Treceți la conținutul principal

Deo-spray Today - review

  Salutare! Iata ca a aparut si primavara la orizont si printre altele, acest anotimp ne aduce vreme mai calda. Iar vremea mai calda ne aduce transpiratie. Ce sa mai vorbim daca ne imbracam inadecvat, sau ma rog, adecvat pentru primele ore ale zilei, iar mai apoi iesim la pranz cu aceeasi vestimentatie?

  Pentru multe dintre voi, un deodorant cu putere mare devine o necesitate. Pentru mine necesitatea asta e cam aceeasi indiferent de anotimp :)). Ultimul antiperspirant incercata fost tocmai un Today, luat din Penny. Costa doar 6 lei si are 200 de ml. Cand l-am luat eu, era singura varianta la raft, dar in vizitele ulterioare am mai observat doua sortimente.


  Al meu este cu bumbac. Are un ambalaj foarte asemanator cu Cien, difera doar faptul ca are un capac detasabil. Aroma e placuta, specifica produselor cu inscriptia cotton. Eram tare nerabdatoare sa vad daca functioneaza si rezultatul m-a multumit: e un produs bun. Puterea de pulverizare e mare, este un spray uscat si protejeaza chiar eficient. Nu am transpirat deloc vreo 24 de ore, ceea ce m-a multumit.

  Din pacate are si parti mai putin bune: in momentul in care pulverizez, iese o gramada de praf, care poate pune probleme persoanelor care au dificultati in respiratie. Eu il utilizez in baie, preferabil cu geamul deschis si apoi fug de-acolo si atentionez pe toata lumea sa nu intre. Asta se rezolva relativ usor. A doua problemuta este legata ca fiind atat de eficient si implicit puternic, are tendinta de-a usca putin cam tare pielea. Nu a fost nimic grav, dar uneori simteam ca pielea ma tzine. Eu l-am mai alternat si cu alte deodorante, dupa plac.

  Oricum, isi face treaba si asta este important. Nota 9. Voi incerca si celelalte variante iar apoi o sa va spun si voua cum mi s-au parut.



Kissez!

Comentarii

  1. Eu am aceeasi problema (praful sufocator) cu deodorantul Cien. Cand nu sunt destul de rapida si nu ies la timp din baie, incep sa tusesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine de stiut. Chiar o sa il caut, trebuie sa imi fac drum la Penny. Mai ales ca trec pe deodorante spray in sezonul cald (si am reale probleme cu transpiratia atunci). Mersi de informatie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de marca asta, dar ma incanta ideea de cotton, si ma bucur ca mai sunt si alte alternative la clasicele Dove,Nivea, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant produs. Sper ca mai spre vara sa mai existe produsul prin lantul de magazine Penny. Multumesc de review, cred ca s-a mai adaugat un produs pe wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu urasc deodorantele care fac numai praf in aer - sunt alergica la talc si tusesc pana-mi iese sufletul de la astfel de deodorante. Si culmea e ca in ultima vreme parca se intrec intre ele, care sa contina mai mult talc :( Prin urmare, dupa ce am cumparat vreo 6 deodorante de la diferite firme si stau in dulapul de la baie nefolosite, pentru ca ma asfixiez de la ele, m-am reorientat catre deodorantul sub forma de gel de la Lady Speed Stick - e singurul de care sunt 100% multumita - e foarte eficient, mirosul e placut si aproape imperceptibil, nu interfereaza cu mirosul parfumului, nu pateaza hainele, nu lasa urme albe, nu irita pielea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine textura de gel este apa de ploaie, din pacate :(.

      e bine ca ti-ai gasit produsul potrivit :).

      Ștergere
  6. Uuff, eu ma numar printre acele persoane carora le-ar pune probleme de respiratie!
    Am avut o imagine cu tine fugind din baie imediat dupa pulverizare... :)))) Tare haios ai zis!

    Pup, Brumarica draga mie!
    La multi ani!!! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Te rog, acorda-mi timp si motiveaza-mi absentele, nu mai stiu incotro sa apuc ca sa imblanzesc timpul/trecerea lui! Eu chiar sper sa-mi revin! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar fug, ti-ai imaginat bine :))).

      mersi, la multi ani si tie! :*


      nu-i problema, uite eu acum raspund la comentariile adunate in ultimele zile.

      Ștergere
  7. l-am tot ocolit sa nu il cumpar , dar cititind postarea, mi-a starnit curiozitatea...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai auzit de aceasta marca si cum nu este Penny,in Reghin, cred ca oricum nu as fi auzit de el :))

    RăspundețiȘtergere
  9. hello! Eu am patit cam asa: dupa ce am iesit de la dus, am asteptat sa se usuce pielea si am inceput sa pulverizez (prima oara cu deo. Today) si sormea incepuse sa rada isteric :D. Ma enervaseeem... nu stiam de ce tot radeee...era praful ala de care povestesti tu in post :))) trecea prin bluza ca un fum de tren :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla