm e ca o boala, nu poti merge fara sa cumperi ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O multime de "bunatati".
    Spor la treaba! ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti cu placere, eu astept recenzia demachiantului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da' numa bine v-ati gandit tu si mama ta! Chiar avem nevoie de putin ajutor si noi, astea care ne vopsim. Si coincidenta sau nu, chiar sunt in cautarea unui balsam, ceva mai ieftin, care sa hidrateze suficient si sa ajute la mentinerea culorii cat de cat. Culoarea mea e din aia pretentioasa si daca nu folosesc produsul potrivit, devin portocoalie. Momentan, iar am dat chix cu un ulei de par foarte bun, eficient insa, care imi duce culoarea :(.
    Masca aceea cu capsuni ma tenteaza si pe mine. Si demachiantul de la Gerovital, asta in ciuda faptului ca am avut o experienta mai ciudata mai demult cu un lapte demachiant tot de la ei.
    Sa te bucuri de lucrurile cumparate si sa-ti fie toate de folos :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand eram blonda, imi simteam parul ca matura, de acolo am atata interes :)))).

      cu gerovital nu-mi aduc aminte sa fi experimentat, asa ca sunt foarte curioasa, de fapt, nu stiu cu care dintre cele demachiante sa incep, asta in conditiile in care mai am si-n sticla de farmec natural :)).

      mersi :).

      Ștergere
  5. Frumoase produse,si eu sunt fan DM,ma tenteaza demachiantul de la Gerovital,sa ne spui cum este,puup

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt curioasa daca sunt bune fiolele de la Gerocossen, m-ar interesa si pe mine ceva eficient pentru caderea parului :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mi-am pus speranta in ele si sper sa ma ajute. voi reveni cu un review dupa ce le folosesc :).

      Ștergere
  8. vreau si eu sa ajung pe la dm.. cred ca o sa plec cu bratele pline.. bani sa fie. :)))
    si astept pareri despre carti. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred că nu m-aș atinge de masca aceea la pliculeț cu căpșuni nici de-ar promite să-mi rezolve toate problemele cu părul. Nu știu cum se face, dar urăsc tot ce e cu miros / gust artificial de căpșune; dacă nu sunt căpșune proaspete luate de foarte curând de la tarabă sau din magazin, nu pot să le suport, nu știu de ce reacționez așa

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mai știu ce ziceam ieri :)), dar știu că vreau să citesc mai multe despre laptele demachiant (ambele) și untul de corp!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mar si scortisoara? Yammy:D
    Sa le folositi cu drag! (tu cu mama ta) :)
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. sa le folositi cu drag! cam mare cantitatea de crema de la Gerocossen, ma cam sperie - zise Claudia care are acasa un borcan de 500 ml de crema cu cocos :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multu!

      :)))) eu pe-a mea cred ca o s-o termin repede, imi place foarte tare.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla