Treceți la conținutul principal

Gel de dus Cien XXL cu grapefruit - review

  Hey! Ma grabesc sa va scriu despre gelul de dus Cien XXL pentru faptul ca se mai gaseste in magazinele Lidl. Il puteti cumpara in trei variante: cocos, pepene galben si grapefruit. Desi am plecat de acasa chitita ca vreau ori unul cu pepene ori unul cu cocos, la raft toate ideile mi-au fost date peste cap si l-am luat pe cel cu grapefruit! Pur si simplu n-am putut rezista in fata lui pentru ca miroase a caramele Sugus. Stiti ca in pachetul de Sugus Exotic sunt si caramele cu grapefruit, nah, exact asa miroase gelul asta: dulce, dar si fructat.

  Am dezvoltat o adevarata pasiune pentru el, de cand il am, numai cu el m-am spalat. Si e foarte amuzant cand ma gandesc ca unul dintre produsele mele favorite e atat de mare si de ieftin. Denumirea de XXL se potriveste manusa, deoarece are un litru, iar pretul e de... 7 lei :)). Gelurile Cien sunt prin definitie foarte accesibile, dar varianta asta e teribila!

  Totusi, nu pot sa nu remarc ca aceste sticle mari nu prea sunt cumparate, anii trecuti le puteam vedea in magazine chiar dupa o perioada lunga dupa ce apareau. Probabil pretul foarte mic descurajeaza pe multa lume, insa eu va pot spune ca e un produs foarte bun, la fel de bun ca multe alte geluri cu preturi de 4-5 ori mai mari: are o consistenta usor mai lichida, dar care face o tona de spuma, miroase foarte placut si nu usuca pielea. Il aseman foarte mult cu gelurile Senses de la Avon, asa ca din partea mea are numai vorbe de bine.

  Faptul ca e mare nu ma deranjeaza, doar nu plec cu el prin bagaje si eu oricum am tendinta de-a consuma destul de mult gel pentru simplul fapt ca nu folosesc burete si il aplic direct pe corp.

  Nota 10, nu-l ocoliti! ;)) Chiar mi s-a intamplat sa mi se spuna ce frumos miroase in baie cand il folosesc.


Kissez!

Comentarii

  1. Eu il am pe cel albastru cu cocos, la fel de incantata sunt si eu de el. Si miroase supeeer!

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut si eu, dar eu am varianta de 300 ml cred, cu cocos si pepene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca cele de 300 de ml au fost de mai de multa vreme.

      Ștergere
  3. Din ce magazin lidl l ai cumpărat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca n-am Lidl aproape de casa :)) Oricum am in baie 2 geluri de dus Balea, insa cel cu pepene galben m-ar fi tentat rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel cu pepene nu mi s-a parut ca miroase foarte autentic, l-am asemanat mai degraba cu iarba. cel putin asa am patit pe moment :)).

      Ștergere
  5. Dacă miroase a Sugus l-aș cam vrea și eu, am fost fan! :)) Dar tocmai ce ziceam că nu mai cumpăr geluri de duș cel puțin vreo 3 luni. :)) Poate nu dispare prea repede de la raft!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai vedeam si dupa doua luni sticlele astea mari prin magazine ;)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla