Treceți la conținutul principal

Fond de ten Cosmod Ultime Perfection - review

 Salutare! Aveam nevoie de un fond de ten de o nuanta deschisa. Terminasem multe dintre rezerve si tot ce-mi mai ramasese era mult prea inchis pentru aceasta perioada in care n-am sanse reale sa ma bronzez. Produsul de la Cosmod a picat la fix, asa ca am inceput sa-l testez imediat dupa ce l-am primit. Acum o sa va spun impresiile mele despre el.


 Il gasiti pe Beautyspell.ro la pretul standard de 46 de lei, are 40 de ml (deci ceva mai mare decat majoritatea fondurilor de ten) si se adreseaza tuturor tipurilor de ten.


  In primul rand, mi-a placut ambalajul. Are si o pompita foarte usor de utilizat si care dozeaza optim. Pentru tot tenul am nevoie de doar doua pompite. Fondul de ten este foarte lichid si initial m-am temut ca n-o sa ne intelegem prea bine: cand l-am aplicat pe ten mi-a lasat impresia ca nu se intinde uniform, dar in cateva secunde pielea capata un efect foarte natural, de parca nici n-as fi folosit fond de ten. Cu toate ca e lichid, m-am obisnuit sa lucrez repede cu acest produs - dupa 5-10 secunde se intinde mai greu: posibil sa fie de vina si tenul meu uscat, plus ca am observat ca-i prieste mult mai bine sa fie aplicat peste o crema mai putin lejera, cum ar fi Hydreane Riche de la La Roche Posay, iar eu l-am folosit in cea mai mare parte din timp peste Argan Bio de la Gerocossen, care este o crema ce intra foarte repede in piele. Oricum, nu este un fond de ten cremos, dar acest lucru nu m-a impiedicat sa nu-mi placa, ba chiar m-am mirat cat de bine arata.


  Acoperirea- ireprosabila! Nu mi-am inchipuit ca un fond de ten atat de lichid, aplicat intr-o cantitate mica, poate sa faca minuni, dar iata ca micutul Cosmod isi face treaba constiincios! Orice pata, orice urma mica sau medie sunt sterse complet de pe ten. Ba mai mult, m-am confruntat cu un furuncul urat fix in mijlocul obrazului. Dimineata, cand l-am vazut, primul impuls a fost sa ma arunc cu capul sub perna sa nu ma vada nimeni - era tot inflamat si de-o nuanta foarte inchisa de rosu, insa trebuia sa ies. Am aplicat fond de ten, am bibilit eu locul cat am putut si a reusit sa-l acopere cam in proportie de 80% ceea ce mi s-a parut uimitor. Nimeni n-ar fi banuit ce ascundeam eu. De la intamplarea aceasta, m-a cucerit complet si o sa-l mai vedeti si la postarea cu favoritele lunii.


   Nuanta mea este cea mai deschisa 1- Ivoire. Daca v-am facut curioase, va anunt ca produsul este la oferta si momentan costa doar 32,20 lei aici :). Nota mea pentru el este 9,5 :).

  La cerere - lista de ingrediente ;).




Kissez!

Comentarii

  1. M-ai tentat! Din nou!
    Sa il folosesti cu placere in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune??? Si mai este si la oferta!!!
      Daca pui si o listacu ingrediente esti cea mai tare! Te pup!

      Ștergere
    2. am facut o poza, sper ca se disting ;).

      Ștergere
  2. Convingator review-ul <3 Ador produsele Cosmod ! M-ai facut curioasa de acesta <3. Mi-as fi dorit sa il vad aplicat pe ten, intr-un before-after (sper sa nu mi-o iei in nume de rau) dar oricum, ma repet: e foarte convingator review-ul tau! :* Eu am o pudra bronzanta si o paleta de farduri Cosmod pe care le adooor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm, nu mi-a fi închipuit că ar putea fi așa de bun! E bine de știut! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. cum e cu rezistenta?
    pare tentant :D
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rezista intreaga zi pe ten. si se demachiaza foarte usor.

      Ștergere
  5. Oare s-ar potrivi şi unui ten mixt?O să intru pe site sa-l studiez şi acolo.

    Motivul pentru greşelile de scriere din comentariile mele se datoreaza faptului că scriu de pe telefon

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai, maaaii, de ce ma instigi asa? Stii doar ca-s fan acoperire mare!!!
    Biiine-biiine!

    Kisseeees! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla