Treceți la conținutul principal

Unt de corp Gerocossen Argan Line - review

  Hey! De cand a aparut gama Argan Line de la Gerocossen, mi s-a parut ca are niste produse de exceptie. Desi toate m-au tentat, am ales sa incep cu noul unt de corp. El vine intr-un recipient mare, de 450 de ml si are pretul de doar 25 de lei. Chiar daca borcanul e destul de mare, e usor de manevrat si chiar imi face placere sa-l vad pe noptiera - arata bine. M-am bucurat sa vad la capitolul ingrediente ca untul de shea este al doilea pe lista. Mai contine si ulei de migdale si ceara de albine si nu are parabeni.


  L-am deschis cu mare nerabdare. Are si un capacel de protectie care impiedica curgerea produsului in capacul propriu-zis. Textura este, intr-adevar, de unt de corp: foarte densa, care se topeste placut pe piele. Aroma este deosebita, o combinatie de alune/nuci cu note fructate. Se simte si izul dulceag de ulei de argan, dar pe mine ma duce uneori cu gandul la piersici :)). Chiar daca textura este asa de densa, intra foarte repede in piele si-o lasa perfect catifelata si usor parfumata.


  Ca de obicei, cand incerc un nou unt pentru corp, ma tem sa nu descopar la urmatorul dus ca produsul nu s-a absorbit in totalitate si ca mi-a lasat o pelicula enervanta care devine foarte lunecoasa in contact cu apa. Ei bine, la acest produs nu s-a intamplat asa ceva. Deloc, deloc, semn ca untul chiar intra destul de adanc in piele si isi face treaba.


  De cand l-am primit, l-am folosit aproape exclusiv si de abia am consumat aproximativ o treime din el. Merita toti banii, nu am niciun repros sa-i aduc. Nota 10! Daca v-am tentata cu el, va pot spune ca momentan l-am vazut doar in magazinul online Gerocossen, insa teoretic ar trebui sa se gaseasca si in magazinele fizice, doar ca probabil depinde si de frecventa cu care se realimenteaza stocurile.


  Si acum va spun si-un secret: chiar acum, zilele acestea, Gerocossen pregatesc lansarea unor noi creme din gama Argan Line si eu de abia astept sa vad despre ce este vorba! :)



Kissez!

Comentarii

  1. Suna chiar tentant untul asta de corp! N-am mai folosit Gerocossen de ceva timp si nu stiu de ce, cand eram in liceu foloseam demachiant de la ei, gomaj si pare-mi-se si ceva crema hidratanta. De ce oi fi uitat de ei? Oricum zilele astea am tot aruncat priviri gamei Melcroft. Sa vad daca mi se arata in stele sa ma lipesc de vreun produs!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu foloseam in trecut prea mult gerocossen, mai nou am devenit interesata de brand :).

      Ștergere
  2. Ce bine arata! O sa ma uit si eu dupa el prin magazine, daca zici ca inca nu a aparut chiar peste tot, tocmai bine, mai termin din ce am pana il gasesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic ca merita incercat, pentru mine a fost o surpriza foarte placuta :).

      Ștergere
  3. eu am samponul si crema de maini din gama si miros foarte foarte bine!
    sa il folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey, hey,

    Suna bine ce ne spui tu, iar pretul este foarte bun!
    In prezent folosesc doua produse din aceeasi gama, mai exact gelul de dus si lotiune de corp. Initial, nu m-au atras deloc, chiar daca ambalajele arata bine. Cand vedea tuburile de 400 ml imi lasau impresia de produse family, care de multe ori nu sunt bune. Dar cum pana acum mi-au placut toate produsele Gerocossen pe care le-am folosit, am zis sa le dau o sansa. Le folosesc de mai mult de o luna de zile si inca imi plac mult de tot. Si le recomand:)

    Sunt curioasa de lansarile mentionate de tine :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu as vrea produsele despre care vb tu. pe mine nu ma sperie asa tare recipientele mari, ba chiar ma bucur ca ma tin mai mult timp. sa fiu sincera, nu le-am asociar cu produsele family, parca stiam ca pot oferi mai multa calitate :).

      Ștergere
  5. Sigur nu e și comestibil? Așa-mi pare! :))
    Îl pun pe listă, sună tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat ceva produse din aceasta si mi-au placut. In general, imi plac produsele lor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de mai bine de-un an am tot dat de produse roamanesti bune si asta ma incanta :).

      Ștergere
  7. nu cred ca am folosit nimic de la Gerocossen, dar acest unt e tare tentant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu de-abia astept sa incerc balsamul de par din gama :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla