Treceți la conținutul principal

Dupa Eurovision

  Salut! Trebuie sa recunosc ca anul acesta am fost putin cam subiectiva cu Eurovisionul pentru ca avut loc in Austria si urmarind toate imaginile acelea legate de Viena, deja retraiam momentele in care am vizitat acest oras. Inutil sa va spun ca acum mi-e si mai dor sa-l vad din nou.


  Tot subiectiva am fost si legat de Conchita - doar stiti ca mi-a placut tare mult de ea anul trecut si m-am bucurat s-o vad implicata si in editia de acum, o consider foarte talentata si o prezenta placuta. O artista completa, ce mai!


  Despre finalisti? Au fost si cateva piese care nu stiu cum s-au calificat, daramite sa se claseze pe locuri bunicele. Dar au fost si piese chiar bune pe care cu siguranta le voi mai asculta si dupa. Per total, parca anul acesta a fost mai ok decat anul trecut. Si nu-mi vine sa cred ca e al doilea an consecutiv cand piesa care iese castigatoare imi place, ba chiar pot spune ca am ascultat-o in draci in ultimele zile: e catchy, are  mesaj, prestatia a fost ireprosabila si pot spune ca a meritat cu siguranta sa castige.

  Trupa italiana mi-a adus aminte de 2008 cand noi nu i-am ales la selectia nationala pe cei de la Biondo. Piesa lor, Shine, suna mult mai bine decat cea cantata de italieni.


  Voltaj? Eu am preconizat locul 11-12, dar iata ca a fost 15. Piesa net superioara multora din concurs, dar momentul romanilor n-a fost potentat de efecte speciale. In plus, sa nu mai vorbim despre situatia politica din tara noastra, care nu ne lasa loc sa aspiram la prea mult. E pacat ca o trupa atat de cunoscuta, iubita aici la noi, cu multa experienta sa cada la mijloc intre muzica si politica. Oricum, eu, o simpla telespectatoare, am fost mandra cu adevarat de piesa care ne-a reprezentat. Si le-am mai zis in gand un "multumesc" moldovenilor pentru cele 12 puncte.


  Concluziile: un show destul de misto, piesa castigatoare - super, dar si parere de rau pentru Voltaj, care meritau mai multa atentie. Dar o sa ia ei de la capat, cu siguranta! :)



Kissez!

Comentarii

  1. Nu m-am uitat la Eurovision, dar, acum ca m-ai facut curioasa, am cautat repede sa vad cine a castigat, am ascultat si... chiar imi place :-D Cred ca e prima oara cand as putea spune ca imi place melodia castigatoare si as putea sa fac abuz de ea. M-am uitat si la performanta celor de la Voltaj... Piesa e frumoasa, mesaul e si mai frumos, dar, la Eurovision parca publicul "cere" ceva catchy, cu efecte, si sa iti ramana in cap.

    http://daliac.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat și eu. Mi-a plăcut mult de Conchita, mi se pare atât de delicată și calmă, o prezență deosebită. Piesa României nu a fost pe gustul meu, nu mi-au plăcut niciodată ăștia de la Voltaj.
    Era de așteptat cine va câștiga, dar m-a suprins să văd Italia și Rusia așa de sus, cu două piese cam expirate, tipice modelului Eurovision.
    Preferații mei au fost tipul din Belgia, ăla mai ciudățel, și fata din Slovenia, cea cu căști pe cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu tine mereu schimb impresii dupa eurovision - vom face o traditie :)).
      belgianul a fost printre preferatii mei si s-a clasat destul de bine pana la final :).

      Ștergere
    2. Da, suntem fane Eurovision! Mă enervează că la noi în țară nu se uită mai multă lume și atâtea voci susțin că-i un festival ratat. Nu e adevărat, e foarte tare și mai dai și peste piese bune. E imposibil să nu-ți pice una cu tronc!

      Ștergere
    3. da. desi in cei mai multi ani chiar mi-a placut doar o piesa, maxim doua, eu tot ma uit, mi-a intrat in sange :)).

      Ștergere
  3. nice post
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/05/sandgren-clogs.html
    blog: http://melodyjacob1.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Lovely! Thanks for sharing <3
    Anyway dear, im inviting you to join my giveaway here >> BLOG GIVEAWAY <<

    www.sarahrizaga.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Semifinalele nu, dar am urmarit cu mare placere finala Eurovision si mi-au placut mai multe piese (cea a Rusiei, Georgiei, Greciei si chiar a Israelului) dar am votat Italia. Din Romania au mers multe voturi spre Italia, dar invers nici macar un punct n-a fost acordat, din pacate. Neasteptat am primit puncte de la alte tari (Cipru, Israel, Ungaria, Belgia, Danemarca), iar fratii nostrii din Moldova nu ne-au uitat nici de data asta. Le multumim tuturor ! Mi-a placut si piesa noastra si ma bucur ca a ajuns in finala si s-a clasat pe un loc cat de cat onorabil. Felicitari, Voltaj !
    Felicitari si pentru Suedia! Parca incepe sa-mi placa si Heroes :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multa lume se intreaba ce s-a intamplat cu voturile romanilor din diaspora. ar fi trebuit sa primim macar un punct-doua de la anumite tari si nu s-a intamplat :(.

      eu tot ascult heroes de aproape o saptamana si tot nu m-am saturat :).

      Ștergere
  6. eu nici nu stiu cine a castigat, atat de aeriana sunt :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla