Treceți la conținutul principal

Cel mai...

  Hello! Intr-o noapte n-am putut sa dorm si m-am gandit destul de mult la blogul meu si la tot ce a atras acesta. Mi-am adus aminte de momentele faine, de cele mai putin placute, dar si de anumite clipe in care n-am stiut ce sa inteleg. Si tot gandindu-ma eu asa, am ajuns sa clasific aceste momente in mod spontan si iata ce mi-a trecut prin cap:


Cel mai frumos moment e cand imi dau seama ca exista persoane care ma citesc de ani de zile si sunt foarte atente la ce-am scris de-a lungul vremii. Stiu ce review-uri sunt pe blog, ce urmeaza, cine sunt, ce vreau si ce preferinte am.


Cel mai urat moment e cand realizez ca exista o cohorta de vanatoare de concursuri ce se mareste pe zi ce trece lingusesc in mod tragic pentru un premiu pe care nici nu sunt sigure ca-l vor folosi.


Cel mai frustrant moment este cand am idei si n-am cuvintele la mine. Stiu ce vreau sa scriu si nu pot exprima.


Cel mai amuzant moment e cand vorbesc sau ma gandesc in viata reala foarte des despre/la persoane pe care le-am cunoscut datorita blogului. Si ne-am mai si imprietenit.


Cel mai satisfacator moment este cand ma uit in urma si vad ca am scris 1400 de postari si ca este un proiect care m-a invatat ce inseamna consecventa.


Cel mai linistitor moment e cand vad persoane dragi revenind pe blogul meu.


Cel mai caraghios moment este cand primesc pe privat mesaje de genul: am vazut ca ai scris despre subiectul X. Imi poti spune mai multe? in conditiile in care am acoperit orice fel de nelamurire in articolul respectiv. Punctul culminant este atins in momentul in care sunt intrebata: chiar functioneaza? De obicei trimit persoanele respective sa mai citeasca inca o data postarea, poate se dumiresc si de cele mai multe ori personajele se bosumfla la maxim: ele vor recenzie personalizata, chiar daca este copy-paste a celei de pe blog :).


Cel mai enervant moment este cand apar persoane fara blog sa ma intrebe cum sa castige dintr-unul. Cand le spun ca trebuie sa munceasca cel putin doi ani in mod sustinut ca sa vada rezultate demne de mentionat, se supara: chipurile, nu vreau sa le dezvalui reteta succesului! Munca, sisters! Si drag vizavi de produsele cosmetice.


Cel mai flatant moment este atunci cand colaborezi cu un brand important si esti tratat ca de la egal la egal.


Cel mai plictisitor moment e atunci cand altii iti dau sfaturi gratuite si analize pe text pe care nu le-ai cerut, care nu se pupa cu viata si apucaturile tale, din care deduci ca n-au priceput nici o farama esentiala din postarea ta si care au impresia ca daca ai un blog trebuie sa citesti toate creatiile lor literare. Nu trebuie, believe me. Nu scrie in fisa postului de blogger sa te incarci cu energie negativa numai ca vor altii :).


Cel mai dezgustator moment s-a petrecut la unul dintre recentele concursuri pe Facebook, mai ales cel in care-am pus la bataie alaturi de-un sponsor un set de bijuterii lucrate impecabil si de-o valoare importanta. Nu-mi spal lucrurile in public, doar va povestesc, daca tot am deschis subiectul. Aleg castigatoarea, ma contacteaza, vai ce dragut, ce fericita e bla-bla-bla! Transmit datele mai departe, sponsorul pune pachetul la posta, eu o anunt pe castigatoare si o rog sa ma anunte cand a primit coletul ca sa fie toata lumea sigura ca s-a incheiat afacerea in mod optim. Trec zilele, niciun raspuns. Dupa vreo saptamana o contactez eu, dorindu-mi sa fie totul ok. Primesc un mesaj sec ca premiul a fost deteriorat pe drum. O rog sa-mi trimita o poza prin care sa-mi dovedeasca si-o primesc intr-adevar: colierul era rupt, cam ciudat era el rupt, dar nah! Gandindu-ma ca saracuta de ea nu se poate bucura de premiu, discut din nou cu sponsorul: cum sa facem sa remediem problema. Sponsorul, ireprosabil de-altfel, se ofera sa trimita un nou colier. M-am bucurat foarte mult de intelegerea pe care-am primit-o, de sustinerea si de bunavointa de-a trimite un nou premiu. Chiar eram multumita ca situatia se va remedia si incercam sa inlatur gandul ca ar putea fi o batjocura. Anunt fata, devine iar prietenoasa. O rog iar sa ma anunte cand primeste coletul. Trec zilele again. si iar nu primesc nimic din partea ei. Bineinteles ca am cautat-o din nou si a devenit chiar obraznicuta cu mine: chipurile, o intrebam prea des! Devenea enervata, draga de ea. De acolo a inceput sa-mi spuna ca nu primeste avizul si ca va trece ea la un moment dat pe la posta, replici urmate de-o liniste totala. Atat sponsorul cat si eu deja eram convinsi ca e numai nesimtire la mijloc si nu ne-am mai mirat cand coletul s-a intors la sponsorul care mai adaugase in cutiuta si o pereche de cercei bonus, ca sa se "revanseze" pentru neplacerea cauzata cu primul pachet. Nu eu am pus coletul, nu eu am muncit la bijuterii, nu eu am platit pentru coletul plimbat prin tara si nu eu m-am dus dupa posta la el, dar am fost la fel de dezgustata si nu m-am putut intreba in mod simplu si necenzurat: de ce-ai fi atat de nesimtit? Si cum o nesimtire nu vine niciodata singura am putut admira personajul in cauza participand si la urmatorul concurs pe care l-am avut, cu produse cosmetice - bag de seama ca efectiv nu i-a placut colierul si nu merita sa-si mai rupa din timp sa treaca pe la posta. Sau poate mai voia sa faca misto de cativa oameni nevinovati.


Cel mai simpatic moment este cand ma surprind fugind sa ma conectez la internet si de-abia astept sa vad ce s-a mai intamplat prin blogosfera. Parca as intarzia la o intalnire :)).


Cel mai elvetian moment e cand ma uit dimineata la ceas si daca vad ca-i trecut de 9 imi zic in gand: postarea mea e online! :))


Cel mai gurmand moment e cand citesc ca X si Y si-au luat vreun dulce dupa ce l-au vazut la mine - am sentimentul de parca l-am fi impartit pe-o banca in parc :)).


Cel mai bun moment e cand pun totul in balanta si vad ca partea PRO atarna mult mai greu decat CONTRA!


   Sper ca v-a placut ca v-am introdus putin in spatele blogului, eu imi amintesc ca-mi placeau astfel de postari inainte sa am site-ul meu. Iar pentru colegele mele din domeniu: puteti prelua aceasta postare sub forma de tag - eu am ales 15 momente, poate imi urmati exemplul ;)).



Kissez!

Comentarii

  1. Acelasi sentiment il am si eu cand ma conectez la internet (la mine e dimineata doar in week-end, in rest, dupa-amiaza, dupa serviciu). Am impresia ca trebuie sa vad repede-repejor ce s-a mai intamplat prin blogosfera, sa nu cumva sa ratez ceva. :)) Intru pe blogurile preferate chiar inainte de a-mi citi mailurile sau de a intra pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu recunosc ca mai intai accesez mailul :)).

      Ștergere
    2. Eu detest sa imi deschid mailurile. Mai mereu contin sarcini de lucru, ori sunt mailuri de la toate site-urile pe care am cont si mi-e pur si simplu prea lene sa ma dezabonez. Deci aman cat de mult pot accesarea contului de mail, in fiecare zi :)

      Ștergere
    3. si la mine, dar eu de abia astept sa vad ce-i de facut :)).

      Ștergere
  2. Persoane de rea credinta, nesimtite sau care doar vaneaza concursuri vor fi mereu dar nu trebuie sa le iei deloc in seama, asa cum spui si tu! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general nu le bag de seama, dar uneori am momente in care nu pot sa nu ma intreb de ce :).

      Ștergere
  3. Ehe... eu ce patanie am "patit"... La primul concurs organizat pe blogul meu, o vanatoare de concursuri s-a dat drept castigatoare, schimbandu-si numele de la Fb in numele castigatoarei. Buuun, trimite datele, ii trimit premiul, ca la putin timp sa fiu contactata de adevarata castigatoare, toata nelinistita de faptul ca cineva s-a dat drept ea. Si ia Elisa si fa rost iar de premiu...si trimite un al doilea, adevaratei castigatoare... Bine macar nu era sponsorizat, ca ma mai faceam si de... in fata sponsorului.. Oameni si fapte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Of, of, măi Alina. Eu am dat peste mulți câștigători care nici nu mi-au răspuns la mesaje, deci nu mă mai surprinde nimic.
    E bine măcar că părțile bune ale blogului cântăresc mai mult decât cele rele. Cât despre beneficiile de pe urma blogului, așa e, se obțin foarte greu, după multă muncă. Nu te bagă nimeni în seamă dacă ai un blog mic, pentru care nu-ți dai silința. Nu există niciun secret, nu înțeleg de ce unii oameni insistă cu astfel de întrebări.
    M-ai amuzat la treaba cu dulciurile. Eu de multe ori am cumpărat ce-am văzut la tine, în special dulciuri din Lidl! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil li se pare ca bloggingul e o joaca ce-ti ia cel mult jumate de ora in fiecare zi. si cat sunt de departe de adevar.

      postarile cu dulciuri sunt dintre cele mai vizualizate :)).

      Ștergere
  5. ce am mai ras, mda ce sa zic in multe puncte pot spune ca si eu as fi scris la fel...poate o sa fac si eu..mi se pare tare fain :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce articol frumos! Nu am stat sa ma gandesc la astfel de momente, dar imi place sa citesc experientele altora.
    Si intr-adevare multa munca depusa inr-un blog, mai ales daca l-ai inceput din pasiune iar uletrior devine mai mult.
    Al meu e inca pasiune si desi iau pauze cam dese [stii vorba aia "cheia mariilor succese" ;-) ] , revin cu drag la el.
    Iti doresc multi ani de impliniri in blogosfera si sa ne incanti mereu cu postarile tale ;-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa recunosc ca la mine prima colaborare a venit destul de repede, dar a fost asa un eveniment incat nu-mi venea sa cred. nu pentru produsele in sine sau suma lor (care era mica) ci pentru ca am simtit ca mi-e apreciat stilul de scriere si pentru ca am intrezarit posibilitatea de-a ma face mai cunoscuta :).


      multumesc :).

      Ștergere
  7. Haha, ce idee drăguță! :)) Chiar o să mă gândesc, să văd dacă am măcar vreo 10 idei ca să scot de un articol. :D
    Oricum, rezonez cu multe din ideile expuse de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacate apuci sa scrii, ideile vor veni mai usor :).

      ma bucur ;)).

      Ștergere
  8. De acord cu tine in multe privinte, mai ales la ultima parte!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a placut foarte mult postarea ta. A fost asa..o lectura placuta la o cana de ceai despre care tot de la tine stiu ( ceai cu banane si visine). M-am si binedispus, m-am si amuzat, dar m-am simtit si putin dezgutata realizand ca printre altele, lacomia poate imbraca diverse forme. Marea avalansa de participanti la concursuri ( comparativ cu cititorii de zi cu zi) ne pune intr-o postura proasta, ne face sa parem ca nu avem bani absolut deloc pt a ne cumpara produse cosmetice si vrem sa le primim gratuit ( atunci cand premiul pus la bataie este compus din produse cosmetice ce se pot gasi cu usurinta in comert, lucru care pune si mai mult intr-o lumina proasta fapta care a fost descrisa intr-un comentariu la postarea ta. Adica, de ce sa te injosesti atat si sa te complici sa iti schimbi numele de fb sau mai stiu eu ce, cand pur si simplu poti sa te duci sa-ti cumperi produsul si gata!?). Insa, cand este vorba de premii putin mai speciale, la care nu avem acces la fel de usor, cum este o bijuterie handmade sau ceva asemanator, avalansa de concurenti este justificabila :D. Totusi, concursurile ar trebui sa fie ceva funny, sa ne faca sa participam din dorinta in sine de a castiga- si nu neaparat si in mod exclusiv pt premiu- si sa stimuleze, cum sunt concursurile tale, de altfel, si nu, nu te lingusesc :)). Intotdeauna mi-au placut concursurile tale pt ca ne cereai ( si banuiecs ca ne vei cere in continuare) sa fim active, ceva mai mult decat un simplu like i un share uitat. Cel mai mult mi-a placut cel cu povestioara de iarna. A fost interesant si chiar am citit toate povestioarele din comentarii.

    Hmm.. as vrea sa iti scriu atatea,dar nu vreau sa o lungesc inutil. II doresc blogului tai multi ani inainte , asta pt ca, sincera sa fiu e greu sa intru la 10, 11 dimineata pe net si sa nu te vad. Blogul acesta e pt mine ca prima dragoste. A fost efectiv primul blog de beauty pe care am inceput sa il citesc si la acre ma reintorc de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mai particip cateodata la concursurile facute de colegele mele. e absolut normal sa-ti doresti sa castigi, dar uite ca unele minti mai "agere" deja s-au gandit cum sa scoata profit deoarece am inteles ca premiile la concursurile din blogosfera sunt vandute intr-o veselie pe site-uri precum olx.

      stii ca mie imi place sa creez povesti in jurul concursurilor. partea proasta in asta e faptul ca multe fete se simt descurajate sa mai concureze in ideea ca n-au nimic extraordinar de zis.

      multumesc :)). n-am de gand sa plec nicaieri momentan si uite ca au trecut mai bine de trei ani jumate de cand scriu.

      Ștergere
  10. Cred ca tocmai am citit postarea mea preferata pe blogul tau! E o idee foarte faina, ca vedem si sentimentele din spatele blogului. Cred ca voi prelua si eu ideea ta, daca nu te superi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi- a plăcut postarea ta, dar m- a şi întristat, nici nu m-am gândit că oamenii pot vinde obiectele câştigate la concursuri, se poate întâmplă să nu ţi se potrivească un produs dar îl poţi dărui cuiva caruia i se potriveşte. Eu am un astfel de colier şi îmi place să-l port dar ştiu că multe colege nu apreciază astfel de bijuterii, dar ce-mi pasă mie, eu îl port mie trebuie să- mi placa:) Eu îţi doresc să ai parte de cât mai multe momente plăcute şi sa cunoşti oameni de calitate, iar pe ceilalţi să-i ignori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu m-am gandit pana n-am aflat din mai multe surse :(.

      in cazul concursului meu, poza si explicatiile au fost suficient de clare, ma asteptam sa participe doar cei ce prefera astfel de accesorii, dar iata ca nu totul se desfasoara intr-un mod ideal/

      multumesc :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla