Treceți la conținutul principal

Ser tratament impotriva caderii parului Gerocossen Capilar + - review

  Ciao! De ceva vreme tot vreau sa va povestesc despre acest ser si iata ca a venit si ziua in care m-am decis sa public articolul. M-am apucat de o scurta cura cu ser impotriva caderii parului ca urmare a faptului ca-mi simteam parul vlaguit. Nu am facut aceasta cura intensiv, pentru ca parul nu-mi cadea, insa am vrut sa-l aplic ca o masura de prevenire a deteriorarii firelor de par. Cu alte cuvinte, voiam ca parul ce crestea sa aiba o structura mai buna.


  Am oscilat putin printre marcile de seruri si m-am oprit la Gerocossen Capilar +. Setul de 10 fiole costa doar 30 de lei, asa ca este foarte accesibil. Iata si instructiunile:


  E foarte bine ca fiecare fiola se poate impoartila doua utilizari: credeti-ma, cantitatea este suficienta si pentru trei aplicari. Serul nu are miros, se simte ca apa. Am insistat in special in zona bretonului. Dupa fiecare spalare a parului, aplicam Gerocossen Capilar + si masam usor scalpul. Binenteles, temerea mea cea mai mare era legata de ingrasarea parului. Din fericire, chiar nu ingrasa parul, asa cum e si specificat pe ambalaj. Deloc-deloc, asa ca si daca aveti parul foarte gras, poate fi folosit in siguranta.


  Bineinteles, aplicand acest tratament preventiv, nu am avut asteptari enorme si nici nu-mi inchipuiam ca voi avea o coama dupa cateva saptamani, insa chiar am simtit modificari. In primul rand, parul care mi-a crescut in aceasta perioada pare mai sanatos, putin mai gros si am sentimentul ca fiecare fir de par e mai bine ancorat in radacina. Drept urmare, nu mai gasesc atatea fire pe perie dupa ce ma pieptan. Uitandu-ma la parul meu, am impresia ca are o textura imbunatatita si parca nici nu mi se mai incalceste atat de urat. O fi doar efectul placebo sau nu, dar ma trezeam uneori cu parul incalcit destul de aproape de scalp si de obicei imi lua o gramada de timp si de nervi incercand sa scap de noduri si in 99% din cazuri sfarseam cu un mini-smoc in mana.

  Mie mi se pare ca mi-a reglat si sebumul. Poate o fi tratamentul acesta, poate Syoss-ul mov, poate amandoua impreuna, dar nu-mi vine sa cred: pentru prima data in viata mea parul arata acceptabil a treia zi dupa spalare. Pentru mine e cea mai mare realizare din ultimii ani, trebuie sa recunosc.


  M-am bucurat sa constat ca acest tratament nu mi-a lasat nicio senzatie de prurit, nu mi-a iritat scalpul si, per ansamblu, sunt multumita de efectele sale. Cred ca e o idee foarte buna sa fie folosit si intr-o cura intensiva.


  Doar la un lucru sa fiti atente: daca puneti cam mult produs intr-o singura zona, posibil sa va treziti cu cateva cojite (o parte din ser se usuca si ramane la nivelul scalpului) asa ca nu e necesara aplicarea din belsug.


  Daca aveti probleme cu parul sau pur si simplu vreti sa incercati un astfel de produs, ati putea sa luati in considerare si Gerocossen Capilar +. Nota 9 :). Apropo, daca cumparati acum din magazinul online, aveti transport gratuit la comenzi peste 75 de lei !



Kissez!

Comentarii

  1. Chiar mă întrebam cum este acest ser pentru păr, pentru că văzusem fiolele pe site. Și eu mă lupt cu sebumul de la un timp, însă am început să aplic pudră de bebeluși între spălări și părul se păstrează mai mult timp curat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am de gand sa incerc cu pudra de bebelusi, dar momentan mai am o gramada in tubul de batiste :). il folosesc rar, nu vreau sa-mi agresez parul.

      Ștergere
  2. N-aș fi crezut că face ceva acest tratament, mai ales că e atât de ieftin. Mi-ai trezit curiozitatea foarte rău, eu având probleme și cu căderea părului, dar și cu sebumul (am găsit eu produse care mă ajută cu ambele probleme, dar tot timpul e loc de un ajutor suplimentar).
    Mulțumim pentur review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu eram decisa sa nu astept foarte multe de la el :).

      Ștergere
  3. Suna tare inetresant, cred ca voi incerca si eu acest ser.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu l-am vazut, si chiar as fi curioasa sa incerc niste fiole pentru par.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla